Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Chciałam polecić wszystkim usługi elektryka Pana Bogumiła Sałamaja tel 501042840. Jesteśmy bardzo zadowoleni z elektryki, która u nas położył. Bardzo sympatyczny i konkretny człowiek, praca wykonana terminowoi bardzo estetycznie i dokładnie. Dodatkowo podpowiada i doradza ciekawe rozwiązania. Nie zapomina o domofonach, oświetleniu zewnętrznym i instalacji telefonicznej i antenowej.Efekt jego prac można obejrzeć u mnie na budowie w kwietniu, bo od maja tynkujemy.

Dodam jeszcze, że już kilku budowlańców z innych ekip, którzy przewinęli się w międzyczasie przez naszą budowę, chwaliło wykonanie elektryki przez Pana Bogumiła. Mówili, że rzadko teraz się spotyka taką porządną robotę i brali do niego namiary. Także polecam.

Pozdrawiam

Iwona

do Klausa z nimi :D

Czy ktos zalatwial ostatnio dachowke? Chcialbym klasyczna ceramiczna miedziana esowke, ale wszystkie hurtownie mowia o czteromiesiecznym terminie realizacji. A ja potrzebuje na poczatek czerwca. Ratujcie.

jeśli chodzi o roebena to spróbuj w Isolacje Polska na Świerczewskiego, jak my kupowaliśmy wszystko mieli od ręki

Witam

MalyKazio, RomanW, Teska i inni. To nie było do końca tak jak myślicie. Uważam, że tym Panom należały się przeprosiny, bo sprawa z ich poprawkami ciągnęła się dość długo, ale ostatecznie zachowali się porzadnie i zrobili co mogli. Ani mnie nie oszukali, ani nie uciekli z zaliczką itp. Po prostu ludzie sa tylko ludźmi. Naprawili u nas swoje błędy i tyle. Sprawę sobie już wyjaśniliśmy, I nie ma co już więcej komentować. Było mineło. Byle do przodu.Ja tam kłótliwa nie jestem.

Pozdrawki

A teraz poszukujemy namiaru na czaroziem niedrogi i piasek zasypowy, bo mamy straszną gline na działce.

Wiem o Sołtysie, ale liczę, że może coś taniej mi się uda znaleźć.

Maggie - pamiętasz jak chcieliśmy od ciebie ziemię? Drogo to by wyszło to spasowaliśmy. Sasiedzi obok budowali dużą parterówkę to wzięliśmy od nich. A teraz co sie okazała, że mamy za dużo!!! I teraz my szukamy chetnego do odbioru ziemi. Ale ta nasza to gliniasta, nadaje się na podwyższenie terenu, ale na wierzch trzeba jeszcze jakiś torfik.

Pozdrawiam.

A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon :roll: .

Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu?

polecam naszego wsiowego kowala w dołujach :)

Jak znajdę tego kowala? :)

ma zaklad kolo jedynej szkoły w dołujach

A ja zapytam, czy możecie polecić sprawdzony zakład metalowy? Chciałabym balustradę na balkon :roll: .

Jak macie umocowane balustrady? Do płyty czy do czoła balkonu?

polecam naszego wsiowego kowala w dołujach :)

Jak znajdę tego kowala? :)

ma zaklad kolo jedynej szkoły w dołujach

dzięki, no to pojadę na wycieczkę :wink:

Witam :)

Ile kosztuje zrobienie studni ??? :D

ok. 3000 zł + koszt pompy i zabawek w domu

No tak tyle to kosztuje studnia na głębokość łopaty, a tak poważnie to tyle musi kosztować płytka studnia. Przy głębszych studniach wierconych ceny kształtują się od 250 do 350 a nawet wiecej Pln/m. U mnie niestety głębokość może sięgnąć nawet do 60 m :evil: .