bimbelt 15.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Z tymi deskami to bylam zdziwiona ze deski moga tyle kosztowac wydawalo mi sie ze deski to tylko deski a tu taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Widzialam w twojej galeri juz ze zaczynasz fundamenty po ile brales beton i deski Deski roznie w zaleznosci od dlugosci i szerokosci, ale cos w okolicach 500-550 za kubik. Beton B-7,5 na podsypke bralem w RMC po 200zl netto, beton B-20 na lawy zalatwialem za posrednictwem goleniowskiego Mad-Budu za 220zl netto. Nie wiem czy to Ciebie zainteresuje ale jak bedziesz jechal do hurtowni od strony Szczecina w Goleniowie jest ciekawy zaklad stolarski z drzwiami to jest po drodze po lewej stronie ul Szkolna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Czy kupujac stal wystarczy tylko kupic np 1,2 tony pretow 6 czy te szostki moga miej jeszcze rozna dlugosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 zapytanie do tych co już mieszkają - czy na terenie "polickim" wystarczy zgłosić zakończenie budowy, czy trzeba dodatkowo składać wniosek o zgodę na użytkowanie? skąd braliście druczki i jakie dokumenty były potrzebne? Jestem po rozmowie z Inspektoratem w Policach, druczki trzeba ściągnąć z PINB w Szczecinie tylko zmienić adresata na piśmie. Wszystkie potrzebne załączniki wymienione są we wniosku o zakończeniu budowy. do pobrania tutaj: http://www.bip.pinb.szczecin.pl/strony/menu/18.dhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Czy kupujac stal wystarczy tylko kupic np 1,2 tony pretow 6 czy te szostki moga miej jeszcze rozna dlugosc Mają różną długość i "niestety" od długości także zależy koszt transportu, ja potrzebowałem część prętów o długości 12 m więc skoro i tak musiał jechać długi samochód to wszystkie pręty przyjechały 12 mb a na placu sobie je potną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Żona "kazali" Sylwestra 2007 w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 zapytanie do tych co już mieszkają - czy na terenie "polickim" wystarczy zgłosić zakończenie budowy, czy trzeba dodatkowo składać wniosek o zgodę na użytkowanie? skąd braliście druczki i jakie dokumenty były potrzebne? Jestem po rozmowie z Inspektoratem w Policach, druczki trzeba ściągnąć z PINB w Szczecinie tylko zmienić adresata na piśmie. Wszystkie potrzebne załączniki wymienione są we wniosku o zakończeniu budowy. do pobrania tutaj: http://www.bip.pinb.szczecin.pl/strony/menu/18.dhtml o widzisz monka, tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Masz tempo Żona "kazali" Sylwestra 2007 w nowym domu oj żeby tak wszyscy mężowie przejmowali się tym że żona kazała zapomniałam się przywitać cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 o widzisz monka, tego mi było trzeba mi też już tego trzeba komplet dokumentów chyba już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkiem Delf 4D to trójwymiar w ruchu Też mnie to zaintrygowało jak robiłam pierwszy raz badanie Pierwsze aparaty 3D przedstawiały statyczne obrazy ... a teraz można zobaczyć jak maluszek macha do Ciebie rączką tak sobie własnie kombinowałam, że tu pewnie czas dochodzi nasza byłą zajęta wkładaniem kciuka do buzi, wiec nie pomachała Ale nozkami ladnie wywijala. Ale niestety nie mam nagrane to badanie bylo z serii prenatalnych, genetycy sprawdzaja czy dzidzia zdrowa, nie "bawią się w nagrywanie". Raz zapytalismy czy nagra a on ze jest mozliwosc aparatu oczywiscie, ale ze oni tego nie robią Zdjecia a i owszem. Teraz juz glupio mi ponownie prosic o nagranie, a szkoda bo naprawde to jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Szydas pisales ze dostales wtornik od geodety w formie elektronicznej. To byl PDF czy byl w postaci wektorowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Szydas pisales ze dostales wtornik od geodety w formie elektronicznej. To byl PDF czy byl w postaci wektorowej ? nie, to był (jest) plik z autoCADa czy czegoś w tym stylu. oczywiście wektorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam czwartkowo. Poszukuję ekipy do tynków CEM-WAP Witam, u mnie robi pan Kopyś z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. Albo ja kupuje za drogo materialy albo te ceny sa niestety nieaktualne Wycene w lutym na poroterma 25 byly w kilku hurtowniach po 5,4-5,6 netto Cegla tez jest juz po 1,2 .brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam Do obecnie kupujacych materialy budowlane. Czy ceny podane w tym serwisie http://www.dobrebudowanie.pl/ sa aktualne a tym samym rzeczywiste. w zasadzie nieaktualne, ale ceny różnią się w zależności od regionu. u nas porotherm 25 kosztuje 8,50 pln za sztukę, w Warszawce 10,50 pln. i teraz warszawiacy zamawiają u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts