Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chce jutro zlecic wykonanie projektu wentylacji mechanicznej. Ktore sposrod wymienionych firm sa godne uwagi?

Veco P.U.H. (dawny Magnus?) - ul. Swierczewska

ABJ Klima

Deko Doluje

FGN System - Przecław

A moze znacie jakies inne?

Na razie rozmawialam z dwoma

FGN rzeczowa rozmowa

Veco nie za bardzo w temacie

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Sprawdz jeszcze dr.Piotra Maja. Lecze u niego corke. Odsylaja do niego w bardziej skomplikowanych przypadkach lekarze ze Stargardu. Przyjmuje w Szczecinie w 4 przychodniach, m.in. na Matejki i Pocztowej. Wiem, ze jest raczej przeciwnikiem pochopnego usuwania migdalow. No i ma dobre podejscie do dzieci.

pozdrawiam

Konrad

a czy to może jest pan doktor,który ma-miał gabinet na bukowym?-jeśli tak to jest ok :lol:

a jeśli chodzi o usuniecie migdałka to mam niemiłe wspomnienia-powiedziaąłm nigdy wiecej i dlatego córce nie usuwam(chociaż koleżanka usuwała synowi prywatnie gdzieś w gabinecie w pzrychodni kolejowej na 3 maja i sobie chwaliła-nie wiem czy to kwestia zapłaty

Witam grupkę.

Gratulacje dla tych co otrzymali pozwolenie i wybrali projekt, oraz witam wszystkich nowych.

Teska zmartwiłaś mnie tymi drzwiami, bo upatrzylismy sobie typg gsx a tu sie okazuje, że mogą być problemy. Drzwi byłyby od wschodu więc trochę slońca tam do nich dotrze :-? :-? A moze juz cos zmieniło i ulepszyli technologię?? :roll:

Potrzebuję namiarów na dobrego laryngologa od "trzecich migdałków"; ten, u którego byłam zarządził po błyskawicznych oględzinach zabieg usunięcia, a ja jestem z tej opcji, co to twierdzi, że wszystkie organy należy posiadać, tak więc potrzebuję szybkiej konsultacji z innym lekarzem, aby potwierdzić albo nie.

ja leczyłam starszą córkę u doktora Gruszki (przyjmuje w Medicusie), wszystkie dolegliwości ustały: brak katarów, chrapania i angin

dr Żelachowską też polecam (o ile pamiętam ma gabinet na Chodkiewicza),

a tu namiar na Piotra Maja http://www.pmz.pl/index/index.php?option=com_info_lek&kat=laryngologia&id=4

Witam po raz pierwszy!

Nie myślałem, że zacznę udzielać się na formu budujących od porady laryngologicznej :wink:

Otóż jest trzecia opcja - usunięcie tylko części trzeciego migdałka. Przećwiczyliśmy ją na trzyletniej wówczas córce. Od zabiegu minęło 7 lat i wynik jest jak najbardziej pozytywny. Uszy odetkane, liczba katarów w normie, chrapania nie słychać itd.

Lekarza jak najbardziej mogę polecić, kłopot w tym, że ma gabinet 530 km od Szczecina...

JurekG

witaj :lol:

Jurek czy Ty w siadle juz mieszkałes?

Lekarza jak najbardziej mogę polecić, kłopot w tym, że ma gabinet 530 km od Szczecina...

JurekG

cholercia :x

ale jak będę juz maksymalnie zdesperowana, to dam znać :wink:

a poza samym istnieniem lub nie migdałka, okropnie przeraża mnie narkoza....tyle się słyszy o niedouczonych anastezjologach i ukrytych uczuleniach u dzieci....

moj syn mial wyciety na arkonskiej, po tym zabiegu wszystko bylo super,skonczyły sie wszyskie dolegliwosci :lol: tez na poczatku byłam przeciwna...

Witam grupkę.

Gratulacje dla tych co otrzymali pozwolenie i wybrali projekt, oraz witam wszystkich nowych.

Teska zmartwiłaś mnie tymi drzwiami, bo upatrzylismy sobie typg gsx a tu sie okazuje, że mogą być problemy. Drzwi byłyby od wschodu więc trochę slońca tam do nich dotrze :-? :-? A moze juz cos zmieniło i ulepszyli technologię?? :roll:

niestety....bo ja mam juz 3 kolejne :cry: nie zmieni sie nic...ten pane jest sprasowany i jak tylko cieplo przygrzeje a pozniej zimno...efekcik jest jaki jest..trojka moich znajomych ma te same problemy :cry: jedynie sasiad ktory ma je ale nam nie pada wogole slonce u niego jest jaknarazie oki

Witam

Potrzebuję namiarów na dobrego laryngologa od "trzecich migdałków"; ten, u którego byłam zarządził po błyskawicznych oględzinach zabieg usunięcia, a ja jestem z tej opcji, co to twierdzi, że wszystkie organy należy posiadać, tak więc potrzebuję szybkiej konsultacji z innym lekarzem, aby potwierdzić albo nie.

priv.

Witam Wszystkich

Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu :lol:

niedaleko bukowego - powiem dokładnie, jak już działka będzie nasza - powinno to nastąpić najpóźniej w ciagu m-ca, mam nadzieje... teraz wpłaciliśmy póki co zaliczkę :D

napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było 8) - ale u mnie to teraz na topie :D z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie?

pozdrawiam

u mnie Dom w Petuniach z Archonu +

Pilne !!!!!

W miejsce Ytonga proponuja mi porotherma .

Po ile teraz jest on brutto :lol: :lol: :lol:

Z porothermem tez nie jest rozowo. Ja mam kupiona czesc Porothermu Wienerbergera, niestety nie moglem dokupic reszty i musialem sie ratowac Porotonem Robena (inne wymiary). Na Porotherm przyjmowane sa zamowienia, tylko nikt nie jest zbytnio w stanie zagwarantowac terminu dostawy i ceny.