bryta 01.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam popoludniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam popoludniowo witaj kawka zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Tak kawka juz prawie wypita ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Tak kawka juz prawie wypita ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi ja tez miałam takowe obietnice....ale tez nie wyszło nic...dalej pije duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Tak kawka juz prawie wypita ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi ja tez miałam takowe obietnice....ale tez nie wyszło nic...dalej pije duzo Ja zeby sobie wyrzutow nie robobic to sie pocieszam ze pije biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Posadzilam w miniszklarence na parapecie bratki myslalam ze nic z nich nie wyjdzie ale pojawily sie zielone punkciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 01.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam Znalazlem ciekawa informacje na temat energii elektrycznej. Moze niedlugo bedzie taniej http://raportyspecjalne.onet.pl/energia.html Tez mam nadzieje ze bedzie taniej . W niemczech np jest otwarty rynek dla uslug telekomunikacyjnych . Doplace do rachunku 3 euro i na stacjonarne do polski i innych sasiadow bede miala gratisowe rozmowy na budowe darmowy telefon jak znalazl juz sie ciesze Bez złudzeń koochani taniej nie będzie i jak dobrze pójdzie to jeszcze za zmianę liczników przy zmienie dostawcy też trzeba będzie zapłacić. BTW Niemców po początkowych obniżkach ceny szybko osiagnęły "właściwy " poziom Tam napisano ze dla indywidualnych nie bedzie zmiany licznikow, ale czas pokaze. do 1 lipca niedaleko. tak piszą że zmiany licznników nie będzie ale obecni dostawcy prądu robią co mogą by ograniczyć wprowadzenie odrobiny wolego rynku, Są pomysły by zmienić regulacje dotyczące wszyystkich liczników a koszty ich wymiany dla osób które nie zmienią dostawcy będzie ponosił obecny monopolista tzn zakład energetycny i wliczy to sobie do taryfy /obecnie część dystrybucyjna i sprzedaży energii to ta sama firma/. Kto poniesie koszty gdy odbiorca zapragnie zmiany ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! spalinówka jest bardziej mobilna i z reguły mają większą moc od elektrycznych, ale za to bardziej hałasują do działek <1500 m2 polecają ręczne, ew. z napędem na kółka, do większych można rozważyć samobieżną (traktorek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam piatkowo! szydas - tyle to ja wiem ale moze jakis konkretny typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witaj Didi, jak miło Cie "widzieć". Wyjasnię-Rurzyca to miejscowość, natomiast Dobroszyn to nazwa osiedla w Rurzycy. Widzisz, więc Dorotko, ta wieś Rurzyca to chyba nie aż taka wiocha. Jak tam dzidzia, qurcze, musze w końcu sie wybrac do Ciebie bo zapomne jak wyglądacie. Jaki malutka nosi teraz rozmiar ciuszków? Jak się "obrobię" z papierami to napiszę priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! Tylko spalinówka! taka 4,5 konna, jak najbardziej samobieżna, nie patrz na markę ale na silnik - polecam brixa (nie wiem jak to się pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam! A teraz coś o sobie i mojej budowie: wczoraj lali posadzki - ja ich nie widziałam , ale mój mąż twierdzi, że są super, a robił Ferlas - ten z listy - w wolnym czasie wyślę jak najbardziej pozytywną notkę do Klausa aby umieścił na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Iwa-K Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Wszystkich!My dzisiaj ruszamy z regipsami-dopiero!Udało nam sie w końcu dosuszyć dom, gdyby nie nagrzewnica i osuszacz powietrza, zapewne jeszcze byłoby mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 bryta spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 bryta spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam! A teraz coś o sobie i mojej budowie: wczoraj lali posadzki - ja ich nie widziałam , ale mój mąż twierdzi, że są super, a robił Ferlas - ten z listy - w wolnym czasie wyślę jak najbardziej pozytywną notkę do Klausa aby umieścił na liście. ciesze sie że tak napisałaś bo tez jestem z nim umówiona witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! Tylko spalinówka! taka 4,5 konna, jak najbardziej samobieżna, nie patrz na markę ale na silnik - polecam brixa (nie wiem jak to się pisze) Didi - thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts