Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Guziki - a ta dzialka na Bukowie to gdzie ?

ja tam mieszkam :)

No ja zaczynam budowe na Bukowo,jestes z tej dzielnicy?jesli to z jakiej ulicy?jesli mozna wiedziec

mozna :D

Ja troche dalej na Kolonistow,

a na Basniowej chcialem kupic dzialke

ale cos bylo nie tak :wink:

aha pamietam mowiles,a co bylo nie tak,ktora to miala byc dzialka?

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Sluchajcie. Czy ktos z Was moglby podac nam namiar na jakiegos geologa?

Nasz przyjaciel ma firme i jest swietnym geologiem, ale mam tylko jego nr prywatny. Moj maz spyta go albo o firmowy, albo czy moge dac Wam prywatny. Ale jutro. Dzis moja gorsza polowa stawia pelen odpor :evil: .

Jeden dobry uczynek dziennie mu jak widac starczy :)

maro74

W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach?

Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" tel 317 50 56

Dziekuje za informacje. A Police znam - ulica Bankowa sie klania :)

No to prawie my ziomale bo ja na bankowej mieszkałem a teraz siedlecka narazie.

Witam wieczorkowo

Tak może nietypowo :oops:

Poszukuje do wynajęcia lub zakupu pomieszczeń biurowych 5/6 pomieszczeń + magazyn + socjal. Najlepiej gdyby to był parter lub by była winda (towar do magazynu). TYLKO LEWOBRZEŻE i raczej "środek miasta".

Gdyby któś coś słyszał lub widział - będę wdzięczny za namiary.

maro74

W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach?

Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" tel 317 50 56

Dziekuje za informacje. A Police znam - ulica Bankowa sie klania :)

No to prawie my ziomale bo ja na bankowej mieszkałem a teraz siedlecka narazie.

ja tez police-jeszcze

Nasz przyjaciel ma firme i jest swietnym geologiem, ale mam tylko jego nr prywatny. Moj maz spyta go albo o firmowy, albo czy moge dac Wam prywatny. Ale jutro. Dzis moja gorsza polowa stawia pelen odpor :evil: .

Jeden dobry uczynek dziennie mu jak widac starczy :)

:lol: To od jura bedzie mial czyste konto, wiec moglby pomoc biednym zuczkom :) Jakby ten Wasz przyjaciel mial odrobinke czasu, to byloby swietnie. My potrzebujemy tylko paru odwiertow, wiec duzo czasu mu to nie zajmie. Bylibysmy bardzo wdzieczni za namiar!

nawet nie wiem gdzie jest "Disco U Radka"

musze sie przejechac :D

No ja tej "imprezy" nie polece. To jest taki stary, rozpadajacy sie dom, przy przystanku 107 w strone Szczecina. Ktos, chyba dla jaj, napisal na drzwiach biala farba "Disco u Radka". Albo i nawet "disko" :)

czy to nie aby w miejscu

gdzie developer budynki stawia ?!

chyba STEED albo coś takiego ?

Wszystkim, którzy szukają działek, kibicujemy mocno i trzymamy kciuki żeby się udało.

My poszukiwaliśmy działki od listopada, w międzyczasie 4 działki zostały nam podkupione, jedna nawet przed samym aktem notarialnym, uffff było sporo nerwów. W końcu jak pisałam udało się kupić działkę w Kościnie, teraz złożyliśmy wszystkkie wnioski o warunki przyłączeń mediów, pewnie poczekamy z miesiąc (jeszcze:))i będziemy mogli składać o warunki zabudowy w gminie. W przypadku tej działki sprzedający nas zapewniał że działka na pewno będzie nasza, dlatego wystąpiliśmy wcześniej (nie mając jeszcze aktu notarialnego) o te przyłączenia. Dobrze, że działka jest w gminie Dobra, bo mamy jeszcze jedną działkę w gminie Kołbaskowo i mimo, że w studium jest przeznaczona pod budownictwo jednorodzinne, wójt na spotkaniu powiedział że w ciągu najbliższych 5 lat nie ma szans na budowę-byliśmy w szoku! Ekipę mamy zamówioną na przełom września i października, mam nadzieję że się wyrobimy.

Pozdrawiam piątkowo (13!!!!)