Didi 14.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 P.S. Skromnie się pochwalę, że jestem po wszelakich badaniach, dzidzia będzie zdrowa i tym razem dziewczynka To świetnie Może nasze dziewczynki kiedyś spotają się np. na studiach Did i ile ma Twoje słonko? Jak ma na imie? Jeny tyle mnie nie było , nie miałam okazji .... GRATULUJE!!!! Wczoraj skończyła 2 miesiące, a na imię ma Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 14.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam wszystkich, DUŻO ZDRÓWKA dla Agnieszki1 i dziewuszki Mam pytanie odnośnie łazienek. Czy wykorzystujecie (jeśli tak macie) dwa prysznice w dwóch łazienkach ? Czy jesteście zadowoleni (jeśli ktoś tak ma) z dwóch umywalek w jednej łazience? Ja nie mogę się zdecydować, czy w górnej łazience zrobić obok wanny, kibelka, dwie umywalki na blacie i duże lustro, lub jedną i prysznic (co zagraci przestrzeń) - ponieważ wszystko się nie zmieści. Będę wdzięczna za opinie i sugestie. A tynkarze wchodzą dopiero ok. 22.03 ( a miało byc już ...) Maggie : jak Twoje tynki ? - robią się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam wszystkich, DUŻO ZDRÓWKA dla Agnieszki1 i dziewuszki Mam pytanie odnośnie łazienek. Czy wykorzystujecie (jeśli tak macie) dwa prysznice w dwóch łazienkach ? Czy jesteście zadowoleni (jeśli ktoś tak ma) z dwóch umywalek w jednej łazience? Ja nie mogę się zdecydować, czy w górnej łazience zrobić obok wanny, kibelka, dwie umywalki na blacie i duże lustro, lub jedną i prysznic (co zagraci przestrzeń) - ponieważ wszystko się nie zmieści. Będę wdzięczna za opinie i sugestie. A tynkarze wchodzą dopiero ok. 22.03 ( a miało byc już ...) Maggie : jak Twoje tynki ? - robią się ? Witam środowo, tynkarze przez dwa dni pracowicie zaklejali okna i osprzęt i obrabiali narożniki, a od dziś mają odpalić maszynę . A u Ciebie już tynkują? W kwestii łazienkowej - jeśli częściej bierzecie prysznic niż kąpiele w wannie, to moim zdaniem większy pożytek będziecie mieli z prysznica w górnej łazience, bo pewnie nikomu nie będzie chciało się taszczyć po schodach na dół w szlafroku. Myślę, że z dwóch umywalek w jednej łazience jednocześnie rzadko się korzysta, a przecież będziecie na pewno mieli jeszcze umywalkę na parterze. Mnie się za to marzy toaletka z lustrem w sypialni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam! czytaliście? http://www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=103058 Agnieszka1 gratulacje i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wieczorkowo Dziś zapłaciłem ponad 14 tys za stal co Ty bunkier budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam wszystkich, DUŻO ZDRÓWKA dla Agnieszki1 i dziewuszki Mam pytanie odnośnie łazienek. Czy wykorzystujecie (jeśli tak macie) dwa prysznice w dwóch łazienkach ? Czy jesteście zadowoleni (jeśli ktoś tak ma) z dwóch umywalek w jednej łazience? Ja nie mogę się zdecydować, czy w górnej łazience zrobić obok wanny, kibelka, dwie umywalki na blacie i duże lustro, lub jedną i prysznic (co zagraci przestrzeń) - ponieważ wszystko się nie zmieści. Będę wdzięczna za opinie i sugestie. A tynkarze wchodzą dopiero ok. 22.03 ( a miało byc już ...) Maggie : jak Twoje tynki ? - robią się ? A więc tak: My zdecydowaliśmy, że łazienka dolna czyli tzw. ogólnie dostępna będzie z prysznicem, a górna z wanną. Na dole mamy pokój dla gości (góra TYLKO dla nas) i łatweij utrzymać czystość brodzika niż wanny (moja wanna - to moje intymne miejsce) A jeśli chodzi o podwójną umywalkę to mamy takową i jestem baaaaaardzo zadowolona z tego rozwiązania. 1. Każdy ma swoją półke na kosmetyki i nie ma problemu - bo Twoje kremy zajmują tyle miejsca, że na moje już go brak 2. Rano lub wieczorkiem gdy się myjemy (a lubimy się myć razem ) nie plujemy sobie na ręce podczas mycia zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam! czytaliście? http://www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=103058 o kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Wszystkich Zapomnialam sie przywitac to pewnie przez przesilenie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć. 14 tys za stal nieźle ... A ja szukam czegoś taniego na chodniki macie jakieś pomysły ? Narazie najtaniej to widze szary polbruk, moze ktos ma inny, tanszy pomysl ? Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Co do betonu to nie wiem bo mąż bedzie załatwiał ale zamówilismy stal na fundamenty to 12 kosztuje 2,45mb a 6 kosztuje 0,78mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 walus1 - gratulacje! Widzę, że urodzaj na dziewczynki ostatnio, chyba tylko szydas się wyłamał, jeśli mnie pamięć nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Ja własnie czekam na becikowe ma przyjść przekazem pocztowym-1000zł, ale chyba zabiora jeszcze jakis podatek. A gdzie robiłaś USG bo ja na Unii Lubelskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dziewczyny dzieki za gratulacje , zyczenia i pozdrowienia Didi,Walus ale macie fajnie, a ja jeszcze pochodze do lipca, zanim zobacze swoja corcie. Chociaz ... - mialam usg 4d - to tak jak bym ja juz widziała A czy becikowe jeszcze jest? Ja własnie czekam na becikowe ma przyjść przekazem pocztowym-1000zł, ale chyba zabiora jeszcze jakis podatek. A gdzie robiłaś USG bo ja na Unii Lubelskiej? USG w Poradni Genetycznej na Połabskiej. Miałam juz 2 razy, nastepne za jakies 2 miesiące. Maggie , Szydas ma córcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 czy ktoś może kupował grzejniki w sklepie internetowym? Chyba niektóre z Was kupowały agd. Chciałabym zapytać, jak z gwarancją albo wymianą, gdyby sprzęt miał wady albo uszkodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam po dłuzszej przerwie ale dołaczyłam do grona świeżo up[ieczonych mamuś. Moja Zuzia ma 2,5 tygodnia i wczoraj uczestniczyła w podpisywaniu umowy z bankiem Pozdrawiam przy okazji Didi i Agnieszkę. Co do budowy to humus zebrany, dom wytyczony i od poniedziałku ruszamy pełna parą. W Stargardzie narazie nie ma problemów z materiałami wszystko ma być na bierząco. Mam nadzieje że nie wrócą przymrozki bo coś zapowiadali na przyszły tydzień. Jak w Stargardzie z cenami interesowala by mnie stal i beton B15,B20 do Stargardu nie jest tak daleko od Wielgowa Co do betonu to nie wiem bo mąż bedzie załatwiał ale zamówilismy stal na fundamenty to 12 kosztuje 2,45mb a 6 kosztuje 0,78mb To sa ceny brutto i z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 walus1 - gratulacje! Widzę, że urodzaj na dziewczynki ostatnio, chyba tylko szydas się wyłamał, jeśli mnie pamięć nie zawodzi I ja skladam Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Maggie , Szydas ma córcie No to coś mi się pokręciło . Wydawało mi się, że komuś z forumowiczów urodził się niedawno synek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts