Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wieczorkowo i jeszcze niedzielnie,

ale dzisiaj była przepiekna pogoda.

Pojechalam do siebie na działeczkę, zawieść mężowi obiadek (dopieszcza ściany przed malowaniem) i nie wytrzymalam, jak weszłam do ogrodu to dopiero jak już nic nie widziałam bo ściemniało to musiałam zakończyc prace porządkowe. Mój mężuś skomentował to krótko "porąbało mnie".

Czy kogoś też dzisiaj "porąbało" przy takiej pogodzie?

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Pojechalam do siebie na działeczkę, zawieść mężowi obiadek (dopieszcza ściany przed malowaniem) i nie wytrzymalam, jak weszłam do ogrodu to dopiero jak już nic nie widziałam bo ściemniało to musiałam zakończyc prace porządkowe. Mój mężuś skomentował to krótko "porąbało mnie".

Witam,

Iwonka, mój mąż też widać "porąbany", bo poczuł wiosnę i cały weekend szpadlem przekopywał działkę snując plany ogrodnicze :roll: . Jakoś tak dziwnie jest u nas, że ja jestem od twardej budowlanki, a mąż od sadzenia kwiatków :lol: .

Witam!

Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie.

Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania:

1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet

2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt.

3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet.

Ta cegla klinierowa jakiego producenta i ile jej wchodzi na palete

Witam!

Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie.

Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania:

1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet

2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt.

3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet.

Ta cegla klinierowa jakiego producenta i ile jej wchodzi na palete

Witam!

Jak dobrze pamiętam to producent Cerabud, a na jednej palecie 420 sztuk.

Witam,

Iwonka, mój mąż też widać "porąbany", bo poczuł wiosnę i cały weekend szpadlem przekopywał działkę snując plany ogrodnicze :roll: . Jakoś tak dziwnie jest u nas, że ja jestem od twardej budowlanki, a mąż od sadzenia kwiatków :lol: .

Magiee, ale Ci zazdroszczę (męża oczywiście), mój to wogóle nie ma pojęcia o kwiatkach, ziemi i plewieniu. Nigdy teściowie nie mieli dzialki, więc narazie jeszcze nie czuje bluesa, ale jestem pełna optymizmu i mam nadzieje, że go w koncu zarażę (musze, bo sama na dłuższa metę nie dam rady).

ukłony dla męża :D

Sprawdzalam jak ona wyglada w internecie .Ona jest czerwona a ja myslalam o cieniowanej prawdopodobnie czerwono czarno wisniowej .

szkoda bo cena bardzo dobra :lol:

Oj, to szkoda! Ale dość ciekawą kolorystykę ma firma CRH, a między innymi sprzedaje ją HMB na Świerczewskiej. Taką cegłę można mieć za 2,65 zł za sztukę. Pozdrawiam- Pecularis.

Witam wieczornie

Witam podciagne i ...

sie pochwale ze po 5 dnaich dostalismy warunki z gazowni. Trzeba przyznac ze szybko :) Nie licze czasu jaki potrzebowala poczta.

Super szybko, ciekawe kiedy ja dostanę? Złożyłem 26.02 i powiedziano, że trzeba czekać 3 tygodnie.

A dziś dostałem zawiadomienie z ksiąg wieczystych po 2 miesiącach - powoli wszystko idzie naprzód

Pozdrawiam wszystkich

Witam wieczornie

Witam podciagne i ...

sie pochwale ze po 5 dnaich dostalismy warunki z gazowni. Trzeba przyznac ze szybko :) Nie licze czasu jaki potrzebowala poczta.

Super szybko, ciekawe kiedy ja dostanę? Złożyłem 26.02 i powiedziano, że trzeba czekać 3 tygodnie.

A dziś dostałem zawiadomienie z ksiąg wieczystych po 2 miesiącach - powoli wszystko idzie naprzód

Pozdrawiam wszystkich

Ja mam przylacze gazowe na dzialce, wiec zapewne to znacznie uproscilo sprawe.