Maggie 06.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś, przecież z czegoś ta kwota musi wynikać. Wszyscy wykonawcy z którymi sondażowo rozmawiałam, liczą od m2 (rozrzut od 35 do ponad 50 zł m2 robocizna), ewentualnie podbitkę od mb. Za płytki klinkierowe więcej.Materiał to nie więcej niż drugie tyle (choć jeszcze dokładnie nie sprawdzałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś, przecież z czegoś ta kwota musi wynikać. Wszyscy wykonawcy z którymi sondażowo rozmawiałam, liczą od m2 (rozrzut od 35 do ponad 50 zł m2 robocizna), ewentualnie podbitkę od mb. Za płytki klinkierowe więcej. Materiał to nie więcej niż drugie tyle (choć jeszcze dokładnie nie sprawdzałam). Maggie! Ile zaśpiewali za podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś, przecież z czegoś ta kwota musi wynikać. Wszyscy wykonawcy z którymi sondażowo rozmawiałam, liczą od m2 (rozrzut od 35 do ponad 50 zł m2 robocizna), ewentualnie podbitkę od mb. Za płytki klinkierowe więcej. Materiał to nie więcej niż drugie tyle (choć jeszcze dokładnie nie sprawdzałam). no właśnie Maggie, to powinno byc oczywiste, ale jak widac teoria teorią, praktyka praktyk,a. Najgorsze jest to, że ja naiwna myślałam, że jak oni mają swoje materiały, to zrobią mi to w miare tanio, bo materiały nie z hurtowni, tylko przeciez od producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocy dla Was i Waszych Rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.04.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ZAJĄCZKA BOGATEGO,MAZURKA CUDOWNEGO,PISANEK KOLOROWYCH,ŚWIĄT WESOŁYCH I ZDROWYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 07.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam wszystkich budujacych i pobudowanych.Jajeczka juz poswiecone?Pozdrawiam i zycze zdrowych i pogodnych swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 07.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Moglibyscie poradzic jakies dobre hutrownie budowlane z dobrymi upustami na wieksza ilosc materjalu? Czy polecacie EUROKLINKIER? WESOłYCH śWIąT!!!!!!!!ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Moglibyscie poradzic jakies dobre hutrownie budowlane z dobrymi upustami na wieksza ilosc materjalu? Czy polecacie EUROKLINKIER? ponawiam pytanie Polecamy, polecamy! Za moich czasów (rok temu) można było bez problemu zwrócić materiały, ceny też były dobre . Zawsze znajdziesz ładniejszą kobietę i zawsze znajdziesz tańszą o 1 grosz hurtownię, ale patrz na całość współpracy np. możliwość zwrotu/wymiany towaru, szybką obsługę, bezpłatny transport itd. itd. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 dziwne...raz wysłałam...a podwoiło się oj, Teska nie pij juz więcej Iwonka net mi padł o nie!!!! to Ty kobieto piłas ja byłam grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 witam przedswiatecznie przy kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Moglibyscie poradzic jakies dobre hutrownie budowlane z dobrymi upustami na wieksza ilosc materjalu? Czy polecacie EUROKLINKIER? WESOłYCH śWIąT!!!!!!!!ponawiam pytanie Witam wszystkich i ... Wesołych Świąt! slaw79 a w euroklinkierze przyjmuja juz zamówienia na beton komórkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.04.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych Spokojnych iRadosnych Świąt Wielkanocnychsmacznego jajeczkaoraz mokrego dyngusa życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 07.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Moglibyscie poradzic jakies dobre hutrownie budowlane z dobrymi upustami na wieksza ilosc materjalu? Czy polecacie EUROKLINKIER? WESOłYCH śWIąT!!!!!!!!ponawiam pytanie Witam wszystkich i ... Wesołych Świąt! slaw79 a w euroklinkierze przyjmuja juz zamówienia na beton komórkowy?mowili w tamtym tyg. ze nie,porotherm tak zreszta w wielu skladach o BK i silce nic niw wiedza a od 16 kwietnia znowu podwyzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.04.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, szybkich i bezproblemowych realizcji inwestycji, tak aby następne święta juz spądzać w swoich domkach. A tym, którzy juz mieszkają, życzymy rodzinnego ciepła, szczęscia i cudownych chwil spędzonych "u siebie". Iwona i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 swiatecznie, wieczorowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hidaro 08.04.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Iwonka podeślij mi namiar do Adasia (kiedyś sąsiad a teraz tez niedaleko )to może wam pomoge w tym ociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.04.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam dyngusowo, pogoda nam splatala figla i zamiast 20 stopni C i słonecznej pogody, mamy dyngusowy deszczyk. hidaro- spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 no i Teska Was wszystkich także pozdrawia. Niestety necik jej padł, wiec nie może osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 09.04.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dzien dobry. To dopiero poczatek naszej przygody z budowaniem domu. Jestesmy na etapie szukania dzialki, a budowe planujemy zaczac w przyszlym roku. Tymczasem pozdrawiamy. GUZIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam dyngusowo, pogoda nam splatala figla i zamiast 20 stopni C i słonecznej pogody, mamy dyngusowy deszczyk. hidaro- spójrz na priv Witam jeszcze świątecznie, ten deszcz to pewnie dlatego, że tomadyna wylewał strop Guziki, witajcie w grupie i powodzenia w poszukiwaniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts