Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Budujący z BK !! - czym planujecie zabezpieczyć cokół (50cm) ściany z BK ?

Ja plytkami klinikierowymi takimi samymi kolorystycznie jak wykonczenie z cegly klinkierowej na kominie i ogrodzenie

Chodzi mi o zabezpieczenie przed wilgocią :oops: czyli 50 cm ściany nad ścianą fundamentową.

u mnie jest styropian na to siatka z klejem i na to wszystko dysperbit

witam wszystkich!

Budujący z BK !! - czym planujecie zabezpieczyć cokół (50cm) ściany z BK ?

Ja plytkami klinikierowymi takimi samymi kolorystycznie jak wykonczenie z cegly klinkierowej na kominie i ogrodzenie

Chodzi mi o zabezpieczenie przed wilgocią :oops: czyli 50 cm ściany nad ścianą fundamentową.

u mnie jest styropian na to siatka z klejem i na to wszystko dysperbit

witam wszystkich!

Ten dyspeperbit to ten sam co na bloczki fund . i tez 2 razy

dybry wiczór KTOŚ wczoraj poszukiwał korę na działke a ja dzis jadąc ulicą od wiosennej ze strony castoramy do przejazdu kolejowego i przed przejazdem w prawo za warsztatem kowalskim co jest miedzy torami natrafiłem na kupe KORY KTÓRĄ zrzucili kierowcy z tirów bo tam przywozili drzewo na wagony Podejrzewam ze ta kora jest niczyja i można sie do niej uśmiechnac

dybry wiczór KTOŚ wczoraj poszukiwał korę na działke a ja dzis jadąc ulicą od wiosennej ze strony castoramy do przejazdu kolejowego i przed przejazdem w prawo za warsztatem kowalskim co jest miedzy torami natrafiłem na kupe KORY KTÓRĄ zrzucili kierowcy z tirów bo tam przywozili drzewo na wagony Podejrzewam ze ta kora jest niczyja i można sie do niej uśmiechnac

Kombi, ale okazja, tylko sama sobie tej kory na plecach nie przyniose, a moj mężuś puka sie w czolo i stwierdza,że i tak mi bedzie za malo, więc mam sobie odpuscic. :(

chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... :)

Witaj gruśka,

Twoja sasiadka Teska ma problem z netem i komputerem,więc okno na swiat ma chwilowo zamkniete.

Ale jest nadzieja,że może juz niedlugo dokona stosownego zakupu (chyba to będzie laptop), więc może już niedługo ją "zobaczymy"

pozdrawiam

kupilam....stacjonarny :lol: :lol:

witam wieczorowo :lol: :lol:

ale sie naczytałam....

Teska, witaj i moje gratulacje z udanego zakupu.

Teraz to chyba trudno Ci bedzie się rozstać z kompem, tyle zaległości trzeba nadrobić.

Stacjonarny tez może byc, ale juz sobie Ciebie wyobrazałam w ogródku na tarasie przy kawce, jak do mnie maila skrobiesz :D

witam wieczorowo :lol: :lol:

ale sie naczytałam....

Teska, witaj i moje gratulacje z udanego zakupu.

Teraz to chyba trudno Ci bedzie się rozstać z kompem, tyle zaległości trzeba nadrobić.

Stacjonarny tez może byc, ale juz sobie Ciebie wyobrazałam w ogródku na tarasie przy kawce, jak do mnie maila skrobiesz :D

w przyszlym miesiacu...musze zlapac oddech :lol: :lol:

Witam wszystkich serdecznie,

EWAR

-oj faktycznie, kto by sie spodziewał, że tutaj możemy sie spotkac. :D

Ku przypomnieniu - moja księgowa oczekuje na zestawienie sald.

pozdrawiam

Iwona[/b]

A zaczynało być miło :wink:

No przecież jest miło, a jak zaczniemy o kwiatkach i krzaczkach dyskutować to już wogóle bedzie miło. :wink: Kiedy zaczynacie sezon ogrodniczy? :D Ups, znowu o sprawy zawodowe pytam. :oops:

Witam przed weekendem