Teska 27.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu szkoda ogrodu! chyba harować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. Masz to samo z Solbetem Dokładnie A o ile Ci sie spozniaja bo mi to nie chca podac daty dostawy a miala byc po 4 tygodniach i nie wiem co dalej powysylalam im faksy i nic nawet nie racza odpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jak macie zrobione doprowadzenie powietrza do kominka? Czy rura musi byc metalowa czy moze byc z pcv? Gdzie montuje sie szyber? Jestem na etapie zasypywania fundamentu i zastanawiam sie co trzeba przygotowac. my mamy plastikową o przekroju prostokątną, dalismy ją dopiero w posadzce (styropianie pod wylewką). Wychodzi na zewnątrz domu. Kanalizacyjna pomarańczowa, pod chudziakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 no dobra! kawka wypita ide harac do ogrodu szkoda ogrodu! chyba harować! delfik...harac...bo harowac to mało jutro nie wstane z lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ale mnie zrobili w "karolka" - olali mnie z dostawami BK i znów się przekonałem że trzeba było pisać umowę na dostawę. co sie dzieje.....a pomyslec ze kiedys wozili na tzw zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ...chyba dzis mnie pokreci .całe szczescie ze mam mała działkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 27.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A mnie REALBUD przywiozl BK.na zamowienie.Nie bylo problemu.Kupilem w styczniu po 7,40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 jeszcze nie zaczelam a juz mam dosyc na dachowki jest tez kolejka np na robena 4 miesiace jeszcze nie zaczelam a juz trace nerwy W Stargardzie powiedziano mi że na Robena będę czekać 2 miesiace. Wybraliśmy kolor kasztanowy Witam, spróbujcie może przez Choszczno - tam jest hurtownia Rzecko, która jest ponoć dystrybutorem Röbena na nasz region. Może terminy będą krótsze? Centrum budowlane Rolniczej Spółdzielni Produkcyjnej Rzecko tel/fax. 0 95 765 25 69 Choszczno, Dąbrowszczaków 9 Aha, swego czasu mieli też sporo porotermu czy porotonu, bo specjalizują się w ogóle w ceramice budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam w piękny, wiosenny wtorek u mnie wczoraj rozpoczęło się tynkowanie. Czy macie jakieś rady do tego etapu ? pozdrowienia Pilnować, mierzyć poziomicą i kątownikiem oraz kupić sobie kalosze . Acha, tam gdzie będą ościeżnice, nie trzeba metalowych kątowników. Jakie będziesz mieć kątowniki - aluminiowe czy ocynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jak macie zrobione doprowadzenie powietrza do kominka? Czy rura musi byc metalowa czy moze byc z pcv? Gdzie montuje sie szyber? Jestem na etapie zasypywania fundamentu i zastanawiam sie co trzeba przygotowac. my też mamy rurę pcv, taką jak do kanalizacji zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja dziś wybierałam wyposażenie łazienek. Baaaaardzo przyjemne zajęcie, szczególnie póki nie trzeba jeszcze płacić. Generalne spostrzeżenie: wanny i wiadome miski zawsze "przymierzyć" do użytkownika. Model, który bardzo mi się podobał w katalogu i na ekspozycji okazał się potwornie niewygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jutro wchodzą hydraulicy (co, woda, kominek). Macie jakieś dobre rady na ten etap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Uwaga szykuje sie kolejny masowy wykup materialow przez inwestorow prywatnych. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4018611.html a wiec i podwyzki cen. Szlag czlowiek moze trafic. Dlaczego budowanie systemem gospodarczym jest takie bee. Szczesliwi ci co wybudowali lub buduja i skoncza do konca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A mnie REALBUD przywiozl BK.na zamowienie.Nie bylo problemu.Kupilem w styczniu po 7,40. Ja wcześniej też kupowałem - problem pojawił się na ostatniej dostawie która miała nastąpić teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 27.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witam wieczorową porą ,to że cegieł , pustaków i innych wynalazków budowlanych zaczyna brakować to fakt ludziska się budują ale ze stali nie brakuje to mnie nie dziwi TYLKO SIE PYTAM dlaczego ta stal tak z tygodnia na tydzien DROŻEJE I WSPÓŁCZUJE TYM KTÓRZY MAJA PROBLEMY W TRAKCIE SWOJEJ BUDOWY DOBRZE ZE PATYKÓW NIE BRAKUJE .......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Uwaga szykuje sie kolejny masowy wykup materialow przez inwestorow prywatnych. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4018611.html a wiec i podwyzki cen. Szlag czlowiek moze trafic. Dlaczego budowanie systemem gospodarczym jest takie bee. Szczesliwi ci co wybudowali lub buduja i skoncza do konca roku. Ale ktos musial glosowac na ten beznadziejny rzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts