Iwonka i Adaś 01.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Brukselki BUDUJĄCE czesc brukselkom cześć Brukselka, jak tam ogródek na piątke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 01.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 monka napisał: Witam wieczorowo kto był na targach? jest coś ciekawego? Witam! Rzeczywiście trochę wystawców było, ale większość to wyposażenie i wykończenie. Zresztą zależy kto jest na jakim etapie budowania, dla rozpoczynajacych, tak jak ja, jest niewiele. Mało firm z materiałami, do tego oczywiście cen nie podają i terminy dostaw też trochę zbijające z nóg. Wykonawców stanu surowego nie widziałem. Szukałem firm oferujących wentylację mechaniczną reku, to poza Dospelm, nie zauważyłem. No i do tego zabawa z zaparkowaniem autka. upssssssss mniejsz emblemat Dziekuję, że zwróciłaś mi uwagę, bo chciałem go zostawić w tej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Brukselki BUDUJĄCE czesc brukselkom cześć Brukselka, jak tam ogródek na piątke? dzis ciut tylko podzibałam...jutro zabieram sie zeby skonczyc wycinanie trawy a jak u ciebie???? cos robiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 monka napisał: Witam wieczorowo kto był na targach? jest coś ciekawego? Witam! Rzeczywiście trochę wystawców było, ale większość to wyposażenie i wykończenie. Zresztą zależy kto jest na jakim etapie budowania, dla rozpoczynajacych, tak jak ja, jest niewiele. Mało firm z materiałami, do tego oczywiście cen nie podają i terminy dostaw też trochę zbijające z nóg. Wykonawców stanu surowego nie widziałem. Szukałem firm oferujących wentylację mechaniczną reku, to poza Dospelm, nie zauważyłem. No i do tego zabawa z zaparkowaniem autka. upssssssss mniejsz emblemat Dziekuję, że zwróciłaś mi uwagę, bo chciałem go zostawić w tej postaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 01.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, a u nas - to nie prima aprilisowy żart - ekipa z którą na sobotę bylismy umówieni na podpisanie umowy, w piątek (gdy już się dodzwoniłem po 3 dniach) oznajmiła, że nie podejmują się zadania i mamy nie brać jej oferty pod uwagę Mają jakieś inne zadanie w drugim końcu Szczecina a poza tym najprawdopodobniej w II połowie roku ewakuują się do Niemiec... I tak nasza zabawa (horror?) w budowanie zaczyna się od początku a podpisaliście umowę przedwstępną? Nie, bylismy na etapie uzgadniania zapisów umowy. Nagle zaczeli sie nie odzywać. Tak coś czułem, ze przeciagają sprawę. Nic to, trza będzie szukać dalej. Najgorsze, że poprzez zaawansowanie rozmów z nimi nie ciagnałem kontaktów z innymi - nie chcąc robić innych w wała... Proponuję przekazać ekipę z negatywem na listę. Moze nie wyjadą do Niemiec, to się im rynek troche zawęzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, a u nas - to nie prima aprilisowy żart - ekipa z którą na sobotę bylismy umówieni na podpisanie umowy, w piątek (gdy już się dodzwoniłem po 3 dniach) oznajmiła, że nie podejmują się zadania i mamy nie brać jej oferty pod uwagę Mają jakieś inne zadanie w drugim końcu Szczecina a poza tym najprawdopodobniej w II połowie roku ewakuują się do Niemiec... I tak nasza zabawa (horror?) w budowanie zaczyna się od początku a podpisaliście umowę przedwstępną? Nie, bylismy na etapie uzgadniania zapisów umowy. Nagle zaczeli sie nie odzywać. Tak coś czułem, ze przeciagają sprawę. Nic to, trza będzie szukać dalej. Najgorsze, że poprzez zaawansowanie rozmów z nimi nie ciagnałem kontaktów z innymi - nie chcąc robić innych w wała... Proponuję przekazać ekipę z negatywem na listę. Moze nie wyjadą do Niemiec, to się im rynek troche zawęzi. to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 01.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dotyczy firmy Usługi budowlane Bałowolski - Radosław Białowolski oraz firmy budowlanej, której właścicielem jest Pan Krzysztof Lewandowski. Pragnę przeprosić za użycie na forum nazwisk wyżej wymienionych Panów, bez ich zgody.Jednocześnie usuwam ich nazwiska z forum.Powinno to być wykonane już dawno temu, zaraz po wyjaśnieniu naszych nieporozumień, za co również przepraszam. Niesłusznie wyraziłam negatywną opinię o usługach wykonanych przez tych Panów.Ostatecznie naszą sprawę załatwiliśmy w sposób zadawalający obie strony. Mając powyższe na uwadze jestem przekonana, że zarówno firma Pana Radosława Białowolskiego jak i Pana Krzysztofa Lewandowskiego, biorąc pod uwagę całokształt ich działalności na przestrzeni wielu lat, są wykonawcami sprawdzonymi i godnymi polecenia. Myślę, że moje przeprosiny i wyjaśnienia rozwieją watpliwości klientów, którzy być może zasugerowali się błędnie moją wczesniejszą opinią Z poważaniem Iwona Drzazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 01.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dotyczy firmy Usługi budowlane BIAŁOWOLSKI reprezentowanej przez Pana Radosława Białowolskiego oraz firmy budowlanej reprezentowanej przez Pana Krzysztofa Lewandowskiego. Pragnę przeprosić za użycie na forum nazwisk wyżej wymienionych Panów, bez ich zgody.Jednocześnie usuwam ich nazwiska z forum.Powinno to być wykonane już dawno temu, zaraz po wyjaśnieniu naszych nieporozumień, za co również przepraszam. Niesłusznie wyraziłam negatywną opinię o usługach wykonanych przez tych Panów.Ostatecznie naszą sprawę załatwiliśmy w sposób zadawalający obie strony. Mając powyższe na uwadze jestem przekonana, że zarówno firma Pana Radosława Białowolskiego jak i Pana Krzysztofa Lewandowskiego, biorąc pod uwagę całokształt ich działalności na przestrzeni wielu lat, są wykonawcami sprawdzonymi i godnymi polecenia. Myślę, że moje przeprosiny i wyjaśnienia rozwieją watpliwości klientów, którzy być może zasugerowali się błędnie moją wczesniejszą opinią Z poważaniem Iwona Drzazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.04.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? os. Bukowo! ale juz wybudowany ja bede budowal na ogrodniczej a ty jaka ulica ja na Kolonistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - gratulacje slaw79 - na Ogrodniczej w ktorym miejscu, na samym poczatku widze dwie budowy- szybko rosna a ty gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja też witam poniedziałkowo tomadyna 7% robocizna + materiały M3 współczuję , obyście za drugim razem lepiej trafili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jakie obecnie są stawki za ocieplenie dachu i regipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziś ekipa stwierdziła że to wszystko pier......... Więc się ich zapytałem czy stać ich na zapłacenie kary Zabrali się do roboty ale jak dziś popołudniu do nich pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 02.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - gratulacje slaw79 - na Ogrodniczej w ktorym miejscu, na samym poczatku widze dwie budowy- szybko rosna a ty gdzie ?dokladnie ul.basniowa ale dopiero bede zaczynal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 02.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - gratulacje slaw79 - na Ogrodniczej w ktorym miejscu, na samym poczatku widze dwie budowy- szybko rosna a ty gdzie ?dokladnie ul.basniowa ale dopiero bede zaczynal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam! M3 - odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts