bryta 01.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja robilam u nich wyceny ale jeszcze nic nie kupowalam .Z czego budujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo i marcowo! moze idzie wiosna 1 marca zobowiazuje Wiosna idzie, slychac jej tupanie. Poszukuje opinii na temat hurtowni Frambud z Morzyczyna. Oprocz cen interesuje mnie czy dotrzymuja terminow dostaw i czy sa godni zaufania (nie znikna z gotowka). Ja kupowałam u nich dachówkę i akcesoria do dachu (XII/06). Wtedy nie było nigdzie mojej dachówki, a u nich tak i w przyzwoitej cenie. Dostawa terminowa, bez zarzutu. Jest to duża hurtownia, z dużymi magazynami i placem. Przyjmują zwroty. Cenę na okna połaciowe Fakro mieli bardzo konkurencyjną. Natomiast jeśli chodzi o wełnę i styropian PSB nowa (Futura) w Mierzynie okazała się dużo tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo i marcowo! moze idzie wiosna 1 marca zobowiazuje Wiosna idzie, slychac jej tupanie. Poszukuje opinii na temat hurtowni Frambud z Morzyczyna. Oprocz cen interesuje mnie czy dotrzymuja terminow dostaw i czy sa godni zaufania (nie znikna z gotowka). Ja kupowałam u nich dachówkę i akcesoria do dachu (XII/06). Wtedy nie było nigdzie mojej dachówki, a u nich tak i w przyzwoitej cenie. Dostawa terminowa, bez zarzutu. Jest to duża hurtownia, z dużymi magazynami i placem. Przyjmują zwroty. Cenę na okna połaciowe Fakro mieli bardzo konkurencyjną. Natomiast jeśli chodzi o wełnę i styropian PSB nowa (Futura) w Mierzynie okazała się dużo tańsza. A jakich producentow maja dachowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 BTW. Jakie rejony, jakie projekty i na jakim etapie jesteście ? (to tak żeby było o czym pogadać) witam, muszę się też dopisać do Grupy Szczecińskiej, właśnie kupiliśmy działeczkę w Dołujach, Gmina Dobra, projekt indywidualny, szukamy właśnie: - geologa do badań gruntu pod fundamenty, - i przede wszystkim solidnego wykonawcy stanu surowego może kogos polecicie? EKO GEO Andrzej Piotrowski ul. Kozierowskiego 30 telefonu nie pomnę 5 odwiertów ok 1000 zł dziękuję bardzo, już się skontaktowałem i umówiłem, a teraz druga prośba...potrzebuję najważniejszego, czyli ekipy budowalnej:) proszę o jakieś namiary... a w ktorym miejscu Dołuj bedziesz budował? czyzby kolo klubu w dołujach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witam marcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja robilam u nich wyceny ale jeszcze nic nie kupowalam .Z czego budujesz . Porotherm 25 P+W Wienerbergera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Poszukuje opinii na temat hurtowni Frambud z Morzyczyna. Oprocz cen interesuje mnie czy dotrzymuja terminow dostaw i czy sa godni zaufania (nie znikna z gotowka). Ja kupowałam u nich dachówkę i akcesoria do dachu (XII/06). Wtedy nie było nigdzie mojej dachówki, a u nich tak i w przyzwoitej cenie. Dostawa terminowa, bez zarzutu. Jest to duża hurtownia, z dużymi magazynami i placem. Przyjmują zwroty. Cenę na okna połaciowe Fakro mieli bardzo konkurencyjną. Natomiast jeśli chodzi o wełnę i styropian PSB nowa (Futura) w Mierzynie okazała się dużo tańsza. A jakich producentow maja dachowki Sa przedstawicielami Robena i dla tej marki maja pewnie niezle ceny. Co do innych, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kto mi poleci jakas hurtownie na prawobrzezu lub na trasie centrum->prawobrzeze. Na poczatek musze zakupic pape i gwozdzie, ale takich drobnych zakupow bede musial w trakcie budowy robic pewnie wiele, wiec dobrze bylo by miec jakies miejsce na swojej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja robilam u nich wyceny ale jeszcze nic nie kupowalam .Z czego budujesz . Porotherm 25 P+W Wienerbergera. Ja z Ytonga nie wiem jak z Porothermem ale w Ytongu ceny pomiedzy hurtowniami sa bardzo malo zroznicowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kto mi poleci jakas hurtownie na prawobrzezu lub na trasie centrum->prawobrzeze. Na poczatek musze zakupic pape i gwozdzie, ale takich drobnych zakupow bede musial w trakcie budowy robic pewnie wiele, wiec dobrze bylo by miec jakies miejsce na swojej trasie. Castorama? A żeby w konwencji budowlanej i humorystycznej sie utrzymać: przychodzi baba do Urzedu Pracy i mówi tak: -Pani, czy jest jakaś robota dla mojego Czesia? On już ma 30-lat i nigdy na stałe nie pracował! -A co Czesiu potrafi robić? Jaką szkołę skończył? -Pani! On 4 klasy podstawówki ma, ale murować trochę "umi"! -Proszę bardzo, jest oferta: murarz poszukiwany od zaraz, 4000 PLN na rekę. -Pani, tak dużo pieniędzy!!! On wszystko przepije, na kobiety przepuści. Nie ma coś za mniej? -Pomocnik murarza, 3000 PLN, może być? -Pani! To też dużo pieniędzy, nie ma coś za 800 zł? -Jest, no ale Czesław musiałby skończyć studia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj moonshine, podobno strach ma wielkie oczy, więc nie ma co rozpaczać tylko wziąść się w garśc i zaczynać My to nawet nie mielismy czasu sie zastanowić, praktycznie na wariata zostaliśmy inwestorami, ale może to i lepiej. Czym dłużej bym się zastanawiała to może decyzja byłaby zupelnie inna. W każdym bądź razie nie zalujemy. Napisz jaki domek stawiacie i w której czesci Rurzycy? pozdrowionka Iwonka Witaj, nasza działeczka jest w obrębie Dobroszyn, przy ul. Zielonej, a budować chcemy z Muratora C84 Gustowny - bez garażu. Garaż zaplanowany został na tzw. drugi rzut Szukamy właśnie wykonawcy stanu surowego... A to jak wiadomo nie lada zadanie, w każdym razie nasz entuzjazm nieco ostygł... Jeśli możesz polecić swoją ekipę, to bylibyśmy wdzięczni A gdzie stoi Wasz domek, będziemy bliskimi sąsiadami? Pozdrowionka No to będziemy sasiadami. Mój domek stoi na Osiedlowej (też Dobroszyn). Wjeżdza się od Cedrowej. Co do ewentualnego wykonawcy to chyba raczej nie pomoge, ponieważ ja kupiłam działkę juz z postawionym domem (tzw. stan surowy otwarty). Z tego co mi wiadomo, to faktycznie ciężko teraz znależć dobrą ekipę i praktycznie większość jest juz zaklepana na sezon 2007. Jak chcesz mogę ewentualnie dać Ci namiar na mojego kierownika budowy i może on coś znajdzie dla Was. pozdrowionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to będziemy sasiadami. Mój domek stoi na Osiedlowej (też Dobroszyn). Wjeżdza się od Cedrowej. Co do ewentualnego wykonawcy to chyba raczej nie pomoge, ponieważ ja kupiłam działkę juz z postawionym domem (tzw. stan surowy otwarty). Z tego co mi wiadomo, to faktycznie ciężko teraz znależć dobrą ekipę i praktycznie większość jest juz zaklepana na sezon 2007. Jak chcesz mogę ewentualnie dać Ci namiar na mojego kierownika budowy i może on coś znajdzie dla Was. pozdrowionka Iwonka Iwonka a ja myślałam, że to Rurzyca, a to jakaś inna miejscowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak wogóle to zapomniałam się przywitac, Witam wszystkich 1 marca.Jak to dobrze, że juz mamy marzec. Wiosna idzie do nas (mam taka nadzieje) szybkimi krokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to będziemy sasiadami. Mój domek stoi na Osiedlowej (też Dobroszyn). Wjeżdza się od Cedrowej. Co do ewentualnego wykonawcy to chyba raczej nie pomoge, ponieważ ja kupiłam działkę juz z postawionym domem (tzw. stan surowy otwarty). Z tego co mi wiadomo, to faktycznie ciężko teraz znależć dobrą ekipę i praktycznie większość jest juz zaklepana na sezon 2007. Jak chcesz mogę ewentualnie dać Ci namiar na mojego kierownika budowy i może on coś znajdzie dla Was. pozdrowionka Iwonka Iwonka a ja myślałam, że to Rurzyca, a to jakaś inna miejscowość? Witaj Didi, jak miło Cie "widzieć". Wyjasnię-Rurzyca to miejscowość, natomiast Dobroszyn to nazwa osiedla w Rurzycy. Widzisz, więc Dorotko, ta wieś Rurzyca to chyba nie aż taka wiocha. Jak tam dzidzia, qurcze, musze w końcu sie wybrac do Ciebie bo zapomne jak wyglądacie. Jaki malutka nosi teraz rozmiar ciuszków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 czesc marcowo dzisiaj dzien puszystych chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 01.03.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam marcowoTzn z mar©sową minąDzisiaj miałem mieć ekipę na działceAle przez deszcz nie skończyli mi drogi na czasWięc stoję i kwiczęAby do wiosny - tej prawdziwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to będziemy sasiadami. Mój domek stoi na Osiedlowej (też Dobroszyn). Wjeżdza się od Cedrowej. Co do ewentualnego wykonawcy to chyba raczej nie pomoge, ponieważ ja kupiłam działkę juz z postawionym domem (tzw. stan surowy otwarty). Z tego co mi wiadomo, to faktycznie ciężko teraz znależć dobrą ekipę i praktycznie większość jest juz zaklepana na sezon 2007. Jak chcesz mogę ewentualnie dać Ci namiar na mojego kierownika budowy i może on coś znajdzie dla Was. pozdrowionka Iwonka Iwonka a ja myślałam, że to Rurzyca, a to jakaś inna miejscowość? Witaj Didi, jak miło Cie "widzieć". Wyjasnię-Rurzyca to miejscowość, natomiast Dobroszyn to nazwa osiedla w Rurzycy. Widzisz, więc Dorotko, ta wieś Rurzyca to chyba nie aż taka wiocha. Jak tam dzidzia, qurcze, musze w końcu sie wybrac do Ciebie bo zapomne jak wyglądacie. Jaki malutka nosi teraz rozmiar ciuszków? oooo zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo i marcowo! moze idzie wiosna 1 marca zobowiazuje Wiosna idzie, slychac jej tupanie. Poszukuje opinii na temat hurtowni Frambud z Morzyczyna. Oprocz cen interesuje mnie czy dotrzymuja terminow dostaw i czy sa godni zaufania (nie znikna z gotowka). witam wszystkich od wczoraj nie mogłam się zalogowac i dlatego nie odpisywałam faktycznie brałam prawie cały materiał z Frambudu-z transportem nie było problemu ogólnie-ale...pod warunkiem, ze w okresie wzmozonego ruchu budowlanego zzadzwonisz conajmniej 2 dni wcześniej-bo jak rano zadzwonisz ,że chcesz w ten sam dzień i nalepiej już to ciężko było ale starali sie jak mogli A czy rozmawiałeś już w Euroklinkierze koło nas na przeciw strazy-byłam 2 dni temu i maja sporo materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts