octopus 16.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam Bardzo dziękuję za wszystkie namiary odnośnie siatki ogrodzeniowejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Budujący z BK !! - czym planujecie zabezpieczyć cokół (50cm) ściany z BK ? Ja plytkami klinikierowymi takimi samymi kolorystycznie jak wykonczenie z cegly klinkierowej na kominie i ogrodzenie Chodzi mi o zabezpieczenie przed wilgocią czyli 50 cm ściany nad ścianą fundamentową. u mnie jest styropian na to siatka z klejem i na to wszystko dysperbit witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Budujący z BK !! - czym planujecie zabezpieczyć cokół (50cm) ściany z BK ? Ja plytkami klinikierowymi takimi samymi kolorystycznie jak wykonczenie z cegly klinkierowej na kominie i ogrodzenie Chodzi mi o zabezpieczenie przed wilgocią czyli 50 cm ściany nad ścianą fundamentową. u mnie jest styropian na to siatka z klejem i na to wszystko dysperbit witam wszystkich! Ten dyspeperbit to ten sam co na bloczki fund . i tez 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 tak, ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dybry wiczór KTOŚ wczoraj poszukiwał korę na działke a ja dzis jadąc ulicą od wiosennej ze strony castoramy do przejazdu kolejowego i przed przejazdem w prawo za warsztatem kowalskim co jest miedzy torami natrafiłem na kupe KORY KTÓRĄ zrzucili kierowcy z tirów bo tam przywozili drzewo na wagony Podejrzewam ze ta kora jest niczyja i można sie do niej uśmiechnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 podnoszę bo coś mi się zdaje że spadamy i ciezko bedzie do góry się wspinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dybry wiczór KTOŚ wczoraj poszukiwał korę na działke a ja dzis jadąc ulicą od wiosennej ze strony castoramy do przejazdu kolejowego i przed przejazdem w prawo za warsztatem kowalskim co jest miedzy torami natrafiłem na kupe KORY KTÓRĄ zrzucili kierowcy z tirów bo tam przywozili drzewo na wagony Podejrzewam ze ta kora jest niczyja i można sie do niej uśmiechnac Kombi, ale okazja, tylko sama sobie tej kory na plecach nie przyniose, a moj mężuś puka sie w czolo i stwierdza,że i tak mi bedzie za malo, więc mam sobie odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 tomadyna spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 chyba mi tu kogoś brakuje...Teska...gdzie się podziewasz sąsiadko? Na Tobie to ja zawsze jak na Zawiszy.... Witaj gruśka, Twoja sasiadka Teska ma problem z netem i komputerem,więc okno na swiat ma chwilowo zamkniete. Ale jest nadzieja,że może juz niedlugo dokona stosownego zakupu (chyba to będzie laptop), więc może już niedługo ją "zobaczymy" pozdrawiam kupilam....stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 tomadyna spójrz na priv Iwonka kupilam w Vobisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Pochwale sie . Mam pozwolenie na budowe i po swietach ruszam Gratulacje! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 16.03.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie, EWAR -oj faktycznie, kto by sie spodziewał, że tutaj możemy sie spotkac. Ku przypomnieniu - moja księgowa oczekuje na zestawienie sald. pozdrawiam Iwona[/b] A zaczynało być miło Witam przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam wieczorowo ale sie naczytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam wieczorowo ale sie naczytałam.... Teska, witaj i moje gratulacje z udanego zakupu. Teraz to chyba trudno Ci bedzie się rozstać z kompem, tyle zaległości trzeba nadrobić. Stacjonarny tez może byc, ale juz sobie Ciebie wyobrazałam w ogródku na tarasie przy kawce, jak do mnie maila skrobiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam wieczorowo ale sie naczytałam.... Teska, witaj i moje gratulacje z udanego zakupu. Teraz to chyba trudno Ci bedzie się rozstać z kompem, tyle zaległości trzeba nadrobić. Stacjonarny tez może byc, ale juz sobie Ciebie wyobrazałam w ogródku na tarasie przy kawce, jak do mnie maila skrobiesz w przyszlym miesiacu...musze zlapac oddech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a ogolnie to co za skrobanie meili....lepiej wpadnij z tym plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie, EWAR -oj faktycznie, kto by sie spodziewał, że tutaj możemy sie spotkac. Ku przypomnieniu - moja księgowa oczekuje na zestawienie sald. pozdrawiam Iwona[/b] A zaczynało być miło No przecież jest miło, a jak zaczniemy o kwiatkach i krzaczkach dyskutować to już wogóle bedzie miło. Kiedy zaczynacie sezon ogrodniczy? Ups, znowu o sprawy zawodowe pytam. Witam przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a ogolnie to co za skrobanie meili....lepiej wpadnij z tym plusem Teska, obiecuję, że wpadnę, tylko jak moja Sylwia wróci ze zwolnienia bo jestem w tej chwili ugotowana. Napewno (jak Bozia da) w przyszłym tygodniu, może czwartek, lub piatek. Dzwoniłas do tego Pawła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 16.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts