pandusia 07.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wiosennie, polecam jednak wybrać gotowca i dokonać zmian, będzie zdecydowanie taniej. My też założyliśmy na poczatku, że robimy projekt, ale cena nas powaliła około 11000 zł. Szukałam długo aż znalazłam, gotowiec kosztował 1200 a adaptacja ze zmianami 3000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czy deski do fundamentow taniej wychodzilo wam kupowac w tartakach czy hurtowniach budowlanych w tartaku - hurtownia już dodaje swoją marżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 07.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Iwonka i Adaś, a planujecie położyć gładzie? Maggie, własnie jesteśmy w fazie końcowej szpachlowania. Samym tynkiem, nawet najlepiej położonym nie uzyskasz takiej gładkiej powierzchni, więc całośc była delikatnie pociągnięta gładzią gipsowa i wyszlifowana. Za chwile będziemy dobierać kolory ścian. To jest jednak moja ocena, chyba, że się mylę? Wolę jednak odpowiadać na pytania innego rodzaju, np. podaj mi przepis na pizzę itp. Witam! Jakiego rodzaju to była gładź (chodzi mi o firmę)? Jestem teraz przed tym etapem i zastanawiam się co w miarę przyzwoitego wybrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Szydas Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 07.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wieczorkowo! Kupię przyczepę, albo dwie kory, nie musi być przekompostowana, może być luzem. W moich okolicach ludzie w tartakach powariowali , ceny kosmiczne . Please, pomóżcie, bo mię chwasty rosną . Macie jakieś namiary??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Iwonka i Adaś, a planujecie położyć gładzie? Maggie, własnie jesteśmy w fazie końcowej szpachlowania. Samym tynkiem, nawet najlepiej położonym nie uzyskasz takiej gładkiej powierzchni, więc całośc była delikatnie pociągnięta gładzią gipsowa i wyszlifowana. Za chwile będziemy dobierać kolory ścian. To jest jednak moja ocena, chyba, że się mylę? Wolę jednak odpowiadać na pytania innego rodzaju, np. podaj mi przepis na pizzę itp. Witam! Jakiego rodzaju to była gładź (chodzi mi o firmę)? Jestem teraz przed tym etapem i zastanawiam się co w miarę przyzwoitego wybrać. Pozdrawiam O rany chlopie, ale pytania zadajesz. Skąd mnie to wiedzieć jakiej to firmy gładź, dla mnie to gips i juz. Nawet by mi do głowy nie przyszło, że to ma jakieś znaczenie, ale zapytam męża i wtedy dam odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wieczorkowo! Kupię przyczepę, albo dwie kory, nie musi być przekompostowana, może być luzem. W moich okolicach ludzie w tartakach powariowali , ceny kosmiczne . Please, pomóżcie, bo mię chwasty rosną . Macie jakieś namiary??? Pozdrawiam. julieta, spróbuj jeszcze w tartaku w Puciach (niestey nie dysponuje nr telefonu). Ja w zeszlym roku na jesień kupowałam kore (nie przekompostowana) i płaciłam za duży worek 6 albo 8 zl. Może przy takiej dużej ilości dostaniesz lepszą cene. Tylko błagam Cię nie wykup mi wszystkiego, bo ja też bedę potrzebowała co najmniej 1 przyczepe. Tak z ciekawości zapytam po ile wołali od Ciebie za kore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 pecularis, już wiem, ta gładź nazywa sie alabaster. Po rabatach mąz placił około 30 zl za worek. Bardzo ja chwali, bo jest naprawde po wyschnięciu śnieznobiala i bardzo dobrze się ją szlifuje. wiesz, to jest opinia mojego męża a on nie jest ekspertem w tej dziedzinie, i nie ma skali porównwczej, w użyciu innej gładzi. Po prostu taka kupil i już. Sam będziesz szlifowal? Jeżeli tak, to życze wytrwałości, bo to naprawdę ciężka i mało komfortowa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.03.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 I mamy już środek tygodnia, witam więc środkowo. Dzisiaj chyba nie popracuje, bo ta pogoda mnie jakos pobudza do innych działan. Wsiąde w samochód i objade sklepy z kafelkami i podłogami. A może znacie jakiś fajny (w sensie ekonomicznym) sklep lub hurtownie z podobymi materiałami. Musze kupić na 294 m2 podłog, kafle (w łazienkach), gresy (kuchnia i chyba częśc salonu), deska podłogowa (częśc sypialniana, pokoje dzieci i salon.) A tak wogóle to zaczyna mnie to przerażać wszystko, bo wybór przecież mamy ogromny, a mi jak narazie nic jeszcze nie wpadło w oko, tzn. wpadło ale cena , zwala z nóg. Qurcze albo jestem jakas wybredna, albo moja wyobraźnia jeszcze w zimowym letargu się znajduje. Iwonka mam taki sam ''problem'' ; ja zaczynam od jutra szukać kafli itp. i też się zastanawiam gdzie najlepiej pojechać, a ponieważ będę podróżować z dzieckiem to nie wiem czy uda mi się wiele sklepów zwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.03.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy deski do fundamentow taniej wychodzilo wam kupowac w tartakach czy hurtowniach budowlanych w tartaku - hurtownia już dodaje swoją marżę my też kupowaliśmy w tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo! oraz skladam najlepsze zyczenia wszystkim budujacym niewiastom z okazji 8 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam Wszystkich Bodekku Dzieki za Zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy deski do fundamentow taniej wychodzilo wam kupowac w tartakach czy hurtowniach budowlanych w tartaku - hurtownia już dodaje swoją marżę my też kupowaliśmy w tartaku Mozna wiedziec w jakim . Moj majster mowi o Sownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.03.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy deski do fundamentow taniej wychodzilo wam kupowac w tartakach czy hurtowniach budowlanych w tartaku - hurtownia już dodaje swoją marżę my też kupowaliśmy w tartaku Mozna wiedziec w jakim . Moj majster mowi o Sownie my akurat w Pucicach, mieliśmy najbliżej i transport od zaraz w cenie desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 zapomniałam sie przywitać, więc witam wszystkich i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 08.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 dawno tu nie zaglądałam i zapomniałam jak sie poruszac....proszę, wrzućcie mi linka do listy wykonawców szczecińskich a u mnie już końcówka....pod dach wprowadzam się pod koniec kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy deski do fundamentow taniej wychodzilo wam kupowac w tartakach czy hurtowniach budowlanych w tartaku - hurtownia już dodaje swoją marżę my też kupowaliśmy w tartaku Mozna wiedziec w jakim . Moj majster mowi o Sownie my akurat w Pucicach, mieliśmy najbliżej i transport od zaraz w cenie desek Tyle razy bylam w Pucicach i nie wiedzialam ze tam jest tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 08.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 08.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Szukam pilnie ekipy do wykonania ogrodzenia. Znacie kogoś kto ma czas i jest godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 08.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 pecularis, już wiem, ta gładź nazywa sie alabaster. Po rabatach mąz placił około 30 zl za worek. Bardzo ja chwali, bo jest naprawde po wyschnięciu śnieznobiala i bardzo dobrze się ją szlifuje. wiesz, to jest opinia mojego męża a on nie jest ekspertem w tej dziedzinie, i nie ma skali porównwczej, w użyciu innej gładzi. Po prostu taka kupil i już. Sam będziesz szlifowal? Jeżeli tak, to życze wytrwałości, bo to naprawdę ciężka i mało komfortowa praca. Bardzo dziękuje za odpowiedź. Czekałam na to, bo powiedziano mi, że są jakies różnice w tych gładziach, a jednak co sprawdzona rzecz to sprawdzona. Ja jej kłaść nie będę. Wynajmę kogoś do tego, bo mój mąż pływający, więc najzwyczajniej w świecie nie ma na to czasu. A jak go ma, to robi milion rzeczy w domu. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki- Ela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts