slaw79 02.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam Czy jest ktos kto buduje sie na os.Bukowo? lub ktos z Polic? Police się meldują mam pytanko ,slyszales moze cos o tych goralach co buduja m.in za lidlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja też witam poniedziałkowo tomadyna 7% robocizna + materiały M3 współczuję , obyście za drugim razem lepiej trafili Ale już na materiały 22% ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja też witam poniedziałkowo tomadyna 7% robocizna + materiały M3 współczuję , obyście za drugim razem lepiej trafili Ale już na materiały 22% ?? Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli . Firma kupuje materiały instalacyjne na siebie (bez białego montażu) i sprzedaje mi usługę z materiałem na 7% a różnicę 15% vatu za materiał odbierają sobie w urzędzie skarbowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dziś ekipa stwierdziła że to wszystko pier......... Więc się ich zapytałem czy stać ich na zapłacenie kary Zabrali się do roboty ale jak dziś popołudniu do nich pojadę spokojnie , u mnie średnio raz na tydzień p... lub czytaj schodzili z budowy ostatecznie dom stoi i to nawet całkiem prosto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 02.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jakie obecnie są stawki za ocieplenie dachu i regipsy? informacje z początku III/07 (tylko robocizna!) : ocieplenie wełną, stelaż i płyty G-K po pierwszym szpachlowaniu : 45 zł/m2 , samo ocieplenie wełną : 10 zł/m2 - zdecydowaliśmy, że mój mąż spróbuje się wykazać w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja też witam poniedziałkowo tomadyna 7% robocizna + materiały M3 współczuję , obyście za drugim razem lepiej trafili Ale już na materiały 22% ?? Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli . Firma kupuje materiały instalacyjne na siebie (bez białego montażu) i sprzedaje mi usługę z materiałem na 7% a różnicę 15% vatu za materiał odbierają sobie w urzędzie skarbowym. Właśnie ... też mi się tak wydawało, ale ostatnio dostałem ofertę i kazali mi płacić 22% za materiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - gratulacje slaw79 - na Ogrodniczej w ktorym miejscu, na samym poczatku widze dwie budowy- szybko rosna a ty gdzie ?dokladnie ul.basniowa ale dopiero bede zaczynal kiedys tam szukalem dzialki ale potem kupilem na Kolonistow powodzenia sasiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - gratulacje dzióbek, bodekku - dzięki !! kilka razy opiliśmy - więc mam nadzieję że się nie rozsypie :D :P dzióbek - jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam do zwiedzania Dudka w domu zostało kilka detali do dokończenia - takie tam różne pierdołki - myślę że z końcem kwietnia będzie definitywny koniec prac wykończeniowych - natomiast teraz ogród przechodzi metamorfozę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 02.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.04.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz - GRATULACJE !!! martelia - dzięki ! qrcze - Forum czkawki dostało i coś mi przycina .. 3 x poszło to samo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 peterz za za ulga ze to juz koniec , bardzo gratuluje , musze sie przejechac i poytać o to i owo .... zwłaszcza mnie męczy ten Wasz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych. Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 02.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 poradzcie ile bednarek musze wyprowadzic ze zbrojenia law fundamentowych.slyszalem ze 5 tylko nie wiem po co az tyle.We wtorek zalewam lawy i musze to zrobic najpozniej w poniedzialek.KLAUS moze Ty masz w tym doswiadczenie.Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych. Ja mam jedną, pod główną tablicą energetyczną. A reszta pod odgromówkę zapewne. W moim projekcie jest 1 pod tablicę i 6 pod odgromówkę (dom i garaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 mam pytanko ,slyszales moze cos o tych goralach co buduja m.in za lidlem?? szkoda kasy, czasu i nerwów a wcale nie są tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzióbek - jeśli masz czas i ochotę, to zapraszam do zwiedzania Dudka w domu zostało kilka detali do dokończenia - takie tam różne pierdołki - myślę że z końcem kwietnia będzie definitywny koniec prac wykończeniowych - natomiast teraz ogród przechodzi metamorfozę .. Dzieki za zaproszenie, chetnie bysmy skorzystali, ale w maju jak mój wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.04.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jakie obecnie są stawki za ocieplenie dachu i regipsy? informacje z początku III/07 (tylko robocizna!) : ocieplenie wełną, stelaż i płyty G-K po pierwszym szpachlowaniu : 45 zł/m2 , samo ocieplenie wełną : 10 zł/m2 - zdecydowaliśmy, że mój mąż spróbuje się wykazać w tym zakresie. Witam W tej chwili robia mi za 30zl/m2 (ale welna miedzy krokwiami byla juz polozona). pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 02.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 no i wisi. Zrobiona z jemioły ! Czy to zgodne z prawem ?Swoją drogą to ponoć na wiechę zaprasza wykonawca - czy oznacza to że płaci za imprezę ? Oczywiście chłopaki pili na mój koszt - niech im na zdrowie - tylko po co było wylewać cenny napój na krokwie?Pytanie do tych z przyodu ..... Daleko jeszcze ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts