MalyKazio 04.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkoda pradu i internetuMalyKazio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Chciałam polecić wszystkim usługi elektryka Pana Bogumiła Sałamaja tel 501042840. Jesteśmy bardzo zadowoleni z elektryki, która u nas położył. Bardzo sympatyczny i konkretny człowiek, praca wykonana terminowoi bardzo estetycznie i dokładnie. Dodatkowo podpowiada i doradza ciekawe rozwiązania. Nie zapomina o domofonach, oświetleniu zewnętrznym i instalacji telefonicznej i antenowej.Efekt jego prac można obejrzeć u mnie na budowie w kwietniu, bo od maja tynkujemy. Dodam jeszcze, że już kilku budowlańców z innych ekip, którzy przewinęli się w międzyczasie przez naszą budowę, chwaliło wykonanie elektryki przez Pana Bogumiła. Mówili, że rzadko teraz się spotyka taką porządną robotę i brali do niego namiary. Także polecam. Pozdrawiam Iwona do Klausa z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Czy ktos zalatwial ostatnio dachowke? Chcialbym klasyczna ceramiczna miedziana esowke, ale wszystkie hurtownie mowia o czteromiesiecznym terminie realizacji. A ja potrzebuje na poczatek czerwca. Ratujcie. jeśli chodzi o roebena to spróbuj w Isolacje Polska na Świerczewskiego, jak my kupowaliśmy wszystko mieli od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 podnosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 podnosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dziwne...raz wysłałam...a podwoiło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 04.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 WitamMalyKazio, RomanW, Teska i inni. To nie było do końca tak jak myślicie. Uważam, że tym Panom należały się przeprosiny, bo sprawa z ich poprawkami ciągnęła się dość długo, ale ostatecznie zachowali się porzadnie i zrobili co mogli. Ani mnie nie oszukali, ani nie uciekli z zaliczką itp. Po prostu ludzie sa tylko ludźmi. Naprawili u nas swoje błędy i tyle. Sprawę sobie już wyjaśniliśmy, I nie ma co już więcej komentować. Było mineło. Byle do przodu.Ja tam kłótliwa nie jestem. Pozdrawki A teraz poszukujemy namiaru na czaroziem niedrogi i piasek zasypowy, bo mamy straszną gline na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.04.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A teraz poszukujemy namiaru na czaroziem niedrogi i piasek zasypowy, bo mamy straszną gline na działce. a ja chętnie podłączę się do pytania o czarnoziem lub inną dobrą ziemię - ppotrzebuję trochę zniwelować i podnieść teren, i żeby rosło coś więcej niż trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 octopus, szydas - ktoś z forum brał chyba czarnoziem od sołtysa w Mierzynie. Blisko macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 04.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Wiem o Sołtysie, ale liczę, że może coś taniej mi się uda znaleźć. Maggie - pamiętasz jak chcieliśmy od ciebie ziemię? Drogo to by wyszło to spasowaliśmy. Sasiedzi obok budowali dużą parterówkę to wzięliśmy od nich. A teraz co sie okazała, że mamy za dużo!!! I teraz my szukamy chetnego do odbioru ziemi. Ale ta nasza to gliniasta, nadaje się na podwyższenie terenu, ale na wierzch trzeba jeszcze jakiś torfik.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon . Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon . Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu? polecam naszego wsiowego kowala w dołujach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon . Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu? polecam naszego wsiowego kowala w dołujach Jak znajdę tego kowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon . Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu? polecam naszego wsiowego kowala w dołujach Jak znajdę tego kowala? ma zaklad kolo jedynej szkoły w dołujach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon . Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu? polecam naszego wsiowego kowala w dołujach Jak znajdę tego kowala? ma zaklad kolo jedynej szkoły w dołujach dzięki, no to pojadę na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkoda pradu i internetu MalyKazio No jasne, lepiej w ogródku popracować. Szkoda, że tak zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 04.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Ile kosztuje zrobienie studni ??? ok. 3000 zł + koszt pompy i zabawek w domu No tak tyle to kosztuje studnia na głębokość łopaty, a tak poważnie to tyle musi kosztować płytka studnia. Przy głębszych studniach wierconych ceny kształtują się od 250 do 350 a nawet wiecej Pln/m. U mnie niestety głębokość może sięgnąć nawet do 60 m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.04.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cześć Śpiochy! Jak to powiedział onegdaj Maksiu - zawsze jest ten pierwszy (.........który zabiera głos).Dziś jam to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 pozdrawiam Wielkoczwartkowo! za chwile Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam wszystkich.Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić okraglaki i okorki na ogrodzenie dzałki w jakiejś rozsądnej cenie. A może ktoś ma na zbyciu już niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts