bryta 26.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Chce jutro zlecic wykonanie projektu wentylacji mechanicznej. Ktore sposrod wymienionych firm sa godne uwagi? Veco P.U.H. (dawny Magnus?) - ul. Swierczewska ABJ Klima Deko Doluje FGN System - Przecław A moze znacie jakies inne? Na razie rozmawialam z dwoma FGN rzeczowa rozmowa Veco nie za bardzo w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 KAS01 dzieki, mam, już namiary, jutro się umówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Pilne !!!!! W miejsce Ytonga proponuja mi porotherma . Po ile teraz jest on brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 KAS01 dzieki, mam, już namiary, jutro się umówię. Sorki, ale tylko doktor Żelachowska - ordynator Oddziału łaryngologii szpitala przy Arkońskiej. Ma też gabinet ale musisz poszukac lokalizacji. Spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 BIMBELT czy ty jestes ze zdroji koło samu a jeśli tak to czy pare lat temu to przypadkiem nie od ciebie kupiłem MOTOCYKL JUNAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Sprawdz jeszcze dr.Piotra Maja. Lecze u niego corke. Odsylaja do niego w bardziej skomplikowanych przypadkach lekarze ze Stargardu. Przyjmuje w Szczecinie w 4 przychodniach, m.in. na Matejki i Pocztowej. Wiem, ze jest raczej przeciwnikiem pochopnego usuwania migdalow. No i ma dobre podejscie do dzieci. pozdrawiam Konrad a czy to może jest pan doktor,który ma-miał gabinet na bukowym?-jeśli tak to jest ok a jeśli chodzi o usuniecie migdałka to mam niemiłe wspomnienia-powiedziaąłm nigdy wiecej i dlatego córce nie usuwam(chociaż koleżanka usuwała synowi prywatnie gdzieś w gabinecie w pzrychodni kolejowej na 3 maja i sobie chwaliła-nie wiem czy to kwestia zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam grupkę. Gratulacje dla tych co otrzymali pozwolenie i wybrali projekt, oraz witam wszystkich nowych. Teska zmartwiłaś mnie tymi drzwiami, bo upatrzylismy sobie typg gsx a tu sie okazuje, że mogą być problemy. Drzwi byłyby od wschodu więc trochę slońca tam do nich dotrze A moze juz cos zmieniło i ulepszyli technologię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 26.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Potrzebuję namiarów na dobrego laryngologa od "trzecich migdałków"; ten, u którego byłam zarządził po błyskawicznych oględzinach zabieg usunięcia, a ja jestem z tej opcji, co to twierdzi, że wszystkie organy należy posiadać, tak więc potrzebuję szybkiej konsultacji z innym lekarzem, aby potwierdzić albo nie. ja leczyłam starszą córkę u doktora Gruszki (przyjmuje w Medicusie), wszystkie dolegliwości ustały: brak katarów, chrapania i angin dr Żelachowską też polecam (o ile pamiętam ma gabinet na Chodkiewicza), a tu namiar na Piotra Maja http://www.pmz.pl/index/index.php?option=com_info_lek&kat=laryngologia&id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam po raz pierwszy! Nie myślałem, że zacznę udzielać się na formu budujących od porady laryngologicznej Otóż jest trzecia opcja - usunięcie tylko części trzeciego migdałka. Przećwiczyliśmy ją na trzyletniej wówczas córce. Od zabiegu minęło 7 lat i wynik jest jak najbardziej pozytywny. Uszy odetkane, liczba katarów w normie, chrapania nie słychać itd. Lekarza jak najbardziej mogę polecić, kłopot w tym, że ma gabinet 530 km od Szczecina... JurekG witaj Jurek czy Ty w siadle juz mieszkałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Lekarza jak najbardziej mogę polecić, kłopot w tym, że ma gabinet 530 km od Szczecina... JurekG cholercia ale jak będę juz maksymalnie zdesperowana, to dam znać a poza samym istnieniem lub nie migdałka, okropnie przeraża mnie narkoza....tyle się słyszy o niedouczonych anastezjologach i ukrytych uczuleniach u dzieci.... moj syn mial wyciety na arkonskiej, po tym zabiegu wszystko bylo super,skonczyły sie wszyskie dolegliwosci tez na poczatku byłam przeciwna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam grupkę. Gratulacje dla tych co otrzymali pozwolenie i wybrali projekt, oraz witam wszystkich nowych. Teska zmartwiłaś mnie tymi drzwiami, bo upatrzylismy sobie typg gsx a tu sie okazuje, że mogą być problemy. Drzwi byłyby od wschodu więc trochę slońca tam do nich dotrze A moze juz cos zmieniło i ulepszyli technologię?? niestety....bo ja mam juz 3 kolejne nie zmieni sie nic...ten pane jest sprasowany i jak tylko cieplo przygrzeje a pozniej zimno...efekcik jest jaki jest..trojka moich znajomych ma te same problemy jedynie sasiad ktory ma je ale nam nie pada wogole slonce u niego jest jaknarazie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam wtorkowo....l ledwo dzis wstałam po wczorajszych ogrodniczych pracach...dzis ciag dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam Potrzebuję namiarów na dobrego laryngologa od "trzecich migdałków"; ten, u którego byłam zarządził po błyskawicznych oględzinach zabieg usunięcia, a ja jestem z tej opcji, co to twierdzi, że wszystkie organy należy posiadać, tak więc potrzebuję szybkiej konsultacji z innym lekarzem, aby potwierdzić albo nie. priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam Wszystkich Meggys witaj a gdzie na prawobrzezu niedaleko bukowego - powiem dokładnie, jak już działka będzie nasza - powinno to nastąpić najpóźniej w ciagu m-ca, mam nadzieje... teraz wpłaciliśmy póki co zaliczkę napiszcie mi cos o Waszych projektach - pewnie to już było - ale u mnie to teraz na topie z jakich pracowni braliśćie? kogo polecacie? pozdrawiam u mnie Dom w Petuniach z Archonu + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam w piękny, wiosenny wtorek u mnie wczoraj rozpoczęło się tynkowanie. Czy macie jakieś rady do tego etapu ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 BIMBELT czy ty jestes ze zdroji koło samu a jeśli tak to czy pare lat temu to przypadkiem nie od ciebie kupiłem MOTOCYKL JUNAK Patrz jaki ten swiat maly. Junaka mial moj starszy brat i rzeczywiscie go sprzedal. Tylko, ze to juz kupe lat temu bylo chyba. Masz jeszcze ten motor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Pilne !!!!! W miejsce Ytonga proponuja mi porotherma . Po ile teraz jest on brutto Z porothermem tez nie jest rozowo. Ja mam kupiona czesc Porothermu Wienerbergera, niestety nie moglem dokupic reszty i musialem sie ratowac Porotonem Robena (inne wymiary). Na Porotherm przyjmowane sa zamowienia, tylko nikt nie jest zbytnio w stanie zagwarantowac terminu dostawy i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jak macie zrobione doprowadzenie powietrza do kominka? Czy rura musi byc metalowa czy moze byc z pcv? Gdzie montuje sie szyber? Jestem na etapie zasypywania fundamentu i zastanawiam sie co trzeba przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy ktos z Was zamawial Ytonga bo mam problem z nieterminowoscia a zamawialam go 26 lutego i mial byc po trzech tygodniach Witam Wszystkich . Czy ktos zamawial Ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts