Iwonka i Adaś 04.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam wieczorkowo i jeszcze niedzielnie, ale dzisiaj była przepiekna pogoda.Pojechalam do siebie na działeczkę, zawieść mężowi obiadek (dopieszcza ściany przed malowaniem) i nie wytrzymalam, jak weszłam do ogrodu to dopiero jak już nic nie widziałam bo ściemniało to musiałam zakończyc prace porządkowe. Mój mężuś skomentował to krótko "porąbało mnie". Czy kogoś też dzisiaj "porąbało" przy takiej pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Didi, prawdopodobnie w piątek bede w naszych rejonach bo moim dziewczynkom obiecalam pokazac szkołe w Kliniskach. Więc, jak piątek będzie Ci pasował to zajade do Was. pozdrowionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 pozdrawiam wieczorowo i niedzielnie dzięki za porady dot. kosiarek oblecę markety ale myślę że wiosna idzie to i jakieś promocje będą (może) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczorkowo i jeszcze niedzielnie, ale dzisiaj była przepiekna pogoda. Pojechalam do siebie na działeczkę, zawieść mężowi obiadek (dopieszcza ściany przed malowaniem) i nie wytrzymalam, jak weszłam do ogrodu to dopiero jak już nic nie widziałam bo ściemniało to musiałam zakończyc prace porządkowe. Mój mężuś skomentował to krótko "porąbało mnie". Czy kogoś też dzisiaj "porąbało" przy takiej pogodzie? Witam, Iwonka, mój mąż też widać "porąbany", bo poczuł wiosnę i cały weekend szpadlem przekopywał działkę snując plany ogrodnicze . Jakoś tak dziwnie jest u nas, że ja jestem od twardej budowlanki, a mąż od sadzenia kwiatków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Poniedzialkowo Ja tez ciesze sie z wiosny . Przynajmiej wiecej optymizmu jak sloneczko zaswieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam! Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie. Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania: 1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet 2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt. 3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet. Ta cegla klinierowa jakiego producenta i ile jej wchodzi na palete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Didi, prawdopodobnie w piątek bede w naszych rejonach bo moim dziewczynkom obiecalam pokazac szkołe w Kliniskach. Więc, jak piątek będzie Ci pasował to zajade do Was. pozdrowionka Iwonka podaj godzinę a na pewno będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 05.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam! Raz jeszcze ponawiam moje ogłoszenie. Mam, bardzo okazyjnie, do sprzedania: 1. porotherm (1 szt.- 3,80 zł)_ około 7 palet 2. membrana dachowa 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt. 3. cagła klinkierowa- Starobrowarna (1 szt.1,20)_ około 6 palet. Ta cegla klinierowa jakiego producenta i ile jej wchodzi na palete Witam! Jak dobrze pamiętam to producent Cerabud, a na jednej palecie 420 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Sprawdzalam jak ona wyglada w internecie .Ona jest czerwona a ja myslalam o cieniowanej prawdopodobnie czerwono czarno wisniowej . szkoda bo cena bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 05.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam podciagne i ... sie pochwale ze po 5 dnaich dostalismy warunki z gazowni. Trzeba przyznac ze szybko Nie licze czasu jaki potrzebowala poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 05.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Matam, gdzie się budujesz, gdzieś pod Goleniowem? Czyżby po sąsiedzku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 05.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Matam, gdzie się budujesz, gdzieś pod Goleniowem? Czyżby po sąsiedzku? W Dobrej. A Wodociagi Zachodniopomorskie z siedziba w Goleniowe obsluguja Dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczorkowo Didi, teraz tak trudno mi okreslic konkretną godzinę, ale myslę, że między godzina 12.00 a 14.00. Jeszcze w czwartek zadzwonie i potwierdzę, czy napewno. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczorkowo i jeszcze niedzielnie, ale dzisiaj była przepiekna pogoda. Pojechalam do siebie na działeczkę, zawieść mężowi obiadek (dopieszcza ściany przed malowaniem) i nie wytrzymalam, jak weszłam do ogrodu to dopiero jak już nic nie widziałam bo ściemniało to musiałam zakończyc prace porządkowe. Mój mężuś skomentował to krótko "porąbało mnie". Czy kogoś też dzisiaj "porąbało" przy takiej pogodzie? Witam, Iwonka, mój mąż też widać "porąbany", bo poczuł wiosnę i cały weekend szpadlem przekopywał działkę snując plany ogrodnicze . Jakoś tak dziwnie jest u nas, że ja jestem od twardej budowlanki, a mąż od sadzenia kwiatków . Magiee, ale Ci zazdroszczę (męża oczywiście), mój to wogóle nie ma pojęcia o kwiatkach, ziemi i plewieniu. Nigdy teściowie nie mieli dzialki, więc narazie jeszcze nie czuje bluesa, ale jestem pełna optymizmu i mam nadzieje, że go w koncu zarażę (musze, bo sama na dłuższa metę nie dam rady). ukłony dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 05.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Sprawdzalam jak ona wyglada w internecie .Ona jest czerwona a ja myslalam o cieniowanej prawdopodobnie czerwono czarno wisniowej . szkoda bo cena bardzo dobra Oj, to szkoda! Ale dość ciekawą kolorystykę ma firma CRH, a między innymi sprzedaje ją HMB na Świerczewskiej. Taką cegłę można mieć za 2,65 zł za sztukę. Pozdrawiam- Pecularis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARBI 05.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczornie Witam podciagne i ... sie pochwale ze po 5 dnaich dostalismy warunki z gazowni. Trzeba przyznac ze szybko Nie licze czasu jaki potrzebowala poczta. Super szybko, ciekawe kiedy ja dostanę? Złożyłem 26.02 i powiedziano, że trzeba czekać 3 tygodnie. A dziś dostałem zawiadomienie z ksiąg wieczystych po 2 miesiącach - powoli wszystko idzie naprzód Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 05.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam wieczornie Witam podciagne i ... sie pochwale ze po 5 dnaich dostalismy warunki z gazowni. Trzeba przyznac ze szybko Nie licze czasu jaki potrzebowala poczta. Super szybko, ciekawe kiedy ja dostanę? Złożyłem 26.02 i powiedziano, że trzeba czekać 3 tygodnie. A dziś dostałem zawiadomienie z ksiąg wieczystych po 2 miesiącach - powoli wszystko idzie naprzód Pozdrawiam wszystkich Ja mam przylacze gazowe na dzialce, wiec zapewne to znacznie uproscilo sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts