moonshine 15.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam do miłych forumowiczów kolejne zapytanie (złożone) : Cz ktoś miał okazję korzystać z usług: * Zakładu Budowlanego JAN-BUD Janusz Wieczorek * TOM-BUD Tomasz Spalony * Paweł Żeluk Usługi Ogólnobudowlane * Bogusław Bogdanowicz Usługi Budowlane Może ktoś dostał ofertę, sprawdzał dokonania i wiarygodność tych ekip i właścicieli? Wszelkie uwagi, informacje i opinie wskazane! Witam, miałam kontakt z Tom-Bud-em, początkowo pan powiedział, że zajmuje się tylko wykończeniówką, ale potem okazało się, że ma jakiegoś kolegę, który mógłby zająć się budową, w efekcie czego pojawili się u nas razem. Sprawili na nas wrażenie, jakby chcieli skrzyknąć ekipę, bo jest "robota do wzięcia",a wycena też nie okazała się konkurencyjna w stosunku do pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratulacje! Dzieki bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam pytanko dotyczące ogrodzenia placu budowy, mój kierownik sugeruje, żeby nie grodzić, bo będzie wygodniej np. wylewać beton itd., nam sie to wydaje jednak trochę dziwne... Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkowo Kominy już stoją , w sobotę szalowanie podciągów od poniedziałku rozstawiają szalunek stropowy. W sobotę pierwszy grill na przyszłym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... Witaj gruśka, Twoja sasiadka Teska ma problem z netem i komputerem,więc okno na swiat ma chwilowo zamkniete. Ale jest nadzieja,że może juz niedlugo dokona stosownego zakupu (chyba to będzie laptop), więc może już niedługo ją "zobaczymy" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych? Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę. Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU a u mnie na fakturze nie ma żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wieczorkowo Kominy już stoją , w sobotę szalowanie podciągów od poniedziałku rozstawiają szalunek stropowy. W sobotę pierwszy grill na przyszłym ogrodzie A gdzie zdjecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie, EWAR -oj faktycznie, kto by sie spodziewał, że tutaj możemy sie spotkac. Ku przypomnieniu - moja księgowa oczekuje na zestawienie sald. pozdrawiam Iwona[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych? Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę. Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU a u mnie na fakturze nie ma żadnego monka, powinnas koniecznie zadzwonic do wystawcy tej faktury, ponieważ obowiązek podawania PKWIU spoczywa po stronie dostawcy towaru, a nie Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 15.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Didi, jak tam Emilka, katarek minął? Delf, ponawiam pytanie, kiedy mnie w koncu odwiedzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 monka, powinnas koniecznie zadzwonic do wystawcy tej faktury, ponieważ obowiązek podawania PKWIU spoczywa po stronie dostawcy towaru, a nie Twoim. wiem ....ale w przypadku jednej pozycji firma która mi wystawiała fakturę już nie istnieje stąd ten dramatyczny apel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam no to teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam pytanko dotyczące ogrodzenia placu budowy, mój kierownik sugeruje, żeby nie grodzić, bo będzie wygodniej np. wylewać beton itd., nam sie to wydaje jednak trochę dziwne... Jakieś sugestie? w zasadzie ma rację... my też nie grodziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratki i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 jeny ale gapa ze mnie bryta gratulacje!!! wreszcie się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bryta gratulacje !!! Ale masz fajowo... ja też chcę Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mam prośbę. Poszukuję numeru PKWiU listwy startowej cokołowej oraz rolet zewnętrznych aluminowych? Macie może na swoich fakturach takie numery? Zerknijcie proszę. Skarbówka chce mi uwalić te pozycje z odliczenia vatu...chyba że podam właściwy numer PKWiU a u mnie na fakturze nie ma żadnego rolety aluminiowe? proszę bardzo: 28.12.10-50.39 Zewnętrzne osłony okienne i drzwiowe pozostałe, i ich części co do listwy to już problem, bo może być z aluminium, platiku lub stali ocynkowanej i trudno znaleźć łatwiej chyba zrezygnować z tych kilkudziesięciu złotych niż się użerać z US. ew. 28.11.23-63.19 Elementy budowlane z kształtowników stalowych, pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bardzo bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze ta budowlana czesc bedzie przyjemniejsza od papierkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 rolety aluminiowe? proszę bardzo: 28.12.10-50.39 Zewnętrzne osłony okienne i drzwiowe pozostałe, i ich części co do listwy to już problem, bo może być z aluminium, platiku lub stali ocynkowanej i trudno znaleźć łatwiej chyba zrezygnować z tych kilkudziesięciu złotych niż się użerać z US. ew. 28.11.23-63.19 Elementy budowlane z kształtowników stalowych, pozostałe dzięki, dzięki, dzięki!!! nie wiem jak u Ciebie na fakturze jest napisane ale ja mam wpisane rolety jako całość bez rozbicia na poszczególne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts