tomadyna 29.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ale dziś miałem dzień Zrobiłem dziś małą wymianę zdań w Realbudzie. Jutro mam dostać potwierdzenie końcowej dostawy BK. Kolejny raz potwierdziło się UMOWA UMOWA i jeszcze raz UMOWA Stropu też nie zalaliśmy bo nie udało się na dziś zakończyć zbrojenia, a jutro i w poniedziałek beton jest niedostępny. (jakiś mega most leją) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ale dziś miałem dzień Zrobiłem dziś małą wymianę zdań w Realbudzie. Jutro mam dostać potwierdzenie końcowej dostawy BK. Kolejny raz potwierdziło się UMOWA UMOWA i jeszcze raz UMOWA Stropu też nie zalaliśmy bo nie udało się na dziś zakończyć zbrojenia, a jutro i w poniedziałek beton jest niedostępny. (jakiś mega most leją) Tylko jak wyegzekwowac taka umowe od hurtowni jak ytong nie chce hurtowni dac na pismie terminu dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pytałem już jakiś czas temu ale ... Kto robił adaptację projektu gotowego i trafił na kompetentnego architekta. Z góry dzięki za wszystkie informacje i/lub namiary. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Stropu też nie zalaliśmy bo nie udało się na dziś zakończyć zbrojenia, a jutro i w poniedziałek beton jest niedostępny. (jakiś mega most leją) A ja mam na poniedzialek dostawe zamowiona. Jutro sie lepiej jeszcze upewnie czy dojedzie, bo troche mnie zmartwiles. Ostatnio tez mialem przerwe przez jakies wielkie betonowanie na miescie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.03.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pytałem już jakiś czas temu ale ... Kto robił adaptację projektu gotowego i trafił na kompetentnego architekta. Z góry dzięki za wszystkie informacje i/lub namiary. Mojego ci niestety nie polece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pytałem już jakiś czas temu ale ... Kto robił adaptację projektu gotowego i trafił na kompetentnego architekta. Z góry dzięki za wszystkie informacje i/lub namiary. Robert Z mojej pani architekt jestem zadowolona u mnie dluzej to trwalo bo dostep do dzialki byl przez dzialke skarbu panstwa ,dzialka rolna i troche dluzej to trwalo potrzeba bylo wiecej dokumentow Adaptowala dosyc duzo na naszym osiedlu .Jak chcesz to dam namiary na priv . Malgolinka teraz robi adaptacje i u niej chyba szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 29.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Pytałem już jakiś czas temu ale ... Kto robił adaptację projektu gotowego i trafił na kompetentnego architekta. Z góry dzięki za wszystkie informacje i/lub namiary. Mojego ci niestety nie polece. Witam, Ja swojego tez nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.03.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują maro, twój link do fotek nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 29.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują mieszkasz moze za LIDLEM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują maro, twój link do fotek nie działa.... Wiem , tylko kurcze nie mam nigdy czasu go zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują mieszkasz moze za LIDLEM?? Nie nie mieszkam za lidlem ,blisko lidka mam działkę a dokładniej na tym nowym osiedlu za wiaduktem na ulicy Brzoskwiniowej, nie mylić z działkami u "Ogrodnika". A Ty gdzie masz działkę?. I pochwal się jaki projekt wybrałeś, ja własnie intensywnie szukam projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? os. Bukowo! ale juz wybudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam Wszystkich . Oj pusciutko no tak pogoda ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 30.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czy ktos uzytkuje system rekuperacji firmy Dospel? Jak ich oferta wyglada jakosciowo/cenowo? Rozmawialem z ich przedstawicielem i wciskaja system GWC z ukladem glikolowym. Czy jest to rozwiazanie warte uwagi czy tylko wyciaganie kasy? Jakie ma wady i zalety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Czy ktos uzytkuje system rekuperacji firmy Dospel? Jak ich oferta wyglada jakosciowo/cenowo? Rozmawialem z ich przedstawicielem i wciskaja system GWC z ukladem glikolowym. Czy jest to rozwiazanie warte uwagi czy tylko wyciaganie kasy? Jakie ma wady i zalety? Te GWC to oni chyba niedawno opatentowali wiec nowosc i jak to bedzie sie sprawowalo to nie wiadomo . Ja bede robila rekuperator ale bez GWC o to do mnie cos nie przemawia Co do Dospela to troszeczke o nim myslalam ale chyba zdecyduje sie na holenderskiego Brinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 maro74 priv Malgolinka teraz robi adaptacje i u niej chyba szybko idzie U mnie niestety nie tak szybko idzie a jak idzie to tylko dlatego, że sama ganiam i załatwiam Asia i Robert ale jak chcecie to mogę dać Wam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts