bryta 26.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To do przeprowadzki coraz blizej mamy chęc przed końcem wakacji -ile bedzie zrobione to bedzie reszta po zamieszkaniu-chcemy żeby córka poszła do gimnazjum już w nowym miejscu- bo ma pod nosem i by nie musiałą dojeżdzac Bedac na miejscu to i dopilnowac latwiej wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak robilas elektryke to cala w oslonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Chyba jakąś stronę musiałam minąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? Witaj w grupie Mój projekt z Muratora - gotowiec Przytulny wariant III D12B - lustrzane odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? Ja mam lekko zmodyfikowana Pigwe z Archetonu. Projekt nieco nieszczegolowy, chyba jak kazdy gotowiec, ale nie ma co do niego wiekszych zastrzezen. Przy wyborze projektu szczegolnie dobrze przemysl ustawienie domu w stosunku do stron swiata. To podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak robilas elektryke to cala w oslonach na poddaszu w stropie-tak,po scianach -nie,na parterze,po podłodze -tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było To już po przeprowadzce? Jak fajnie niestety jeszcze nie...to tylko rozgrzewka przed przeprowadzką jeszcze parę rzeczy brakuje do jako takiego funkcjonowania ale córce tak się spodobało że w weekendy noclegi w domu zarządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Teska musisz otworzyć wiadomość którą chcesz skasować i tam pojawi się opcja usuń. Trochę z tym zabawy Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było hmm...a to co nie mozna wszytko od razu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu a ja rozmowa z Bolkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu a ja rozmowa z Bolkiem? Miał jakiś problem w piątek i był bardzo smutny a mieliśmy się spotkać na budowie. Będę do niego dzwonił jutro - mam nadzieję że już się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Teska musisz otworzyć wiadomość którą chcesz skasować i tam pojawi się opcja usuń. Trochę z tym zabawy Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było hmm...a to co nie mozna wszytko od razu?????? no niestety nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jako że wszyscy pewnie już grzecznie śpią - pozwolę sobie powitać w imieniu "GRUPY" Przyda się "świeża krew" Powodzenia. Robert Hm, a może powinieneś podpisać: Lestat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pytanie za 100 punktow jak mam skasowac prywatne wiadomosci.......bo tak normalnie sie nie chca Teska musisz otworzyć wiadomość którą chcesz skasować i tam pojawi się opcja usuń. Trochę z tym zabawy Witam grupę! A my całą familią popełnliśmy pierwszą nockę w domu fajnie było hmm...a to co nie mozna wszytko od razu?????? no niestety nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ok..kawka wypita..ide do ogrodu dalej walczyc z trawnikowymi obrzezami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu Owszem. Po pierwsze - dopilnuj wibrowania betonu, po drugie - w razie nadmiaru warto przewidzieć jego sensowne zagospodarowanie (schody, taras, ogrodzenie itp.), po trzecie - sprawdź szalunki i podpory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 W czwartek leję strop - beton już zamówiony. Czy może szanowni forumowicze maja jakieś wskazówki dla mnie odnośnie tego etapu Owszem. Po pierwsze - dopilnuj wibrowania betonu, po drugie - w razie nadmiaru warto przewidzieć jego sensowne zagospodarowanie (schody, taras, ogrodzenie itp.), po trzecie - sprawdź szalunki i podpory. ...i wiązania zbrojenia... Jeśli masz balkon - sprawdź jak jest uformowany spadek, czy płyta nie jest zbyt podparta na zewnątrz i czy nie masz spadku do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A jak zawibrować słupy o wysokości 3m ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts