bryta 30.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 maro74 priv Malgolinka teraz robi adaptacje i u niej chyba szybko idzie U mnie niestety nie tak szybko idzie a jak idzie to tylko dlatego, że sama ganiam i załatwiam Asia i Robert ale jak chcecie to mogę dać Wam namiar Moja pani projektant mowila ze jest tak duzo zlozonych pozwolen na budowe ze wszedzie sa kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 30.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Co do Dospela to troszeczke o nim myslalam ale chyba zdecyduje sie na holenderskiego Brinka A kto ci proponowal tego Brinka? Jest jakis przedstawiciel w okolicy? Czemu akurat ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 30.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? os. Bukowo! ale juz wybudowany ja bede budowal na ogrodniczej a ty jaka ulica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Moja pani projektant mowila ze jest tak duzo zlozonych pozwolen na budowe ze wszedzie sa kolejki Tylko my jeszcze nie złożyliśmy papierów cały czas ganiam i poganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Co do Dospela to troszeczke o nim myslalam ale chyba zdecyduje sie na holenderskiego Brinka A kto ci proponowal tego Brinka? Jest jakis przedstawiciel w okolicy? Czemu akurat ta firma? Tak firma FGN maja mi pozaznaczac miejsca do anemostatow w stropie . Wydaja sie kompetentni . A Brink jest okolo 2000-2500 zl drozszy od dospela (ale cichszy i ma lepsze parametry ) Namiary dam na priva . Rozmawialam tez z innymi ale byli malo konpetentni jeden nawet wysmial mne z cena jaka chce przeznaczyc na reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam piatkowo Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena O ile % drozej w stosunku do tego co wczesniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam piatkowo Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena O ile % drozej w stosunku do tego co wczesniej ? 1 zł. na sztuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena Troche BK Ytonga chyba 1600 szt miala APA na placu 24 za 8,60 bez transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam piątkowo wczoraj był wielki dzień - zgodnie z otrzymaną ze starostwa decyzją już mamy DOM !! a nie budowę w wolnej chwili uzupełnię Listę o wykonawców na medal i "niewypały" (raptem dwa, ale zawsze ). a budującym życzę wytrwałości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.03.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam piątkowo wczoraj był wielki dzień - zgodnie z otrzymaną ze starostwa decyzją już mamy DOM !! a nie budowę w wolnej chwili uzupełnię Listę o wykonawców na medal i "niewypały" (raptem dwa, ale zawsze ). a budującym życzę wytrwałości ! Gratulacje Tez bym tak chciala a tu trzeba zakasac rekawy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena a jaka? wlasnie dzis rozmawiałysmy z sasiadka ze na cały dom na murowanie scian sciank itp wydałysmy 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziś udało mi się kupić BK12 - ale ta cena a jaka? wlasnie dzis rozmawiałysmy z sasiadka ze na cały dom na murowanie scian sciank itp wydałysmy 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 cos sie dzieje..... wieczorowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 30.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 taa daaammm ! muszę się podzielić radością - dzisiaj odebraliśmy PnB. Jeszcze tylko trzy tygodnie i startujemy z pierwszą łopatą. Wcześniej wykonawca nie chce ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam piątkowo wczoraj był wielki dzień - zgodnie z otrzymaną ze starostwa decyzją już mamy DOM !! a nie budowę w wolnej chwili uzupełnię Listę o wykonawców na medal i "niewypały" (raptem dwa, ale zawsze ). a budującym życzę wytrwałości ! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam, prokowal i peterz: gratulacje na początku i na końcu drogi tomadyna, a trzeba było słuchać życzliwych dusz, co mówiły, żebyś budował dalej w grudniu, a nie zapadał w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 30.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam Maggie : proszę podaj mi jaką masz powierzchnię użytkową domu (z garażem włącznie) i jaka wyszła ci powierzchnia tynków. Jutro rozliczam się z tynkarzami i mi wyszło o jakieś 100 m2 mniej niż im na tzw. "oko". Jutro będziemy liczyć razem, ale chcę miec porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.03.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam Maggie : proszę podaj mi jaką masz powierzchnię użytkową domu (z garażem włącznie) i jaka wyszła ci powierzchnia tynków. Jutro rozliczam się z tynkarzami i mi wyszło o jakieś 100 m2 mniej niż im na tzw. "oko". Jutro będziemy liczyć razem, ale chcę miec porównanie. tak na oko to tynki=3x powierzchnia budynku, jak więcej ścianek działowych to 3,5x... tak orientacyjnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 30.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witam wieczorkiem Mam pytanko: Czy wyłączenie gruntu z produkcji rolnej trzeba mieć do pozwolenia na budowę czy można to zrobić już po uzyskaniu pozwolenia ?? Ile płaciliście geodecie za wykaz zmian danych ewidencyjnych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts