Iwona G 27.02.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 ŁOJ...... NARESZCIE WEEKEND TRALALALALALA..........teraz ja śpiewam z radości Józia S ja się bardzo cieszę jakby nie bylo we dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.02.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Cześć Iwonka, a cóż to za ładny piesek pojawił się w Twoim emblemacie? Jestem ciekawa co to za rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Iwona G hihih i kto by pomyslał ze my razem w lotki grały Krysia dzwoniła Linka to chyba beagel ( nie wiem jak to sie pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.02.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 dzięki Teska za info:) Co tam u Ciebie nowego? A nie będę pytac, tylko polecę do Twojego dziennika:) Zaczynam się znowu rozkręcać na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Linka robią robią i skonczyc nie mogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 SP nie doszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 27.02.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witam cos wywialo wszykich w piateczek niemam co czytac lektury mi mało Bikosa sasiadko potrzebuje sie skontaktowac z wami moze napisz jakis tel do ciebie na prv zadzownie moze hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 27.02.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Witam wszystkich! Witam Linka! Weckend (uwaga pisownia zamierzona) weckendem, ale mam pytanie: Czy dach z wolim oczkiem daje sie pokryć dachówką inną niż karpiówka i czym to "grozi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.02.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Cze Romek, Nocny Marku!niestety w tym temacie Ci nie pomogę... ale odezwać się mogę na dobranoc, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 28.02.2004 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 IVETTE- pamiętasz po ostatnim spotkaniu w Imoli o godz.23.50 personel bardzo się krzywił żeby kopsnąć parę piwek "jak to sięPolacy rozchodzili"może by tak od 16 zacząć ,bo tyle ludzi ,to raz , a dwa jak się rozgadamy? To dla szczecińskiej może być za mało nocy i dnia PIOZDRAWIAMY WSZYSTKICH BUDOWNICZYCH Wiosna TUŻ.......TUŻ no to do imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 EWAR nio i mamy wiosnę....jejku sniegu znowu napadało Roman do wolego nadaje sie jeszcze dachowka mniszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Kto tu mówił, że idzie wiosna....bociany do nas lecą.......?? A tu zima akurat, przyszedł mróz i śnieg znów spadł!! I znowu nie zaleję tarasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Witam wszystkich,Teska, ten śnieg zdenerwował mnie również i ujemna temperatura.U mnie zaczęły rosnąć mury (trzeci dzień) - to chyba była zła decyzja, żeby pozwolić już muurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 28.02.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Dzień dobrrrrry o jejku znowu śniegu napadało zimowe okrycia maiałam zamiar pochować a tu co sanki trzeba wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 28.02.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Józia co to czyżby w pracy toż mury ci rosna właśnie dzisiaj podjadę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 28.02.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Teska teraz doczytałam twój post tak tak grałyśmy w lotki a mój piesek to beagle myślę że spotkamy się w Imoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.02.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Iwona G,nie, jestem w domu. Ale po południu pojadę do pracy, bo Ala mnie eksmituje z powodu przyjęcia urodzinowego, a i przez rozmawianie na forum mam trochę zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Na razie opuszczam forum, bo przyszła moja mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 28.02.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Towarzysko się porobiło na forum,aż o budowaniu się zapomina?? Jeszcze się nie mogę określić co do II spotkania grupy szcz-ej,z uwagi na to i tamto,ale jeśli nawet nie, to z pewnościa Wasze posty zrekompensują mi to wraz ze zdjęciami nowych gębusi. Ivette-oczywiscie wizyta bez zapowiedzi nie wpłynie na umeblowanie w Imoli! Ewar&Daniel-witam witam witam RomanW-namiar na inspektora bud. który dostałeś w osobie Marka Sikorskiego charakteryzuje specjalistę o dużej wiedzy w swej dziedzinie, a jeśli szukasz gościa z wiecznym fochem i grymasen oraz ciągle naburmuszonego to budowlańcy szybko się odwdzięczą za nadzór takiego fachury.Marek jak jest błąd to go znajdzie,a jak jest ok. robota to pochwali-dyplomacja to tez sztuka konwersacji. Sebastian111-napewno się dowiesz jakie mam zastrzeżenia do wymienionych wczesniej specjalistów(jeśli nie na spotkaniu to na priva),a ciekawi mnie również zbeżność nazwisk.Zacznę od MagMar lub 2KECH?? A teraz moje opinia na temat okien : Firma Eko-Plast ul.Poniatowskiego -szkoda pisać-kłamsto,obłuda i brak wiedzy na temat czegokolwiek, nie mówię o wycenie(brutto staje sie netto) oraz analizie wymiarów,przekrojów,klasie szyb i okuć -Porażka Za to Firma Profil 1 z Pniew/koło Płot bardzo ale to bardzo pozytywnie? Super fachowe doradztwo,markowe produkty(KOMERLING,GU)kolory w ciekawej gamie i to co najważniejsze ceny pięcio komorowe okna w cenie trzykom. w Szczecinie oraz co mnie zupełnie zastrzeliło Vat mam w kieszeni(a przy 25.tyś to już coś) i gwarancjia. Szukam partnera zakupu okien w tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 upsik calutkie popołudnie nikogo niet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts