Teska 11.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 kurcze, net zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Szydas Mieszkacie juz? Cosik zdjec nie przybywa mieszkamy, warunki partyzanckie... zdjęć nie przybywa bo nam aparat ktoś za....ił a internet tylko w pracy albo przez komórkę - już widzę rachunek, ale przelewy trzeba robić... mieszkacie???? no prosze....długo? od poprzedniego poniedziałku i jak sie mieszka mimo partyzantki teraz rozumiem jestes w pracy??? mieszka się.... FAJNIE a teraz oczywiście w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Szydas Mieszkacie juz? Cosik zdjec nie przybywa mieszkamy, warunki partyzanckie... zdjęć nie przybywa bo nam aparat ktoś za....ił a internet tylko w pracy albo przez komórkę - już widzę rachunek, ale przelewy trzeba robić... No to gratulacje. A temu co za...l to niech bozia raczki up...li. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Teska, dwoisz się i troisz Drzwi mi dziś wstawili. Kurczę, spóźnili się ponad godzinę na montaż. A w dodatku jak opiórkałam ich przez telefon, to za chwilę dzwoni ekipa montażowa, czy to prawda, że zrezygnowałam z drzwi. Normalnie jaja sobie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 szydas, ja też gratuluję i trochę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja, za przeproszeniem, mam juz łeb jak sklep. Dzisiaj Ciotka dala znac, ze w Rzeczpospolitej pisali, ze maja zmienic warunki podzialu i przeksztalcania dzialek. Po to, zeby to nie zajmowalo tyle czasu, bo ziemi brak. Co za tym idzie, moga sie pojawic nowe grunty. Moze tansze. Pytanie tylko kiedy? My nadal rozmyslamy na temat tej dzialki na Bukowie. Troche nas zastanawia ta skarpa. Ta dzialka jest najnizej polozona ze wszystkich na ulicy, wiec jest szansa ze w deszczowe dni wszystko bedzie lecialo do nas. A jak nam skarpe zacznie rozmywac? A moze sie wstrzymac? wychodzi na to, ze przy zakupie dzialki trzeba poczuc w sobie dusze hazardzisty. Ehhhh....zycie. musicie zrobic wizje lokalna po deszczyku - takim wiekszym i zobaczycie jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Szydas Mieszkacie juz? Cosik zdjec nie przybywa mieszkamy, warunki partyzanckie... zdjęć nie przybywa bo nam aparat ktoś za....ił a internet tylko w pracy albo przez komórkę - już widzę rachunek, ale przelewy trzeba robić... No to gratulacje. A temu co za...l to niech bozia raczki up...li. amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 11.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem Ooooo Szydas już mieszkacie gratuluję !!! A ja dzisiaj podziwiałam Wasz domek "na żywo" ... od początku śledzę Waszą galerię szliście jak burza Byłam dzisiaj załatwić parę spraw w gminie i postanowiłam zwiedzić z dzieciakami słynne osiedle przy stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem Ooooo Szydas już mieszkacie gratuluję !!! A ja dzisiaj podziwiałam Wasz domek "na żywo" ... od początku śledzę Waszą galerię szliście jak burza Byłam dzisiaj załatwić parę spraw w gminie i postanowiłam zwiedzić z dzieciakami słynne osiedle przy stadionie no popatrz, a ja w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 szydas - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 11.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witajcie,już mogę oficjalnie na forum pisać, ponieważ dzisiaj o 16:) staliśmy się z mężem właścicielami działki w Kościnie-pozdrawiam Teskę moją sąsiadkę i muszę dodać, że to trochę dzięki niej działka kupiona, bo skorzystaliśmy z namiarów przez nią podanych.Teraz czeka nas mnóstwo papierkowej roboty ale mamy nadzieję zacząć na całego już we wrześniu/październiku.pozdrawiam całą grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 11.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 A ja, za przeproszeniem, mam juz łeb jak sklep. Dzisiaj Ciotka dala znac, ze w Rzeczpospolitej pisali, ze maja zmienic warunki podzialu i przeksztalcania dzialek. Po to, zeby to nie zajmowalo tyle czasu, bo ziemi brak. Co za tym idzie, moga sie pojawic nowe grunty. Moze tansze. Pytanie tylko kiedy? My nadal rozmyslamy na temat tej dzialki na Bukowie. Troche nas zastanawia ta skarpa. Ta dzialka jest najnizej polozona ze wszystkich na ulicy, wiec jest szansa ze w deszczowe dni wszystko bedzie lecialo do nas. A jak nam skarpe zacznie rozmywac? A moze sie wstrzymac? wychodzi na to, ze przy zakupie dzialki trzeba poczuc w sobie dusze hazardzisty. Ehhhh....zycie.ponoc jeszcze na u.Basniowej jakies dzialki byly do sprzedania nie wiem czy 1 czy dwie (os.Bukowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witajcie, już mogę oficjalnie na forum pisać, ponieważ dzisiaj o 16:) staliśmy się z mężem właścicielami działki w Kościnie-pozdrawiam Teskę moją sąsiadkę i muszę dodać, że to trochę dzięki niej działka kupiona, bo skorzystaliśmy z namiarów przez nią podanych. Teraz czeka nas mnóstwo papierkowej roboty ale mamy nadzieję zacząć na całego już we wrześniu/październiku. pozdrawiam całą grupę gratulacje no to teraz wszystko przed wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 11.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wrocil temat dzialki mojej ukochanej No dobra, przyznam sie, ona tez jest w Koscinie Ale jest nieuzbrojona to raz i zarosnieta to dwa. Zgwalcilam mego chlopa (Boze, ja chyba zwariuje, jesli zaczniemy sie budowac, totalny odpor i pesymizm w stosunku do wszystkiego, horror...) i moze go i siebie zlamie, ale potrzebuje Waszej pomocy - podpowiedzi: 1.czy ktos ma zielone pojecie, ile moze kosztowac ciagniecie uzbrojenia przez 100 (i dodatkowo 200 m)?? 2.czy wycinka drzew i karczowanie to bedzie wielki problem? i na ile kosztowny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 11.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 .sgsg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 11.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ponoc jeszcze na u.Basniowej jakies dzialki byly do sprzedania nie wiem czy 1 czy dwie (os.Bukowo) Dzieki za informacje. Jutro ja sprawdzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 GUZIKI - pojedzcie na miejscerozpytajcie sasiadow - zawsze cos powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wrocil temat dzialki mojej ukochanej No dobra, przyznam sie, ona tez jest w Koscinie Ale jest nieuzbrojona to raz i zarosnieta to dwa. Zgwalcilam mego chlopa (Boze, ja chyba zwariuje, jesli zaczniemy sie budowac, totalny odpor i pesymizm w stosunku do wszystkiego, horror...) i moze go i siebie zlamie, ale potrzebuje Waszej pomocy - podpowiedzi: 1.czy ktos ma zielone pojecie, ile moze kosztowac ciagniecie uzbrojenia przez 100 (i dodatkowo 200 m)?? 2.czy wycinka drzew i karczowanie to bedzie wielki problem? i na ile kosztowny? Jesli chcesz ciagnąc to sama koszt będzie ooogromny, wycinka drzew to nie tak hop siup, musisz miec na to pozwolenie, chyba że sa to jakies drzewka owocowe. koszt karczowania nie bedzie raczej duzy ale tez zależy ile chcesz karczować. Kurcze Azalka coś Ty jakos tak pechowo z tymi działeczkami trafiasz. A może police by sie interesowały. Niedługo u nas beda działki uzbrojone w metrażaach ok +/-1000m2 cena ponoć 100 zł/m2 - wywoławcza. Sprzedawać to będzie spółdzielnia ogrodnik. Z naszej grupy dzióbek tam sie buduje. Jak byś chciała jakies info to pytaj. Jakies kilka tygodni temu w tanowie oglądałem dzialki sprzedawał je pewien gościu w pełni uzbrojona bardzo ładnie połozona 1600 m/2 za około 80zł/m2 nie wiem czy jeszcze ją ma ale jak by cos moge ci dac namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 11.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witajcie, już mogę oficjalnie na forum pisać, ponieważ dzisiaj o 16:) staliśmy się z mężem właścicielami działki w Kościnie-pozdrawiam Teskę moją sąsiadkę i muszę dodać, że to trochę dzięki niej działka kupiona, bo skorzystaliśmy z namiarów przez nią podanych. Teraz czeka nas mnóstwo papierkowej roboty ale mamy nadzieję zacząć na całego już we wrześniu/październiku. pozdrawiam całą grupę Gratulacje! Chociaz Wy macie to juz za soba Niech sie Wam tam dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 11.04.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 GUZIKI - pojedzcie na miejsce rozpytajcie sasiadow - zawsze cos powiedza Dokladnie. Wydaje mi sie, ze to najlepszy sposob. Zla jestem okrutnie, bo dni biegna tak szybko, a czasu coraz mniej. Jezeli teraz sie na nic nie zdecydujemy, to nastepne polowanie na dzialke nastapi najwczesniej za 3miesiace. W niedziele wyjezdzamy znowu do pracy i tutaj bedziemy najwczesniej latem. Przykro tak wyjezdzac, bez tego wlasnego miejsca na ziemi. eh - dzis juz po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts