trobe 24.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 ... cały czas usiłuje sprzedać mieszkanie i w związku z tym nic sie u mnie nie dzieje troche żal bo wiosna podobno idzie ciezko tak jest sprzedac mieszkanie??? Niestety coraz trudniej zwłaszcza te o duzych powierzchniach ludzie kupuja 1-2 pokoje do 50mkw a ja mam 86 w centrum plus poddasze troche mnie to zaczyna deprymować ....... daje sobie jeszcze miesiąc potem bede szukac alternatywnego rozwiazania a mieszkanie bedzie czekac na kupca A może zrób tak, jak ja. Dociągnęłam z własnych środków do aktualnego etapu, teraz biorę kredyt a mieszkanie będę sprzedawac "na spokojnie". W razie problemów, spłacę kredyt pieniędzmi ze sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kacha72Serdecznie, koleżankę szkolnej ławy zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kacha72 Serdecznie, koleżankę szkolnej ławy zapraszam. jesoo kiedy to było ...... . jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A może zrób tak, jak ja. Dociągnęłam z własnych środków do aktualnego etapu, teraz biorę kredyt a mieszkanie będę sprzedawac "na spokojnie". W razie problemów, spłacę kredyt pieniędzmi ze sprzedaży to był właśnie plan alternatywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A może zrób tak, jak ja. Dociągnęłam z własnych środków do aktualnego etapu, teraz biorę kredyt a mieszkanie będę sprzedawac "na spokojnie". W razie problemów, spłacę kredyt pieniędzmi ze sprzedaży to był właśnie plan alternatywny generalnie zatsanow sie czy warto sprzedawac mieszkanie....zawsze z wynajmu mozesz spalcac kredyt...a chalupa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.03.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A może zrób tak, jak ja. Dociągnęłam z własnych środków do aktualnego etapu, teraz biorę kredyt a mieszkanie będę sprzedawac "na spokojnie". W razie problemów, spłacę kredyt pieniędzmi ze sprzedaży to był właśnie plan alternatywny Ja tez tak wlasnie robie. Mieszkanie mialo byc sprzedane, pod koniec budowy. Stwierdzilem jednak, ze jak mam sie stresowac terminem wyprowadzki, to wole wziasc drugi kredyt (o wartosci mieszkania). Wlasnie jestem w trakcie jego zalatwiania. Dodatkowym argumentem za takim rozwiazaniem sa wciaz drozejace mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,4007656.html i moze katreczki wróca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A może zrób tak, jak ja. Dociągnęłam z własnych środków do aktualnego etapu, teraz biorę kredyt a mieszkanie będę sprzedawac "na spokojnie". W razie problemów, spłacę kredyt pieniędzmi ze sprzedaży to był właśnie plan alternatywny generalnie zatsanow sie czy warto sprzedawac mieszkanie....zawsze z wynajmu mozesz spalcac kredyt...a chalupa jest Obawiam się, że Kachy mieszkanie nie za bardzo nadaje się na wynajem. Ja to ćwiczyłam ze swoim. Byłam szczęśliwa jak pogoniłam lokatorów i sprzedałam. Kredyty są tak dostępne, że trudno zlaleźć kogoś rozsądnego do wynajęcia, a lumpom z łapanki szkoda chaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam sobotnio popołudniowo. Melduję że strop i balkony zaszalowane - zbrojenie pogięte, od poniedziałku układanie. Ale widoki z wysokości stropu są przeeeeeepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 24.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,4007656.html i moze katreczki wróca.... Witam! O rany! To niemożliwe, prima aprilis to dopiero za tydzień do licha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Witam sobotnio popołudniowo. Melduję że strop i balkony zaszalowane - zbrojenie pogięte, od poniedziałku układanie. Ale widoki z wysokości stropu są przeeeeeepiękne Nic tylko pogratulowac i oczekwiac na widoki w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.03.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A jakie wybraliście parapety zewnętrzne do złotego dębu? Wynalazłam ostatnio coś takiego (płytki ceramiczne z cegielni w Jasienicy): http://www.ceramzet.kbf.pl/foty/5big.jpg ja mam takie tylko ciemny braz..pasuja do dachu, drzwi bramy garazowej...nie dzieje sie z nimi nic witam wszystkich Gdzie takie płytki są dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A jakie wybraliście parapety zewnętrzne do złotego dębu? Wynalazłam ostatnio coś takiego (płytki ceramiczne z cegielni w Jasienicy): http://www.ceramzet.kbf.pl/foty/5big.jpg ja mam takie tylko ciemny braz..pasuja do dachu, drzwi bramy garazowej...nie dzieje sie z nimi nic witam wszystkich Gdzie takie płytki są dostępne ? ja kupowalam na santockiej tam gdzie sa sklady budowlane, na rogu...nazwy nie pamietam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja tez tak wlasnie robie. Mieszkanie mialo byc sprzedane, pod koniec budowy. Stwierdzilem jednak, ze jak mam sie stresowac terminem wyprowadzki, to wole wziasc drugi kredyt (o wartosci mieszkania). Wlasnie jestem w trakcie jego zalatwiania. Dodatkowym argumentem za takim rozwiazaniem sa wciaz drozejace mieszkania. KAS01, czy ponownie bierzesz kredyt w tym samym banku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 to był właśnie plan alternatywny To jest zupełnie niezła alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 A jakie wybraliście parapety zewnętrzne do złotego dębu? Wynalazłam ostatnio coś takiego (płytki ceramiczne z cegielni w Jasienicy): http://www.ceramzet.kbf.pl/foty/5big.jpg ja mam takie tylko ciemny braz..pasuja do dachu, drzwi bramy garazowej...nie dzieje sie z nimi nic witam wszystkich Gdzie takie płytki są dostępne ? są w euroklinkierze i castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 a tak wogóle to witam czasem letnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Skorzystałam z namiarków i byłam w Zalesiu, faktycznie ładne tam mają rzeczy i dużo tańsze, niż w mieście. Tak więc obłowiłam sie i jakby tego było mało zajechałamw drodze powrotnej do Rajskiego Ogrodu i dopchałąm samochód na maksa..trzeba to tylko teraz posadzić Maggie, przejeżdżałam, dzwoniłam i .....może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam A gdzie jest to Zalesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 25.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam Kto z Was ma działkę w Dobrej Szczecińskiej w okolicach ul. Lawendowej i Storczykowej kupionej od Agro-westu?Jak przebiega tam proces uzbrajania działek? Czy są jakieś problemy? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts