Maggie 19.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popoludniowo . Chcialam sie Was spytac ile placiliscie ostatnio za przylacze pradu i wcinke wody Prąd 1500 (robocizna + materiał + skrzynka budowlana) Woda 2500 (robocizna + materiał (studnia z PVC ocieplana) + odbiory) Czy ten ktos od wody to slowny i terminowy fachowiec jak tak to poprosila bym o namiary . Mam do Ciebie jeszcze jedna prosbe mam tego samego kierownika budowy chcialam sie spytac jak sie z nim rozliczasz etapymi czy miesiacami . Zapomnialam sie go zapytac ostatnio ze zmeczenia jakas ciapa sie zemnie zrobila A jaką studzienkę masz w warunkach? U mnie musiała być z polimerobetonu, co podniosło koszty do 3600zł. Co do prądu - cenę miałam podobną jak tomadyna. Ostatnio skrzynki podrożały, ale od maja enea ma stawiać je na własny koszt. Tak twierdził nasz elektryk, a i koleżanka ostatnio sprawdzała u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popołudniowo. Ile trwało u Was ustawianie szalunków i zbrojenie stropu - interesuje mnie średni czas od początku rozstawiania szalunków do dnia zalewania stropu. P.S. Czy Klaus to się ostatnio odzywał ?? Coś dawno go nie było słychać Dziś widziałem jak mu więźbę kładli. Cześć tomadyna, dziś miałem okazję porozmawiać z obydwoma Twoimi współpracownikami w budowie. Powiem tak: kierownik w porządku facet! Pewnie dlatego, ze był to szalowali aż miło Do mnie na prawobrzeze tez bedzie przyjerzdzal ten sam kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam popołudniowo. Ile trwało u Was ustawianie szalunków i zbrojenie stropu - interesuje mnie średni czas od początku rozstawiania szalunków do dnia zalewania stropu. Zeszło im ze dwa tygodnie - strop monolityczny żelbetowy + schody + kilka słupów, strop na dwóch poziomach i ponoć zazbrojony trochę "na wyrost". Wykonawca na ten czas wrzucił do mnie dwie ekipy - tak że było sześciu ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jolly - serdeczne gratulacje i z okazji zamążpójścia i z okazji pozwolenia na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jolly - serdeczne gratulacje i z okazji zamążpójścia i z okazji pozwolenia na budowę I ja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
be-betka 19.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czy ktos z was miał do czynienia z panem Piekielniakiem firma "MULTI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wszystkich po baaaaardzo długiej przerwie Maggie, ten Tomex jest teraz na ul.Jagiellońskiej, na przeciw sklepu Polmosu, zaraz od Boh.Warszawy. Chyba że na Piastów mają drugi sklep... To właśnie tam mają dużo modeli, a pan jest bardzo rzeczowy. koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 to widocznie nie zaktualizowali sobie jeszcze stronki www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 sprawdziłam jeszcze teraz ich wizytówkę - jest tylko ul.Boh.Warszawy 17 koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 nie ma za co kiedy chcesz wstawiać drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 po wylewkach, więc pewnie w kwietniu, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam wieczorkowo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru nie trza sie wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska jest guru i kiedyś podawała zaraz tam guru nie trza sie wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Maggiezerknij privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.03.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Maggi,my pewnie wstawimy drzwi przy okazji robienia elewacji, więc też nam wyjdzie gdzieś w kwietniu (raczej pod koniec). Termin realizacji to podobno 10 dni roboczych od zamówienia i pomiaru. koks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Teska, nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts