bryta 02.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Czy mogla bym prosic o namiary na koparkowego bo tez budujesz na prawobrzezu Ile u Ciebie to kosztowalo Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Dzieki spisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobek . 02.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Czesc wszystkim Donosze, ze mama donosi mi niunka. Nie odwiedzam was za czesto, bo jestem taka zajeta poradami dla zdradzonych i innych (poszukaj na tym forum) jak rowniez w sprawach sexu, a to juz tylko dla wtajemniczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 02.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Szanownych Forumowiczów!O ile to byłoby możliwe chciałbym się przyłączyć do Grupy.W nastepnym tygodniu powinienem złożyć dokumentację w Starostwie w Policach. Niestety moje budowanie muszę zacząć od wiercenia studni. Piszę niestety bo to niezłe koszta, a studnia musi być głęboka.Może ktoś zna jakąś solidną firmę do wierceń studni z rozsądnymi cenami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Marcin, robisz/pokazujesz gdzieś fotki z postępu prac? Na blogu ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Pardon, wyciąć poprzedni wpis! Najpierw zapytałem a potem zajrzałem do bloga - a tam wszystko jest! Mógłbys dać znać (może na priv'a) jaką ekipę wybrałeś i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 02.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam! A teraz coś o sobie i mojej budowie: wczoraj lali posadzki - ja ich nie widziałam , ale mój mąż twierdzi, że są super, a robił Ferlas - ten z listy - w wolnym czasie wyślę jak najbardziej pozytywną notkę do Klausa aby umieścił na liście. Witam wszystkich umnie ten pan robił posadzki w całym domu jestem bardzo zadowolona ,słowny bez najmniejszego opóżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dom-Bud, ul. Uczniowska 5A tel.503 167 920 90zl/h, dojazd tez sie liczy do czasu pracy. U mnie dojazd zajal nie wiecej niz 10min, bo mam bardzo bliziutko. Czytam blog z zainteresowaniem. Kawał dobrej roboty. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam sobotnio, cosik spadlismy, wiec podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi ja tez miałam takowe obietnice....ale tez nie wyszło nic...dalej pije duzo ups, cosik nam sie grupa rozpija Dziewczyny mogłybyście chociaz w jakimś towarzystwie, a Wy co do lusterka, czy do monitora popijacie pozdrawiam też niestety pijąca, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 pozdrawiam wieczorową porą! i od razu z pytaniem na ok 1100 m2 trawy jaką kosiarkę, mam obecnie elektryczną 800 W - ale koszenie trwa ok. 6 h co byście polecili - może spalinówka ? Didi - co ty na to ?! bodekku, koniecznie spalinowa i najlepiej samojezdna, nie masz kłopotu z kablem i kosiarka jest silniejsza. My od zeszłego roku kosimy jakieś 1500 m2 kosiarką praktycznie z odzysku, starą i wysłuzoną, narazie na nowa mnie nie stac. Nawet ja maxymalnie kosze 2,5 h (nie jest samojezdna, więc troche waży). Jedyna wada kosiarki spalinowej - robi duzo hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A teraz pytanko ogrodnicze, kiedy kosimy po przerwie zimowej,czy mozna juz pomalutku odkrywac kopczyki (róże, hortensje itp)? Mnie juz nosi i rwe sie do roboty w moim ogródku. W zeszłym roku posadziłam sporo cebul (hiacynty, zonkile, tulipany, szafirki). Wszystko juz wyłazi i rwie sie do kwitnienia. Jak przyjdzie jeszcze mróz to obawiam sie że zmarzna mi cebulki i piekny widok hiacyntów przejdzie mi koło nosa. Jest to moja pierwsza wiosna w moim ogródku z posadzonym inwentażem roslinnym, więc bardzo, bardzo mocno przezywam i z niecierpliwościa czekam na efekty mojej ubiegłorocznej pracy w ogrodku. W zeszłym roku o tej porze miałam dopiero nawiezioną ziemie (15 wielkich Tatr), które musielismy "rozpracować", a juz 1 maja siałam pierwsza trawke. Cięzko było, ale efekty są. upss, ale sie rozpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam Sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 ostatnio obiecalam sobie ze bede jej miej pila ale nic z tego nie wychodzi ja tez miałam takowe obietnice....ale tez nie wyszło nic...dalej pije duzo ups, cosik nam sie grupa rozpija Dziewczyny mogłybyście chociaz w jakimś towarzystwie, a Wy co do lusterka, czy do monitora popijacie pozdrawiam też niestety pijąca, Iwona Wazne tez z czym sie popija ja ostatnio z marcepanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 03.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam w takim razie "Marcepanową Panienke" Niewiem czemu, ale marcepany kojarza mi sie z luksusem. pozdrowionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 03.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam sobotnio i proszę o pomoc. Kochani, potrzebuję namiary na dobrego ginekologa w Szczecinie. Takiego, który poważnie podejdzie do planów macierzyńskich starej pierwiastki , a potem poprowadzi ewentualną ciążę. Takiego który nie będzie machał ręką, na moje sugestie badań przed poczęciem i prenatalnych, mówiąc, że wszystko będzie dobrze i trzeba myśleć pozytywnie. Ale i nie takiego, który od drzwi powie, że zachciało się starej babie zachodzić w ciążę. Bo jak na razie takich mam w swoim mieście . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam w takim razie "Marcepanową Panienke" Niewiem czemu, ale marcepany kojarza mi sie z luksusem. pozdrowionka Iwonka Ja kiedys nienawidzilam marcepanow ale pewnie dlatego bo w swiatecznych paczkach z zakladow pracy rodzicow byly takie oszukane marcepany . Teraz je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 03.03.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 WitamNiestety nie wiem czy takie pytanie już zostało zadane ale to forum nie ma możliwości przeszukiwania wątków - poszukuję stolarza ze Szczecina który fachowo zajmuje się fornirowaniem mebli, skrzynek, paneli z mdf, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Może ktoś może polecić jakąś ekipę do posadzek. Szczególnie posadzki na podłogówkę. Szydas - a kto u ciebie robił?? Z góry dziękuję. trudno powiedzieć z tą ekipą na stałe współpracuje mój wykonawca, ale zapytam go o namiary podłogi u mnie robiła ekipa p. Jerzego Gazdy, firma ogólnobudowlana ale specjalizująca się w posadzkach. raczej nie przyjmują zleceń bezpośrednio od inwestorów, pracują jako podwykonawcy głównego wykonawcy, lae jakby ktoś chciał spróbować to podeślę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam Szanownych Forumowiczów! O ile to byłoby możliwe chciałbym się przyłączyć do Grupy. W nastepnym tygodniu powinienem złożyć dokumentację w Starostwie w Policach. Niestety moje budowanie muszę zacząć od wiercenia studni. Piszę niestety bo to niezłe koszta, a studnia musi być głęboka. Może ktoś zna jakąś solidną firmę do wierceń studni z rozsądnymi cenami. Pozdrawiam. ja swego czasu robiłam odwierty..moja działka była nawiercona jak ser szwajcarski. Robił je pan Trebas ( chyba jest na liscie Klausa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.03.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 U mnie humus pieknie zdjety, a w sobote tyczymy budynek. Dzisiaj mialem dostawe desek. Pierwsza dostawa materialow i juz sie ciezarowka zakopala na naszych bagnistych drogach :/ Jutro bede musial zrobic osobny wjazd od bardziej cywilizowanej strony dzialki, moze w ten sposob uda sie przezyc pore deszczowa. Marcin, robisz/pokazujesz gdzieś fotki z postępu prac? Na blogu ...? Fotki do obejrzenia w mojej galerii. Wlasnie wrzucilem dzisiejsze. http://galeria.dum.pl/8dud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts