GUZIKI 11.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 GUZIKI - pojedzcie na miejsce rozpytajcie sasiadow - zawsze cos powiedza Dokladnie. Wydaje mi sie, ze to najlepszy sposob. Zla jestem okrutnie, bo dni biegna tak szybko, a czasu coraz mniej. Jezeli teraz sie na nic nie zdecydujemy, to nastepne polowanie na dzialke nastapi najwczesniej za 3miesiace. W niedziele wyjezdzamy znowu do pracy i tutaj bedziemy najwczesniej latem. Przykro tak wyjezdzac, bez tego wlasnego miejsca na ziemi. eh - dzis juz po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wrocil temat dzialki mojej ukochanej No dobra, przyznam sie, ona tez jest w Koscinie Ale jest nieuzbrojona to raz i zarosnieta to dwa. Zgwalcilam mego chlopa (Boze, ja chyba zwariuje, jesli zaczniemy sie budowac, totalny odpor i pesymizm w stosunku do wszystkiego, horror...) i moze go i siebie zlamie, ale potrzebuje Waszej pomocy - podpowiedzi: 1.czy ktos ma zielone pojecie, ile moze kosztowac ciagniecie uzbrojenia przez 100 (i dodatkowo 200 m)?? 2.czy wycinka drzew i karczowanie to bedzie wielki problem? i na ile kosztowny? 1. może kosztować dużo, a nawet bardzo dużo. w najlepszym razie tyle, ile te 100 czy 200 metrów rury wodociągowej, kanalizy, gazu czy kabla elektrycznego plus wykopanie i zasypanie rowów plus podłączenie przez fachowców. w najgorszym - budowa stacji transformatorowej, przydomowa oczyszczalnia ścieków, gaz ze zbiornika i wiercenie studni, jak się okaże, że nie można się wpiąć do istniejącej sieci. dlatego my w końcu kupowaliśmy działkę uzbrojoną mimo, że była prawie dwa razy droższa. no i kupa czasu zaoszczędzona na bieganie po urzędach. 2. też zależy - czasami wystarczy kwitek z gminy z pozwoleniem wycięcia i w zależności co rośnie albo "zgrzewka" taniego wina dla chłopaków spod sklepu żeby krzaki wykarczowali albo kilkaset złotych na cięższy sprzęt. generalnie jednak koszt niewielki, a potem zostaje jeszcze drewno do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 11.04.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wrocil temat dzialki mojej ukochanej Kurcze Azalka coś Ty jakos tak pechowo z tymi działeczkami trafiasz. ...... Jakies kilka tygodni temu w tanowie oglądałem dzialki sprzedawał je pewien gościu w pełni uzbrojona bardzo ładnie połozona 1600 m/2 za około 80zł/m2 nie wiem czy jeszcze ją ma ale jak by cos moge ci dac namiar. Nie pechowo, cos Ty! Ja chce taka piekna wymarzona a zawsze cos wtedy nie tak... 80zl za metr uzbrojonej w Tanowie??? Jezu, dawaj! A jestes pewny 80? nie 180przypadkiem? jakby co - priv na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 GUZIKI, to na waszym obrazku to może Sagrada Familia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 11.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 maro74W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wrocil temat dzialki mojej ukochanej No dobra, przyznam sie, ona tez jest w Koscinie Ale jest nieuzbrojona to raz i zarosnieta to dwa. Zgwalcilam mego chlopa (Boze, ja chyba zwariuje, jesli zaczniemy sie budowac, totalny odpor i pesymizm w stosunku do wszystkiego, horror...) i moze go i siebie zlamie, ale potrzebuje Waszej pomocy - podpowiedzi: 1.czy ktos ma zielone pojecie, ile moze kosztowac ciagniecie uzbrojenia przez 100 (i dodatkowo 200 m)?? 2.czy wycinka drzew i karczowanie to bedzie wielki problem? i na ile kosztowny? azalka mowisz o tych brzozkach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witajcie, już mogę oficjalnie na forum pisać, ponieważ dzisiaj o 16:) staliśmy się z mężem właścicielami działki w Kościnie-pozdrawiam Teskę moją sąsiadkę i muszę dodać, że to trochę dzięki niej działka kupiona, bo skorzystaliśmy z namiarów przez nią podanych. Teraz czeka nas mnóstwo papierkowej roboty ale mamy nadzieję zacząć na całego już we wrześniu/październiku. pozdrawiam całą grupę super!!!!!! sluze namiarami na wzglednie szybkie zalatwienie papierkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 12.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Boze, Teska, jakich brzozkach? w zyciu bym brzozki nie wyciela! Sa dzialki do sprzedania zadrzewione do imentu. Byly czesciowo zaldrzewione, ale juz ich nie ma. Sa jeszcze "czyste" ale za to daleko od drogi i uzbrojenia. Aaa, no nie wiem, co mam zrobic! Chlop powiedzial, ze sie nad tymi dzialkami zastanowi, jak mu podam koszt ich uzbrojenia i wyciecia drzew. Tam jeszcze dochodza drogi, niestety, a to juz moze byc nie warta skorka wyprawki... A moze Ty wiesz o czyms, o czym ja nie wiem? Napisz o mnie na priv, prosze! Od trzech dni nie spie przez te dzialki A dzis sie wybieram po poludniui jeszcze raz je poogladac wiec jakby bylo jeszcze cos innego, to tez od razu chetnie zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam czwartkowo Po jakim czasie od wylania stropu zdejmowaliście szalunki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 12.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Jezus Maria, luidzie powariowali...W ub. tygodniu cena za metr od Agrowestu byla 150-180 dzis juz 180-200zl. Poszaleli!Dajcie namiary na te Police i Tanowo i wszystko co sie da, za jakies rozsadne pieniadze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam Jezus Maria, luidzie powariowali... W ub. tygodniu cena za metr od Agrowestu byla 150-180 dzis juz 180-200zl. Poszaleli! Dajcie namiary na te Police i Tanowo i wszystko co sie da, za jakies rozsadne pieniadze! Znasz ten serwis ?? http://nieruchomosci.szczecin.pl/ Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam czwartkowo Po jakim czasie od wylania stropu zdejmowaliście szalunki ?? 18 dni WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 maro74 W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach? Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" tel 317 50 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 maro74 W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach? Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" ponoć 100 zł/m2, ale z tego co słyszałam ma byc organizowany przetarg, tel 091-317-50-56 (ale nie wiem czy aktualny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.04.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Jezus Maria, luidzie powariowali... W ub. tygodniu cena za metr od Agrowestu byla 150-180 dzis juz 180-200zl. Poszaleli! Dajcie namiary na te Police i Tanowo i wszystko co sie da, za jakies rozsadne pieniadze! No ja dokładnie tydzień temu podpisywałem umowe kupna działki z Agrowestem za 150/m2. Tyle, że zarezerwowałem ją ok. 1,5 miesiąca temu i to były ostatnie działki z tego pola. 2 dni później już nic nie było. Działki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 12.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A myśmy narzekali na drożyznę w październiku 2006, kiedy kupowaliśmy od Agrowestu za 120 zł Jednym słowem farciarze z nas Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 12.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A ja mam pytaie:Agrowest robi drogi osiedlowe w cenie tejze dzialeczki czy tez zapewnia ich zrobienie, ale doplacic za droge trzeba osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A ja mam pytaie: Agrowest robi drogi osiedlowe w cenie tejze dzialeczki czy tez zapewnia ich zrobienie, ale doplacic za droge trzeba osobno? Drogi wewnętrzne zaostały już oddane gminie także nie trzeba wykupować w nich udziału. Drogi te mają być utwardzone i wysypane tłuczniem ze zrobieniem krawężników. Ma to zrobić Agrowest i to są ustalenia między gminą a firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts