Teska 10.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 co sie dzieje z tym forum?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 10.04.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 W Dobrej po 138zł za metr budowlane z planem , zawiązuje się komitet celem uzbrojenia , media wszystkie przy drodze asfaltowej (gaz i woda ) a reszta na terenie tych działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 W Dobrej po 138zł za metr budowlane z planem , zawiązuje się komitet celem uzbrojenia , media wszystkie przy drodze asfaltowej (gaz i woda ) a reszta na terenie tych działek przemek..komitet to najgorsze co moze byc:( sama to przerabialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 10.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kurcze , a ja myślałem , że komitet to dobry i tani sposób na uzbrojenie Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 10.04.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Teska, co zatem proponujesz ?? Poradz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kurcze , a ja myślałem , że komitet to dobry i tani sposób na uzbrojenie Przemek komitet jak komitet....u nas to była masakra! paru cwaniakow chcialo sobie uzbroic dzialki kosztem innych. Z reguly jest tak...gdzie wiecej niz jedna osoba to sie zaczyna dziac....z reguly beznadziejnie. No chyba ze twoj komitet okaze sie ok... najlepiej jest kupic uzbrojona dzialke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 10.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak widzę, to te młode koty budowlane założyły już trzecią grupę szczecińską! Patrz Panie, do czego ta demokracja prowadzi! Dawniej to porządek był! Teraz przy logowaniu, trzeba sprawdzać, czy przypadkiem nie wchodzi się do kociarni, albo innych "odszczepieńców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak widzę, to te młode koty budowlane założyły już trzecią grupę szczecińską! Patrz Panie, do czego ta demokracja prowadzi! Dawniej to porządek był! Teraz przy logowaniu, trzeba sprawdzać, czy przypadkiem nie wchodzi się do kociarni, albo innych "odszczepieńców". przemek sam napisal ze jest zielony jak trawa.... wiec usprawiedliwiony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 no nareszcie sie naprawilo to forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kurcze , a ja myślałem , że komitet to dobry i tani sposób na uzbrojenie Przemek u nas było "stowarzyszenie" i pomimo jakichs tam problemów jakoś poszło, a przede wszytskim taniej i szybciej, niz osobno, a że sie zawsze jakies jełopy znajda, co to nie chcą zapłacić - takie życie, ale i tak było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 kurcze , a ja myślałem , że komitet to dobry i tani sposób na uzbrojenie Przemek u nas było "stowarzyszenie" i pomimo jakichs tam problemów jakoś poszło, a przede wszytskim taniej i szybciej, niz osobno, a że sie zawsze jakies jełopy znajda, co to nie chcą zapłacić - takie życie, ale i tak było warto. u nas takich jełopów było tez sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A czy Open Finance czyms sie rozni od samego Millennium? Bo ja sie wlasnie umowilam z doradca kredytowym tego ostatniego. Mysle nad jeszcze jakimis bankami ) Z "wymarzonej" dzialki chyba zrezygnuje. Jest nie siedliskowa, a rolna, a cena wlasnie zaczela sie wsciekac. Rosnie 5 zl za metr dziennie Trzeba ja odrolnic, uzyskac warunki zabudowy, uzbroic. No piekna jest, cudna, ale na rolna to juz mi pewnie kredytu nie dadza... i cala reszta... Bede szukac jakiejs ladnej budowlanej. Podobno w Pilichowie sa po 200 zl bardzo piekne. Jeszcze niedawno bym sie za glowe zlapala za te cene, za moment bede szalec ze szczescia, jesli taka mi sprzedadza Cześć wszystkim, Azalka, kupuj tą wymarzoną działkę jako inwestycję!!!! Jesli masz odpowiednie środki ... Nie stracisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzialka .........ma 1600-2200 (jest kilka tych dzialek i kazda moglaby byc. Swoją drogą działki rolne można dzielić na najmniejsze o pow. 3000 m2. Dedukując (trudne słowo): skoro Jasiowi podzieli te działki na mniejsze to teren jest przeznaczony pod budownictwo (domki dla forumowiczów lub jakąś spalarnię śmieci, albo sortownię odpadów) Romanie, Przepis o podziale działek rolnych na min. 3 tys mkw wszedł w zycie gdzies tak ok. maja 2006r. (ale nie dam sobie uciąć NICZEGO! za ta datę) Do tego czasu mozna było dzielić działki rolne skolko ugodno. Może to podział sprzed ww. daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A czy Open Finance czyms sie rozni od samego Millennium? Bo ja sie wlasnie umowilam z doradca kredytowym tego ostatniego. Mysle nad jeszcze jakimis bankami ) Z "wymarzonej" dzialki chyba zrezygnuje. Jest nie siedliskowa, a rolna, a cena wlasnie zaczela sie wsciekac. Rosnie 5 zl za metr dziennie Trzeba ja odrolnic, uzyskac warunki zabudowy, uzbroic. No piekna jest, cudna, ale na rolna to juz mi pewnie kredytu nie dadza... i cala reszta... Bede szukac jakiejs ladnej budowlanej. Podobno w Pilichowie sa po 200 zl bardzo piekne. Jeszcze niedawno bym sie za glowe zlapala za te cene, za moment bede szalec ze szczescia, jesli taka mi sprzedadza azalka umow sie bezposrednio z doradca millenium. ja probowalam w open i expanderze....i to była porazka , niby dobrzy doradcy a nie byli na biezaco z promocjami bnkowymi...i to docs waznymi..np liczyli prowizje od kredytu, a w millenium jej nie pobierali juz... Azalka, spróbuj "uderzyć" do tych 2 instytucji jednocześnie. Wtedy zobaczysz co i jak Troche więcej wysiłku - ale potem lżej co m-c przez najblizsze 20-30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Uff, boki po świętach pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 10.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Niestety, raczej tej działki nie kupie. Ja chce sie budowac "juz zaraz natychmiast" a przygotowanie jej zajeloby przynajmniej rok. Poza tym nie chca dawac kredytu na dzialke rolna - nie wiem, co ja bym musiala z tym bankiem zrobic, zeby sie zgodzil... Nie chce wchodzic na hipoteke mieszkania, poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 10.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzisiejsze poszukiwanie dzialki za nami. Czy ktos z was ma wjazd od zachodu? Jak sie mieszka na takiej dzialce? Jutro dalsza czesc poszukiwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 10.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Primo: umowilam sie w Banu Millennium na jutro i w OF tyz, na 23go (najwczesniejszy wolny termin). Nie moge spac po nocach i boli mnie serce, a jeszcze nawet dzialki nie mam. Mysle, ze zanim cosik wybuduje, osiwieje i dostane zawalu...(tfu, tfu!) Secundo - bylam w firmie, ktora zajmuje sie budowaniem domkow z wlasnych gotowych projektow. Strasznie bym chciala, zeby sie okazali fachowi i solidni i wogole, tyle, ze nie wybudowali jeszcze ani jednego domku tutaj sami. W zwiazku z tym pytanie: znacie kogos, kto buduje domki do stanu developerskiego? Tak, zebym sie nie musiala martwic dowozem materialow itp? Myslicie, ze budowanie grupa ma sens czy to kretynski pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 10.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Hej, Guziczkowa - to masz te sama przypadlosc, co ja A napisz, jakie sa ceny. Bo dla mnie to najistotniejsza czesc zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo Dzisiaj znów lałem i lałem wodę - niedługo będę mógł zostać politykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts