Mariusz-C 19.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 a czt ta firma nie ma swojej siedziby w weglobudzie kolo turzyna?? Firma ma siedziby na Piastów i na ul. Chopina, a koło węglobudu to chyba jakaś inna firma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 witam wszystkich a jak na nazwisko mają właściciele? Wróblewski i Ebert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam grupę, Dzióbek jak u Ciebie prace?. Chyba narazie jakąś przerwę macie, czy zdaje mi się tylko. chwilowo, ale niedługo mam nadzieję, że to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W koncu jestem dostepna ..... Witam wszystkich!!! Mam juz prawomocne pozwolenie... no i chyba wkopiemy te lopate juz po swietach.... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja też witam, Teska, SP - czy Wy macie drzwi Gerdy? Coś mi się pamięta, że nie do końca jesteście zadowolone z serwisu? Zastanawiam się nad kupieniem GWX20 lub ewentualnie GTT. Drzwi drewniane co prawda bardziej mi się podobają niż takie stalowe, ale obawiam się, że nie mają szans w konfrontacji z pazurami naszego psiska. Drewniane są piękne, ale te do mnie przemawiają tymi atestami etc. Ja kupowałam w TOMEXie na Piastów. Był problem z panelem ale opanowany. Osobiście polecam, a konfrontacji z psimi pazurami żadne nie wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Moge rowniez podac namiary do Pani Architekt - z cala pewnoscia godna polecenia. Nie tknelam nawet palcem i od przekazania jej wszystkich papierkow wraz ze zmianami do uzyskania prawomocnego pozwolenia na budowe minelo niespelna 3.5 miesiaca - nie wiem czy to dlugo, czy krotko, ale wraz ze wszystkimi przylaczeniami. Ja bynajmniej jestem zadowolona. Pani Zgorzelska tel. 091 419 07 04 tel. 604 770 444 Klaus prosze o wpisanie tej Pani na liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W koncu jestem dostepna ..... Witam wszystkich!!! Mam juz prawomocne pozwolenie... no i chyba wkopiemy te lopate juz po swietach.... Pozdrawiam wszystkich! Trochę mnie na forum nie było, Jolly czy ja dobrze rozumiem, czy ty budujesz nowy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W koncu jestem dostepna ..... Witam wszystkich!!! Mam juz prawomocne pozwolenie... no i chyba wkopiemy te lopate juz po swietach.... Pozdrawiam wszystkich! Trochę mnie na forum nie było, Jolly czy ja dobrze rozumiem, czy ty budujesz nowy dom? trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 popoludniowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.03.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska, Teska - nie trzeci a dopiero drugi!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i wychodze za maz niedllugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.03.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja też witam, Teska, SP - czy Wy macie drzwi Gerdy? Coś mi się pamięta, że nie do końca jesteście zadowolone z serwisu? Zastanawiam się nad kupieniem GWX20 lub ewentualnie GTT. Drzwi drewniane co prawda bardziej mi się podobają niż takie stalowe, ale obawiam się, że nie mają szans w konfrontacji z pazurami naszego psiska. Meggie ja tez mam gerdy z Tomexu na Piastów GWX20 z szybą wenecką na razie ok montaz tez sensownie wykonany i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska, Teska - nie trzeci a dopiero drugi!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no i wychodze za maz niedllugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ups.... Jolly GRATULACJE a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jolly, jak to ktoś wcześniej napisał: "parafrazując klasyka": Jolly, to ma klawe życie! Gratulacje. Wiem, że powtarzam się z pytaniem, ale poprosze o namiary na szkółki lub inne rajskie ogrody sprzedające sosenki i inne iglaczki i drzewka lisciaste! I jeszcze podłączę sie pod pytanie Didi, tylko odnośnie innego szczepienia: chodzi o pneumokoki i meningokoki - szczepicie dzieciaczki przeciwko temu? macie jakieś informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popołudniowo. Ile trwało u Was ustawianie szalunków i zbrojenie stropu - interesuje mnie średni czas od początku rozstawiania szalunków do dnia zalewania stropu. P.S. Czy Klaus to się ostatnio odzywał ?? Coś dawno go nie było słychać Dziś widziałem jak mu więźbę kładli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.03.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popoludniowo . Chcialam sie Was spytac ile placiliscie ostatnio za przylacze pradu i wcinke wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popoludniowo . Chcialam sie Was spytac ile placiliscie ostatnio za przylacze pradu i wcinke wody Prąd 1500 (robocizna + materiał + skrzynka budowlana) Woda 2500 (robocizna + materiał (studnia z PVC ocieplana) + odbiory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popoludniowo . Chcialam sie Was spytac ile placiliscie ostatnio za przylacze pradu i wcinke wody Prąd 1500 (robocizna + materiał + skrzynka budowlana) Woda 2500 (robocizna + materiał (studnia z PVC ocieplana) + odbiory) Czy ten ktos od wody to slowny i terminowy fachowiec jak tak to poprosila bym o namiary . Mam do Ciebie jeszcze jedna prosbe mam tego samego kierownika budowy chcialam sie spytac jak sie z nim rozliczasz etapymi czy miesiacami . Zapomnialam sie go zapytac ostatnio ze zmeczenia jakas ciapa sie zemnie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja też witam, Teska, SP - czy Wy macie drzwi Gerdy? Coś mi się pamięta, że nie do końca jesteście zadowolone z serwisu? Zastanawiam się nad kupieniem GWX20 lub ewentualnie GTT. Drzwi drewniane co prawda bardziej mi się podobają niż takie stalowe, ale obawiam się, że nie mają szans w konfrontacji z pazurami naszego psiska. Meggie ja tez mam gerdy z Tomexu na Piastów GWX20 z szybą wenecką na razie ok montaz tez sensownie wykonany i szybko Ano właśnie sobie popatrywałam dzisiaj w Twojej galerii zdjęć na te drzwi . Pewnie się jutro wybiorę do tego Tomexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popołudniowo. Ile trwało u Was ustawianie szalunków i zbrojenie stropu - interesuje mnie średni czas od początku rozstawiania szalunków do dnia zalewania stropu. P.S. Czy Klaus to się ostatnio odzywał ?? Coś dawno go nie było słychać Dziś widziałem jak mu więźbę kładli. Cześć tomadyna, dziś miałem okazję porozmawiać z obydwoma Twoimi współpracownikami w budowie. Powiem tak: kierownik w porządku facet! Pewnie dlatego, ze był to szalowali aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts