Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Kto jeszcze mógłby polecić architekta do adaptacji projektu gotowego i załatwienia formalności ???

Ewentualnie jak ktoś ma niemiłe wspomnienia niech też napisze bedziemy omijać :)

Robert

ja mojego bym odradził, ale na szczęście nie przyjmuje już zleceń :D jak zdążyłem się zorientować większość architektów kiepsko sprawdza się przy załatwianiu formalności... :roll: :wink:

A teraz pytanko ogrodnicze,

kiedy kosimy po przerwie zimowej,

czy mozna juz pomalutku odkrywac kopczyki (róże, hortensje itp)?

Mnie juz nosi i rwe sie do roboty w moim ogródku. W zeszłym roku posadziłam sporo cebul (hiacynty, zonkile, tulipany, szafirki). Wszystko juz wyłazi i rwie sie do kwitnienia. Jak przyjdzie jeszcze mróz to obawiam sie że zmarzna mi cebulki i piekny widok hiacyntów przejdzie mi koło nosa.

Jest to moja pierwsza wiosna w moim ogródku z posadzonym inwentażem roslinnym, więc bardzo, bardzo mocno przezywam i z niecierpliwościa czekam na efekty mojej ubiegłorocznej pracy w ogrodku.

W zeszłym roku o tej porze miałam dopiero nawiezioną ziemie (15 wielkich Tatr), które musielismy "rozpracować", a juz 1 maja siałam pierwsza trawke. Cięzko było, ale efekty są.

upss, ale sie rozpisałam...

Jak nas odwiedzisz - to pogadamy w tym temacie :D

Witam w takim razie "Marcepanową Panienke" :D

Niewiem czemu, ale marcepany kojarza mi sie z luksusem.

pozdrowionka

Iwonka

Ja kiedys nienawidzilam marcepanow ale pewnie dlatego bo w swiatecznych paczkach z zakladow pracy rodzicow byly takie oszukane marcepany .

Teraz je uwielbiam :D

ja też je uwielbiam :D :D :D

Cześć Didi :p

jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert

Dziękuję bardzo.

A Emilka ma się dobrze, jest bardzo radosna, teraz ma 7tyg a już się pięknie śmieje (czasami nawet w głos), jest silna (pięknie unosi główkę) i ogólnie daje nam duuuużo radości.

jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert

Dziękuję bardzo.

A Emilka ma się dobrze, jest bardzo radosna, teraz ma 7tyg a już się pięknie śmieje (czasami nawet w głos), jest silna (pięknie unosi główkę) i ogólnie daje nam duuuużo radości.

:lol: No to super. Najważniejsze że wszystko dobrze. Starsza siostra pewnie też zadowolona. Ma teraz więcej obowiązków. Jest teraz bajka na mini mini o Emilce i psie Clifordzie. Moja córa ostatnio powiedziała, że chce mieć na imię Emili Elizabet :wink:

Dziękuję bardzo.

:lol: No to super. Najważniejsze że wszystko dobrze. Starsza siostra pewnie też zadowolona. Ma teraz więcej obowiązków. Jest teraz bajka na mini mini o Emilce i psie Clifordzie. Moja córa ostatnio powiedziała, że chce mieć na imię Emili Elizabet :wink:

:D

Witam!

Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie.

Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania:

1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet

2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt.

3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet.

eh, pecularis, teraz chcesz to sprzedać? a gdzie byłaś jak zaczynałem budowę? :wink: :D :D :D :D :D

Witam!

Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie.

Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania:

1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet

2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt.

3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet.

eh, pecularis, teraz chcesz to sprzedać? a gdzie byłaś jak zaczynałem budowę? :wink: :D :D :D :D :D

Przykro mi, że nie trafiłam w czas!

witam szydas namiar na HDs tel.502 55 1 565 (p. robert) powolaj się na kombiego z cb radio

bimbelt w hurtostalu nie potargujesz ceny prętów ja proponuje sambud w płoni i rozmowe z kierownikiem napewno coś utargujesz

bardzo wszystkim dziękuję za namiary :D mam nadzieję, że ktoś z nich będzie dyspozycyjny :wink: