octopus 02.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 02.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam piatkowo! szydas - tyle to ja wiem ale moze jakis konkretny typ swego czasu (w połowie października) zamiesciłam notke o swojej kosiarce, taka raczej bardziej szczegółową , może skorzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. Spójrz 11 postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 02.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. Spójrz 11 postów wyżej Spojrzałam spojrzałam - Ferlas już obdzwoniony i umówiony.Przez telefon bardzo miły i kompetentne. A jak u niego z terminowością??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wszystkich, potrzebuję informacji gdzie mogę kupić w dobrej cenie płyty osb do wykonania sufitu między użytkowym poddaszem a nieużytkowym stryszkiem. pozdrawiam Witam, ja kupiłam w Castoramie. Płyta bodajże 125x250 grubości 22mm kosztowała 96,87. czy ta płyta osb była pióro-wpust ? Witam, bez piórowpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! Tylko spalinówka! taka 4,5 konna, jak najbardziej samobieżna, nie patrz na markę ale na silnik - polecam brixa (nie wiem jak to się pisze) Didi - thanks Użytkujemy od dwóch sezonów spalinową STIGĘ z napędem - jest ok. Koszenie 1500m2 zajmuje godzinę, chyba, że trawa zapuszczona, to częściej trzeba opróżniać kosz. Radził sobie z nią nawet nasz jedenastoletni syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 02.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. No to początek zrobiony! Mogłoby już przestać padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! ja mam spalinowke z silnikiem b&S swiety spokoj z kablami itp...koszenie to okolo 40 minut wprawdzie 200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. polecem Bejnarowicza ( jest chyba na liscie Klausa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.03.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 bosze moj ostatni weekend wolnosci w poniedziałek wracam do pracy po 6tyg wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. Spójrz 11 postów wyżej Spojrzałam spojrzałam - Ferlas już obdzwoniony i umówiony.Przez telefon bardzo miły i kompetentne. A jak u niego z terminowością??? nie było problemu, a nawet my zaproponowaliśmy, że wejdziemy środa/czwartek a zaczeliśmy w czwartek i się do nas dopasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pozdrawiam piatkowo! szydas - tyle to ja wiem ale moze jakis konkretny typ hmm... będziesz miała kilka do wyboru: http://www.skapiec.pl/site/cat/400/filtr/_0_1181_1189_6963_0_0_0_0_0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. trudno powiedzieć z tą ekipą na stałe współpracuje mój wykonawca, ale zapytam go o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 02.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 02.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich budowniczych tych zaczynajacych i kończących.Ja jestem po środku i poszukuję informacji na temat tynkarzy i cen jakie sobie żądaja.Mialam kontakt z dwoma ekipami i zaśpiewali mi 22 zł i ani zł taniej. A jeszcze w styczniu mówiło sie od 18 do 20zł. Jak najszybciej wybudować i zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich budowniczych tych zaczynajacych i kończących.Ja jestem po środku i poszukuję informacji na temat tynkarzy i cen jakie sobie żądaja.Mialam kontakt z dwoma ekipami i zaśpiewali mi 22 zł i ani zł taniej. A jeszcze w styczniu mówiło sie od 18 do 20zł. Jak najszybciej wybudować i zapomnieć u mnie robił w styczniu Pan Bogdan Stańczyk ( jest na liście) za 17,50 zł / m maszynowe na Knauf-ie --- bez zastrzerzeń szybko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts