Asia i Robert 04.03.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kto jeszcze mógłby polecić architekta do adaptacji projektu gotowego i załatwienia formalności ??? Ewentualnie jak ktoś ma niemiłe wspomnienia niech też napisze bedziemy omijać Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 czy ktoś podzieli się namiarami na transport z HDS? potrzebuję na początek tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kto jeszcze mógłby polecić architekta do adaptacji projektu gotowego i załatwienia formalności ??? Ewentualnie jak ktoś ma niemiłe wspomnienia niech też napisze bedziemy omijać Robert ja mojego bym odradził, ale na szczęście nie przyjmuje już zleceń jak zdążyłem się zorientować większość architektów kiepsko sprawdza się przy załatwianiu formalności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Czyli wszystko poszlo do gory Wpadł mi w ręce numer "Ładnego Domu" sprzed trzech lat i stwierdziłam, że ceny kotłów kondensacyjnych i zasobników cwu spadły od tego czasu o ok. 10-20%. Pocieszające, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A teraz pytanko ogrodnicze, kiedy kosimy po przerwie zimowej, czy mozna juz pomalutku odkrywac kopczyki (róże, hortensje itp)? Mnie juz nosi i rwe sie do roboty w moim ogródku. W zeszłym roku posadziłam sporo cebul (hiacynty, zonkile, tulipany, szafirki). Wszystko juz wyłazi i rwie sie do kwitnienia. Jak przyjdzie jeszcze mróz to obawiam sie że zmarzna mi cebulki i piekny widok hiacyntów przejdzie mi koło nosa. Jest to moja pierwsza wiosna w moim ogródku z posadzonym inwentażem roslinnym, więc bardzo, bardzo mocno przezywam i z niecierpliwościa czekam na efekty mojej ubiegłorocznej pracy w ogrodku. W zeszłym roku o tej porze miałam dopiero nawiezioną ziemie (15 wielkich Tatr), które musielismy "rozpracować", a juz 1 maja siałam pierwsza trawke. Cięzko było, ale efekty są. upss, ale sie rozpisałam... Jak nas odwiedzisz - to pogadamy w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam w takim razie "Marcepanową Panienke" Niewiem czemu, ale marcepany kojarza mi sie z luksusem. pozdrowionka Iwonka Ja kiedys nienawidzilam marcepanow ale pewnie dlatego bo w swiatecznych paczkach z zakladow pracy rodzicow byly takie oszukane marcepany . Teraz je uwielbiam ja też je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 o, właśnie zauważyłem, że minęła moja rocznica na forum o! gratulacje Czy już się uzależniłeś? bo ja przyznaję się do uzależnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cześć Didi jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cześć Didi jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert Dziękuję bardzo. A Emilka ma się dobrze, jest bardzo radosna, teraz ma 7tyg a już się pięknie śmieje (czasami nawet w głos), jest silna (pięknie unosi główkę) i ogólnie daje nam duuuużo radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cześć Didi jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert Dziękuję bardzo. A Emilka ma się dobrze, jest bardzo radosna, teraz ma 7tyg a już się pięknie śmieje (czasami nawet w głos), jest silna (pięknie unosi główkę) i ogólnie daje nam duuuużo radości. No to super. Najważniejsze że wszystko dobrze. Starsza siostra pewnie też zadowolona. Ma teraz więcej obowiązków. Jest teraz bajka na mini mini o Emilce i psie Clifordzie. Moja córa ostatnio powiedziała, że chce mieć na imię Emili Elizabet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Cześć Didi jak tam maleństwo? nie mieliśmy okazji pogratulować więc to czynimy. Asia i Robert Dziękuję bardzo. A Emilka ma się dobrze, jest bardzo radosna, teraz ma 7tyg a już się pięknie śmieje (czasami nawet w głos), jest silna (pięknie unosi główkę) i ogólnie daje nam duuuużo radości. No to super. Najważniejsze że wszystko dobrze. Starsza siostra pewnie też zadowolona. Ma teraz więcej obowiązków. Jest teraz bajka na mini mini o Emilce i psie Clifordzie. Moja córa ostatnio powiedziała, że chce mieć na imię Emili Elizabet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 04.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam!Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie. Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania: 1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt.3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam! Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie. Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania: 1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet 2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt. 3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet. eh, pecularis, teraz chcesz to sprzedać? a gdzie byłaś jak zaczynałem budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 04.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam! Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie. Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania: 1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet 2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt. 3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet. eh, pecularis, teraz chcesz to sprzedać? a gdzie byłaś jak zaczynałem budowę? Przykro mi, że nie trafiłam w czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam szydas namiar na HDs tel.502 55 1 565 (p. robert) powolaj się na kombiego z cb radio bimbelt w hurtostalu nie potargujesz ceny prętów ja proponuje sambud w płoni i rozmowe z kierownikiem napewno coś utargujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 witam szydas namiar na HDs tel.502 55 1 565 (p. robert) powolaj się na kombiego z cb radio bimbelt w hurtostalu nie potargujesz ceny prętów ja proponuje sambud w płoni i rozmowe z kierownikiem napewno coś utargujesz bardzo wszystkim dziękuję za namiary mam nadzieję, że ktoś z nich będzie dyspozycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 o, i stronkę otworzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 bimbelt w hurtostalu nie potargujesz ceny prętów ja proponuje sambud w płoni i rozmowe z kierownikiem napewno coś utargujesz Dzieki za porade, tylko napisz mi jeszcze jak mozesz gdzie dokladnie sie ten Sambud znajduje, bo jakos nie kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Slyszalem o dobrych wymiarowo i tanich bloczkach z Gryfina. Betoniarnia znajduje sie podobno w okolicach remizy strazackiej. Ma ktos moze namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.03.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 hurtownia stali SAMBUD płonia ul szosa stargardzka ileś tam wjazd koło hotelu na uczniowskiej jadac od przejścia dla pieszych światełek za hotelem ostro w prawo po lewej DOM-BUD DALEJ PO LEWEJ SPRZEDAŻ PIACHU I ZWIRU I OSTRO W LEWO NA WPROST HALA SAMBUDU ,, paniał ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts