szydas 28.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wszystkich Ile trwa przecietnie zrobienie fundamentu z bloczkow z izolacjami i zasypaniem u mnie 3 dni, czy jakoś tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wszystkich Ile trwa przecietnie zrobienie fundamentu z bloczkow z izolacjami i zasypaniem u mnie 3 dni, czy jakoś tak.... 3 dni? To chyba od murowania scian fundamentowych do zasypania? Caly fundament u mnie buduja juz prawie miesiac. Ekipa weszla na budowe 5 marca. Obecnie konczone jest zasypywanie i ubijanie piachu. Jak dobrze pojdzie, to w przyszlym tygodniu prace nad fundamentem zostana zakonczone. Czyli miesiac od rozpoczecia. Przyznam, ze mozna by szybciej, ale niektore dostawy sie opoznily, ekipa montowala sobie tez szope na narzedzia, kopala kanalize, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.03.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Kocham ciepełko, wiosnę i kwitnący ogródek.A tak wogóle, to witam z wieczorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ...... Jak macie wykonane u siebie to miejsce ? ja bym tam wszystko zaizolowała, jak leci... Ja najchętniej też tylko JAK ..... tam będzie piach pod chudziakiem . Może jest na to jakiś sposób ?? a z czego masz izolację pod chudziakiem? Izolację to ja mam na chudziaku i na tę izolację stawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ile płaciliście ostatnimi czasy za posadzki? Czy cena 27zł/m2 (robocizna + piasek i cement) za grubą wylewkę (>5cm) oraz 25zł/m2 za cieńszą jest ok? Witam U mnie wyszlo (w wakacje) srednio 23,5zl/ m2 (w tym jeszcze koszt foli na styropian i tasm dylatacyjnych). Sama robocizna wyniosla 12zl/m2 66m2 - 6cm 64m2 - 5cm 16m2 - 10cm pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wieczorkiem Pytanie do budujacych z BK dawaliscie gotowe nadproza czy ksztaltki U Kupowaliscie firmowe nadproza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 28.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wieczornie Dla spragnionych wiedzy podaje link do konkurencyjnego dla muratora magazuny o budowaniu http://www.budujemydom.pl/bd/ Umieszczone sa cale artykuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.03.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wieczorkiem Pytanie do budujacych z BK dawaliscie gotowe nadproza czy ksztaltki U Kupowaliscie firmowe nadproza Mnie poniosło na U-kształtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 KAS01, dzięki za odzew . I następne pytanie: czy ktoś z Was ma deszczownię? Czy to przyjemny i pożyteczny wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wieczorkiem Pytanie do budujacych z BK dawaliscie gotowe nadproza czy ksztaltki U Kupowaliscie firmowe nadproza Mnie poniosło na U-kształtki Ale brales Solbetu czy zamienniki . Gotowe sa ponoc do 3m dlugie a brame garazowa mam 4,5m . czym ocieplales w srodku welna czy stropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 KAS01, dzięki za odzew . I następne pytanie: czy ktoś z Was ma deszczownię? Czy to przyjemny i pożyteczny wynalazek? Deszczownie tez sobie sprawie ale z dodatkowa sluchawka boczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wieczorkiem Pytanie do budujacych z BK dawaliscie gotowe nadproza czy ksztaltki U Kupowaliscie firmowe nadproza Mnie poniosło na U-kształtki Ale brales Solbetu czy zamienniki . Gotowe sa ponoc do 3m dlugie a brame garazowa mam 4,5m . czym ocieplales w srodku welna czy stropianem Brałem z Solbetu i miałem z dostępnością sporo problemu ogólnie wszyscy stosują L-ki. Nad bramą garażową mam lany wraz ze stropem podciąg. Nie ocieplałem wewnątrz, tam i bez ocieplenia jest mało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 KAS01, dzięki za odzew . I następne pytanie: czy ktoś z Was ma deszczownię? Czy to przyjemny i pożyteczny wynalazek? Deszczownie tez sobie sprawie ale z dodatkowa sluchawka boczna auf jeden Fall! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 KAS01, dzięki za odzew . I następne pytanie: czy ktoś z Was ma deszczownię? Czy to przyjemny i pożyteczny wynalazek? Deszczownie tez sobie sprawie ale z dodatkowa sluchawka boczna auf jeden Fall! Dlaczego . Dla mnie to wygodniejsze zawsze latwiej splukac glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.03.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam Wieczorkiem Pytanie do budujacych z BK dawaliscie gotowe nadproza czy ksztaltki U Kupowaliscie firmowe nadproza Mnie poniosło na U-kształtki Ale brales Solbetu czy zamienniki . Gotowe sa ponoc do 3m dlugie a brame garazowa mam 4,5m . czym ocieplales w srodku welna czy stropianem Brałem z Solbetu i miałem z dostępnością sporo problemu ogólnie wszyscy stosują L-ki. Nad bramą garażową mam lany wraz ze stropem podciąg. Nie ocieplałem wewnątrz, tam i bez ocieplenia jest mało miejsca. To chyba tez juz o tym musze pomyslec .Czy te ksztaltki U sa takiej dlugosci jak bloczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Izolację to ja mam na chudziaku i na tę izolację stawiam !! czyli trzeba zaizolować fundament schodów i wywinąć izolację na powierzchnię chudziaka, potem połączy się ją z izolacją pod ociepleniem podłogi. tylko przypilnuj, żeby wywinęli co najmniej jakieś pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Wszystkich . Maro jak tam ze zdrowiem powrociles juz do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Bryta kiedy startujesz ?? Dostałaś w końcu te materiały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts