Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) :-):

Cz ktoś miał okazję korzystać z usług:

* Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek

* TOM-BUD Tomasz Spalony

* Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane

* Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane

Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane!

Witam,

miałam kontakt z Tom-Bud-em, początkowo pan powiedział, że zajmuje się tylko wykończeniówką, ale potem okazało się, że ma jakiegoś kolegę, który mógłby zająć się budową, w efekcie czego pojawili się u nas razem. Sprawili na nas wrażenie, jakby chcieli skrzyknąć ekipę, bo jest "robota do wzięcia",a wycena też nie okazała się konkurencyjna w stosunku do pozostałych.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... :)

Witaj gruśka,

Twoja sasiadka Teska ma problem z netem i komputerem,więc okno na swiat ma chwilowo zamkniete.

Ale jest nadzieja,że może juz niedlugo dokona stosownego zakupu (chyba to będzie laptop), więc może już niedługo ją "zobaczymy"

pozdrawiam

Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych?

Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę.

Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU :-? a u mnie na fakturze nie ma żadnego :roll:

Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych?

Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU :-? a u mnie na fakturze nie ma żadnego :roll:

monka,

powinnas koniecznie zadzwonic do wystawcy tej faktury, ponieważ obowiązek podawania PKWIU spoczywa po stronie dostawcy towaru, a nie Twoim. :wink:

rolety aluminiowe? proszę bardzo:

28.12.10-50.39 Zewnętrzne osłony okienne i drzwiowe pozostałe, i ich części

co do listwy to już problem, bo może być z aluminium, platiku lub stali ocynkowanej i trudno znaleźć :( łatwiej chyba zrezygnować z tych kilkudziesięciu złotych niż się użerać z US.

ew. 28.11.23-63.19 Elementy budowlane z kształtowników stalowych, pozostałe

rolety aluminiowe? proszę bardzo:

28.12.10-50.39 Zewnętrzne osłony okienne i drzwiowe pozostałe, i ich części

co do listwy to już problem, bo może być z aluminium, platiku lub stali ocynkowanej i trudno znaleźć :( łatwiej chyba zrezygnować z tych kilkudziesięciu złotych niż się użerać z US.

ew. 28.11.23-63.19 Elementy budowlane z kształtowników stalowych, pozostałe

dzięki, dzięki, dzięki!!! :D

nie wiem jak u Ciebie na fakturze jest napisane ale ja mam wpisane rolety jako całość :roll: bez rozbicia na poszczególne elementy :roll: