Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale dziś miałem dzień :evil:

Zrobiłem dziś małą 8) wymianę zdań w Realbudzie. Jutro mam dostać potwierdzenie końcowej dostawy BK.

Kolejny raz potwierdziło się UMOWA UMOWA i jeszcze raz UMOWA :roll:

Stropu też nie zalaliśmy bo nie udało się na dziś zakończyć zbrojenia, a jutro i w poniedziałek beton jest niedostępny. (jakiś mega most leją)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Ale dziś miałem dzień :evil:

Zrobiłem dziś małą 8) wymianę zdań w Realbudzie. Jutro mam dostać potwierdzenie końcowej dostawy BK.

Kolejny raz potwierdziło się UMOWA UMOWA i jeszcze raz UMOWA :roll:

Stropu też nie zalaliśmy bo nie udało się na dziś zakończyć zbrojenia, a jutro i w poniedziałek beton jest niedostępny. (jakiś mega most leją)

Tylko jak wyegzekwowac taka umowe od hurtowni jak ytong nie chce hurtowni dac na pismie terminu dostawy :evil:

A ja mam na poniedzialek dostawe zamowiona. Jutro sie lepiej jeszcze upewnie czy dojedzie, bo troche mnie zmartwiles. Ostatnio tez mialem przerwe przez jakies wielkie betonowanie na miescie :/

Pytałem już jakiś czas temu ale ...

Kto robił adaptację projektu gotowego i trafił na kompetentnego architekta.

Z góry dzięki za wszystkie informacje i/lub namiary.

Robert

Z mojej pani architekt jestem zadowolona u mnie dluzej to trwalo bo dostep do dzialki byl przez dzialke skarbu panstwa ,dzialka rolna i troche dluzej to trwalo potrzeba bylo wiecej dokumentow

Adaptowala dosyc duzo na naszym osiedlu .Jak chcesz to dam namiary na priv .

Malgolinka teraz robi adaptacje i u niej chyba szybko idzie :lol:

Witam

Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic?

Police się meldują :wink:

mieszkasz moze za LIDLEM??

Nie nie mieszkam za lidlem ,blisko lidka mam działkę a dokładniej na tym nowym osiedlu za wiaduktem na ulicy Brzoskwiniowej, nie mylić z działkami u "Ogrodnika".

A Ty gdzie masz działkę?. I pochwal się jaki projekt wybrałeś, ja własnie intensywnie szukam projektu.

Czy ktos uzytkuje system rekuperacji firmy Dospel? Jak ich oferta wyglada jakosciowo/cenowo? Rozmawialem z ich przedstawicielem i wciskaja system GWC z ukladem glikolowym. Czy jest to rozwiazanie warte uwagi czy tylko wyciaganie kasy? Jakie ma wady i zalety?

Te GWC to oni chyba niedawno opatentowali wiec nowosc i jak to bedzie sie sprawowalo to nie wiadomo .

Ja bede robila rekuperator ale bez GWC o to do mnie cos nie przemawia :lol:

Co do Dospela to troszeczke o nim myslalam ale chyba zdecyduje sie na holenderskiego Brinka