matam 13.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam e tomi No to faktycznie byłoby kiepsko. e_tomi czy podpisales juz umowe notarialna ?? Jezeli nie to kaz wpisac do umowy notarialnej w jaki sposob ma byc wykonana droga. Wtedy bedziesz spokojny o wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 13.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Schody mamy jesionowe. Zdjęcia mogę pokazać, ale najpierw muszę je zrobić. (...) No, w końcu ktoś zrobił schody w jesionie! Ja też bym chciał zobaczyć jak wyszły, ja też... My mamy w planie jesionowe schody (tylko stopnice) i jesionową podłogę (długi parkiet lub deska) w tzw. salonie... no ewentualnie jakiś dębik. W takim razie ja też się zgłaszam z prośbą o namiary na ekipę i fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A witam Państwa po długiej przerwie Mam wreszczcie neta w domu to było straszne zyc jak ten dzikus przez kilka miesięcy, bez kontaktu ze swiatem .... Nawet jak bym chciala, to nie zdołam nadrobic zaległości w czytaniu forum, tyle miesięcy, pozatym wojna o kompa teraz w domu sie toczy P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka Pozdrowionka dla wszystkich gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.03.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka To świetnie Może nasze dziewczynki kiedyś spotają się np. na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka To świetnie Może nasze dziewczynki kiedyś spotają się np. na studiach Did i ile ma Twoje słonko? Jak ma na imie? Jeny tyle mnie nie było , nie miałam okazji .... GRATULUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkich Agnieszka Gratulacje i duzo zdrowka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam w poniedziałek, Szukam ekipy która wybuduje stan surowy otwarty z dachem, ceny są rózne do 120 tys. mam jedną ekipę która chce 80 tyś. Czy to dużo? Jak myślicie jest szansa aby znaleść dobrą firmę lecz jeszcze tańszą? Pozdrawiam Jak duzy dom? Podpiwniczony? Jak bardzo skomplikowany dach? To ceny netto czy brutto? W koncu czy cena obejmuje tylko robocizne czy moze rowniez szalunki, koparki i inne potrzebne rzeczy? Dom ok. 200m kw. bez podpiwniczenia, parter z poddaszem użytkowym, dach nie jest zbyt skomplikowany, kopertowy. Cena obejmuje koparki i inne rzeczy oprócz szalunków. Cena podana jest netto. Witam, to cena za robociznę, bez materiału? Aż tyle chcą wykonawcy? szok, prawda? jeszcze pół roku temu połowa tej ceny byłaby wysoka, ale dzisiaj to już chyba norma.... ja za SSO płaciłem 49000, a teraz wykonawca zawołałby 90... Czytam twoj dziennik i ceny na dzisiaj nie sa porownywalne do twoich a to tylko rok roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal Mi niedlugo przyjdzie kupowac stal po ile jest teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal ile tyś tego kupił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A witam Państwa po długiej przerwie Mam wreszczcie neta w domu to było straszne zyc jak ten dzikus przez kilka miesięcy, bez kontaktu ze swiatem .... Nawet jak bym chciala, to nie zdołam nadrobic zaległości w czytaniu forum, tyle miesięcy, pozatym wojna o kompa teraz w domu sie toczy P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka Pozdrowionka dla wszystkich gorące Witaj Aga, wieki całe Cię nie było! To super, że badania wypadły pomyślnie, a Ty czujesz się lepiej? Skąd macie w Tanowie internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.03.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal Mi niedlugo przyjdzie kupowac stal po ile jest teraz . Od 2210 do 2300 za tonę żebrowanego pręta, ale ja jeszcze mam C-owniki z których będzie płatew i słup które kosztowały 3200 sama stal zbrojeniowa na strop, słupów, podciągów, wieńca itp. kosztowała netto 9 tys., finalnie kupiłem w Centrostalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal no to widzę że kolega szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal Mi niedlugo przyjdzie kupowac stal po ile jest teraz . Od 2210 do 2300 za tonę żebrowanego pręta, ale ja jeszcze mam C-owniki z których będzie płatew i słup które kosztowały 3200 sama stal zbrojeniowa na strop, słupów, podciągów, wieńca itp. kosztowała netto 9 tys., finalnie kupiłem w Centrostalu. Brutto czy Netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja juz tez powoli zaczynam robic zakupy i widze ze moj kosztorys jest zanizony o jakies 35 procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja juz tez powoli zaczynam robic zakupy i widze ze moj kosztorys jest zanizony o jakies 35 procent każdy kosztorys zrobiony ponad pół roku temu będzie zaniżony, czasami o 50% te sprzed roku to trzeba liczyć jako połowę aktualnych kosztów. a te na stronach internetowych biur projektowych to już wogóle abstrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A witam Państwa po długiej przerwie Mam wreszczcie neta w domu to było straszne zyc jak ten dzikus przez kilka miesięcy, bez kontaktu ze swiatem .... Nawet jak bym chciala, to nie zdołam nadrobic zaległości w czytaniu forum, tyle miesięcy, pozatym wojna o kompa teraz w domu sie toczy P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka Pozdrowionka dla wszystkich gorące Witaj Aga, wieki całe Cię nie było! To super, że badania wypadły pomyślnie, a Ty czujesz się lepiej? Skąd macie w Tanowie internet? Dzięki, czuje się lepiej, duuuuużo lepiej Internet mamy radiowy, jedna firma dziala na Tanowie - AS Consulting. Tanio nie jest , ale internet jest potrzebny. Bryta - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jak teraz glupia cegla kosztuje 1,22 porotherm netto 5,6 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mam tylko nadzieje ze domy tez podrozeja ze nie wyjde na glupka ze budowalam sie w zlym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal Kurka, horror!!!! Tomadyna robisz jakiś bunkier a'la albańskie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts