bryta 14.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bylam na spotkaniu w banku . Chce wziasc kredyt na 10 lat .Po dwoch jest mozliwosc wczesniejszej splaty bez odsetek . Chcialam sobie zagwarantowac robienie nadplat a pracownik mi powiedzial ze po 2 latach bede mogla nadplacac bez odsetek . Czy nadplaty sa traktowane jako wczesniejsze splaty . Czy pracownik robi mnie w konia Taki bank to porażka. Jak możesz to nie zawieraj umowy. Jest dużo banków (ostatnio przybywa) gdzie dokonujesz swobodnie wcześniejszych spłat i nadpłat bez żadnych kosztów - ŻADNYCH - "0" opłat, prowizji itp. Robert Wydaje mi sie ze to jakis niedouczony pracownik Co do bankow to niestety z dzialalnoscia gospodarcza nie jestem ulubionym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bylam na spotkaniu w banku . Chce wziasc kredyt na 10 lat .Po dwoch jest mozliwosc wczesniejszej splaty bez odsetek . Chcialam sobie zagwarantowac robienie nadplat a pracownik mi powiedzial ze po 2 latach bede mogla nadplacac bez odsetek . Czy nadplaty sa traktowane jako wczesniejsze splaty . Czy pracownik robi mnie w konia Taki bank to porażka. Jak możesz to nie zawieraj umowy. Jest dużo banków (ostatnio przybywa) gdzie dokonujesz swobodnie wcześniejszych spłat i nadpłat bez żadnych kosztów - ŻADNYCH - "0" opłat, prowizji itp. Robert Wydaje mi sie ze to jakis niedouczony pracownik Co do bankow to niestety z dzialalnoscia gospodarcza nie jestem ulubionym klientem Nie jestem bankowcem - ale widziałem wiele umów kredytowych. Miałem też do czynienia z wieloma bankami. Z takim co pobiera opłaty za spłatę czy nadpłatę lub je ogranicza (że dopiero po 2 latach) to wogóle bym nie rozmawiał. Działalność gospodarcza - hmm wbrew pozorom to już nie jest taka przeszkoda jak kiedyś. Mogą chcieć więcej zabezpieczeń albo udziału własnego. Konkurencja spowodowała że "przedsiębiorca" też człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bylam na spotkaniu w banku . Chce wziasc kredyt na 10 lat .Po dwoch jest mozliwosc wczesniejszej splaty bez odsetek . Chcialam sobie zagwarantowac robienie nadplat a pracownik mi powiedzial ze po 2 latach bede mogla nadplacac bez odsetek . Czy nadplaty sa traktowane jako wczesniejsze splaty . Czy pracownik robi mnie w konia Taki bank to porażka. Jak możesz to nie zawieraj umowy. Jest dużo banków (ostatnio przybywa) gdzie dokonujesz swobodnie wcześniejszych spłat i nadpłat bez żadnych kosztów - ŻADNYCH - "0" opłat, prowizji itp. Robert Wydaje mi sie ze to jakis niedouczony pracownik Co do bankow to niestety z dzialalnoscia gospodarcza nie jestem ulubionym klientem Nie jestem bankowcem - ale widziałem wiele umów kredytowych. Miałem też do czynienia z wieloma bankami. Z takim co pobiera opłaty za spłatę czy nadpłatę lub je ogranicza (że dopiero po 2 latach) to wogóle bym nie rozmawiał. Działalność gospodarcza - hmm wbrew pozorom to już nie jest taka przeszkoda jak kiedyś. Mogą chcieć więcej zabezpieczeń albo udziału własnego. Konkurencja spowodowała że "przedsiębiorca" też człowiek To wszystko sie zgadza tylko ja ta dzialalnosc prowadze w niemczech a to juz problem dla wiekszosci bankow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 14.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 IDZIE WIOSNA POLE TRZEBA OGRODZIĆ hehe powitać i podam adres na różnego rodzaju siatki powlekane i zwykłe mają również osprzęt tj. naciągacze ,słupki z kapslami, drut naciągowy itp itd robi również bramy ,furtki .adres to ,,,,szczecin-klucz ul rymarska 51 za wiskordem za światłami przejście pieszych po prawej stronie jest tablica kowalstwo jak z cenami to nie wiem bo dawno tam nie byłem ze stala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To wszystko sie zgadza tylko ja ta dzialalnosc prowadze w niemczech a to juz problem dla wiekszosci bankow . No tak to problem. Ale pewnie po wejściu do UE już mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kostka granitowa mi sie bardzo podoba, ale droga jest . Wyszukałam polbruk szary za 25 zl za m2 ... Drewno? Ale to musialoby byc chyba egzotyczne zeby sie nie zniszczylo po 1dnym rocznym sezonie. No wlasnie tez widzialam (w filmach ) takie drobne kamyczki i tak sie zastanawiam czy buty sie nie zdzierają od tego? jesli chodzi o same ścieżki, to kostka brukowa może byc, bo na podjazdy szczerze odradzam, po kilku latach wygląda fatalnie; nie wiem, jaki charakter mają mieć te ścieżki, czy chcesz w szpilkach dojść na taras, czy po prostu nie chodzić po trawie; bo całkiem fajnie wyglądaja płyty chodnikowe wtopione, "rzucone" na trawę, to znaczy nie łączą się ze sobą, ale pomiędzy nimi jest trawa (albo żwir), wtdy idzie mniej płyt i ładnie bardzo to wygląda; z reszta ten sam manewr mozna powtórzyć z kostką, układając ją w kwadraty, np. usg 4d co to? w trójwymiarze, super sprawa no właśnie, piszesz w trójwymiarze i 4D - bo 3D, to ja wiem i rozumiem, ale 4D, to mi pachnie zaawansowaną fizyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To wszystko sie zgadza tylko ja ta dzialalnosc prowadze w niemczech a to juz problem dla wiekszosci bankow . No tak to problem. Ale pewnie po wejściu do UE już mniejszy. Teraz troszeczke jest lepiej ale i tak preferuja takich jak ja te z niemieckim kapitalem No trudno tak bywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.03.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 IDZIE WIOSNA POLE TRZEBA OGRODZIĆ hehe powitać i podam adres na różnego rodzaju siatki powlekane i zwykłe mają również osprzęt tj. naciągacze ,słupki z kapslami, drut naciągowy itp itd robi również bramy ,furtki . adres to ,,,,szczecin-klucz ul rymarska 51 za wiskordem za światłami przejście pieszych po prawej stronie jest tablica kowalstwo jak z cenami to nie wiem bo dawno tam nie byłem ze stala a dla zainteresowanych dokładniejszymi danymi http://www.kowalstwo.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 14.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! O panu Bogdanowiczu slyszalem bardzo pochlebne opinie, niestety nasza wspolpraca zakonczyla sie szybciej niz zaczela, bo jak zobaczylem jego wycene, to mnie zatkalo. Marcin, sugerujesz, że po odbiór wyceny trza jechać z defibrylatorem lub przynajmniej wiadrem zimnej wody? Ja mam słabe serce ... Mozesz podrzucić na priv ile "zaspiewał" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką tak sobie własnie kombinowałam, że tu pewnie czas dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeszcze pamietam ze dobra cene miala tez firma Karo ( fili kolo struga juz nie ma chyba ze na zime zamkneli ) w Goleniowie dzialaja tylko nie mam juz telefonu do nich Goleniów, ul. Rzemieślnicza 7, 091 407 20 30, fax. 091 407 20 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jeszcze pamietam ze dobra cene miala tez firma Karo ( fili kolo struga juz nie ma chyba ze na zime zamkneli ) w Goleniowie dzialaja tylko nie mam juz telefonu do nich Goleniów, ul. Rzemieślnicza 7, 091 407 20 30, fax. 091 407 20 17 dla zainteresowanych http://www.ogrodzeniasiatki.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką ja mam nagrane jak Emilka wkłada sobie paluszki do buzi i drapie sie po nosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts