bryta 29.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Bryta kiedy startujesz ?? Dostałaś w końcu te materiały ?? Startuje po swietach a czekam na matrrialy na sciany mam nadzieje ze do czasu zrobienia fundamentu juz je otrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 29.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Bryta kiedy startujesz ?? Dostałaś w końcu te materiały ?? Startuje po swietach a czekam na matrrialy na sciany mam nadzieje ze do czasu zrobienia fundamentu juz je otrzymam A ja już dochodzę do końca papierologii (mam nadzieję ) I szukam taniego piasku zasypowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Bryta kiedy startujesz ?? Dostałaś w końcu te materiały ?? Startuje po swietach a czekam na matrrialy na sciany mam nadzieje ze do czasu zrobienia fundamentu juz je otrzymam A ja już dochodzę do końca papierologii (mam nadzieję ) I szukam taniego piasku zasypowego Najtanszy znalazlem jak na razie u Roslanca z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Podajcie namiary na duze samochody z HDSem. Trzba by uzupelnic liste w tej dziedzinie, bo w dziale transport jest tylko Kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Wszystkich . Maro jak tam ze zdrowiem powrociles juz do pracy Dziękuję, plecy można powiedzieć, że ok, chcociaż jeszce trochę czuję, że ktoś mi tam grzebał w środku, ogólnie jest ok. Do pracy też już wróciłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Bryta kiedy startujesz ?? Dostałaś w końcu te materiały ?? Startuje po swietach a czekam na matrrialy na sciany mam nadzieje ze do czasu zrobienia fundamentu juz je otrzymam A ja już dochodzę do końca papierologii (mam nadzieję ) I szukam taniego piasku zasypowego Małgolinka, podoba mi się Twój projekt, czy mogła byś mi na priva odpowiedzić na pytanie jak szacujesz z grubsza koszty jego realizacji. chodzi mi o stan surowy otwarty lub zamknięty, a nawet koszt samych materiałów z grubsza do tego stanu (ja mam zamiar budować z BK). Jestem na etapie wyboru projektu i zastanawiam się czy koszt podany przez Archon mocno odbiega od dzisiejszych realiów. Jeśłi mogła byś mi coś w napisać w tym temacie będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Czy wiecie moze gdzie to ma byc dokladnie Szczecin będzie miał lotnisko 09:37 29.03.2007 czwartek W Szczecinie, w środku miasta, powistanie lotnisko. Projekt ma być współfinansowany ze środków Unii Europejskiej. Plany budowy małego portu lotniczego w szczecińskiej dzielnicy Dąbie przedstawili na konferencji prasowej Prezydent Szczecina Piotr Krzystek i Marszałek Województwa Zachodniopomorskiego Norbert Obrycki. Inwestycja sfinansowana będzie przy wsparciu środków unijnych z Regionalnego Programu Operacyjnego 2007-2013. Lotnisko w Dąbiu będzie miało charakter biznesowo-sportowo-turystyczny. W tym roku będzie gotowe studium wykonalności przedsięwzięcia. Szczecin już rozpisał przetarg na ten cel przeznaczając 60 tys. euro. Koncepcja Prezydenta Miasta zakłada, że tereny dzielnicy Dąbie to Air-Water-Front, czyli połączenie wody i zabudowy marynistycznej z lotniskiem oraz z centrum sportowo- handlowo-biznesowym. Prezydent Piotr Krzystek dodaje, że w pobliżu lotniska powstaną: nowy stadion piłkarski wraz z halą widowiskową-sportową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich!!! Delf - uwielbiam czytac Twoje wypowiedzi... nie powinnas napisac ksiazki? przeczytalabym ja jednych tchem... W sobote mam spotkanie z kierownikiem budowy i jade wybierac dachowke... czyt. negocjowac cene! Jeszcze przed slubem musimy lawy wylac no i moze cos jeszcze... Pozdrawiam i zycze milego i slonecznego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Wiemy ... tam gdzie obecnie miesci sie Aeroklub szczecinski to wielkie pole. Miejsce gdzie ladowal nasz sp. PAPIEZ w 1983 bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Czy wiecie moze gdzie to ma byc dokladnie Nie zartuj, nie wiesz gdzie jest lotnisko w Dabiu? Podpowiedz - Areoklub Szczecinski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam wszystkich!!! Delf - uwielbiam czytac Twoje wypowiedzi... nie powinnas napisac ksiazki? przeczytalabym ja jednych tchem... W sobote mam spotkanie z kierownikiem budowy i jade wybierac dachowke... czyt. negocjowac cene! Jeszcze przed slubem musimy lawy wylac no i moze cos jeszcze... Pozdrawiam i zycze milego i slonecznego dnia.. Juz zdecydowalas jaka konkretnie Kto bedzie robil dach bo ja jeszcze musze pomyslec o dekarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Czy wiecie moze gdzie to ma byc dokladnie Nie zartuj, nie wiesz gdzie jest lotnisko w Dabiu? Podpowiedz - Areoklub Szczecinski. Lotnisko to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Jolly jeszcze jedno pytanko czy Rurka ma U ksztaltki albo gotowe nadproza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Delf - uwielbiam czytac Twoje wypowiedzi... nie powinnas napisac ksiazki? przeczytalabym ja jednych tchem... a czymże ja sobie zasłużyłam ...ale...miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Brycia - - nie wiem czy Rurka ma U ksztaltki, gdyz my nadproza lejemy... - bo lubimy A dachowka juz wiem czarna Kreatona najbardziej sliska ze wszystkich - nie wiem jaka nazwa - bo ja na dotyk ja wzielam Dach bede miala prefabrykowany - i wiezbe ulozymy chyba sami a dachowke to jeszcze nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 pozdrawiam grupę maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Brycia - - nie wiem czy Rurka ma U ksztaltki, gdyz my nadproza lejemy... - bo lubimy A dachowka juz wiem czarna Kreatona najbardziej sliska ze wszystkich - nie wiem jaka nazwa - bo ja na dotyk ja wzielam Dach bede miala prefabrykowany - i wiezbe ulozymy chyba sami a dachowke to jeszcze nie wiem... Zobacz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.03.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witaj Maksiu - kurcze dawno Cie nie bylo ani widu ani slychu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 29.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 WitamCzy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts