slaw79 12.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Guziki - a ta dzialka na Bukowie to gdzie ? ja tam mieszkam No ja zaczynam budowe na Bukowo,jestes z tej dzielnicy?jesli to z jakiej ulicy?jesli mozna wiedziec mozna Ja troche dalej na Kolonistow, a na Basniowej chcialem kupic dzialke ale cos bylo nie tak aha pamietam mowiles,a co bylo nie tak,ktora to miala byc dzialka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 12.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sluchajcie. Czy ktos z Was moglby podac nam namiar na jakiegos geologa? Nasz przyjaciel ma firme i jest swietnym geologiem, ale mam tylko jego nr prywatny. Moj maz spyta go albo o firmowy, albo czy moge dac Wam prywatny. Ale jutro. Dzis moja gorsza polowa stawia pelen odpor . Jeden dobry uczynek dziennie mu jak widac starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 slaw79 - na koncu Basniowej po lewej stronie - bez uzbrojenia tylko kanaliza jakos wtedy nie mialem pojecia ze nalezy to samemu zrobic a szukalem kompletnie uzbrojonej to bylo jakies 5 lat temu i zielony bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 12.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 slaw79 - na koncu Basniowej po lewej stronie - bez uzbrojenia tylko kanaliza jakos wtedy nie mialem pojecia ze nalezy to samemu zrobic a szukalem kompletnie uzbrojonej to bylo jakies 5 lat temu i zielony bylem hehe to moja jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to kiedy poczatek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 12.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 to kiedy poczatek ???czekam na ekpie az sie zwolni moze czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sluchajcie. Czy ktos z Was moglby podac nam namiar na jakiegos geologa? Chodzi o to, ze chcielibysmy zeby zrobil nam badania tej dzialki (czy mozna tam spokojnie wybudowac dom). Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 maro74 W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach? Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" tel 317 50 56 Dziekuje za informacje. A Police znam - ulica Bankowa sie klania No to prawie my ziomale bo ja na bankowej mieszkałem a teraz siedlecka narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.04.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo Tak może nietypowo Poszukuje do wynajęcia lub zakupu pomieszczeń biurowych 5/6 pomieszczeń + magazyn + socjal. Najlepiej gdyby to był parter lub by była winda (towar do magazynu). TYLKO LEWOBRZEŻE i raczej "środek miasta". Gdyby któś coś słyszał lub widział - będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Musialam zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 nawet nie wiem gdzie jest "Disco U Radka" musze sie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Byliscie na tej Basniowej?? Jutro sie tam wybieramy wlasnie Pytalismy nasza maklerke o to, czy nie ma informacji o dzialce na sprzedaz na Basniowej, ale nic nie wiedziala. Dlatego jedziemy tam sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 12.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 maro74 W jakich okolicach, jest ziemia na sprzedaz w Policach? Niby w centrum ale pod lasem nie wiem czy znasz Police. Ale jak tak to za Lidlem jadąc wzdłuż nasypu kolejowego i na samym końcu po prawej. Są to tereny byłej spółdzielni "Ogrodnik" tel 317 50 56 Dziekuje za informacje. A Police znam - ulica Bankowa sie klania No to prawie my ziomale bo ja na bankowej mieszkałem a teraz siedlecka narazie.ja tez police-jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Nasz przyjaciel ma firme i jest swietnym geologiem, ale mam tylko jego nr prywatny. Moj maz spyta go albo o firmowy, albo czy moge dac Wam prywatny. Ale jutro. Dzis moja gorsza polowa stawia pelen odpor . Jeden dobry uczynek dziennie mu jak widac starczy To od jura bedzie mial czyste konto, wiec moglby pomoc biednym zuczkom Jakby ten Wasz przyjaciel mial odrobinke czasu, to byloby swietnie. My potrzebujemy tylko paru odwiertow, wiec duzo czasu mu to nie zajmie. Bylibysmy bardzo wdzieczni za namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 nawet nie wiem gdzie jest "Disco U Radka" musze sie przejechac No ja tej "imprezy" nie polece . Ktos, chyba dla jaj, napisal na drzwiach biala farba "Disco u Radka". Albo i nawet "disko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 12.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 slaw79 - na koncu Basniowej po lewej stronie - bez uzbrojenia tylko kanaliza jakos wtedy nie mialem pojecia ze nalezy to samemu zrobic a szukalem kompletnie uzbrojonej to bylo jakies 5 lat temu i zielony bylem hehe to moja jest teraz Hahahahahahahaha Ale zbieg okolicznosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 nawet nie wiem gdzie jest "Disco U Radka" musze sie przejechac No ja tej "imprezy" nie polece. To jest taki stary, rozpadajacy sie dom, przy przystanku 107 w strone Szczecina. Ktos, chyba dla jaj, napisal na drzwiach biala farba "Disco u Radka". Albo i nawet "disko" czy to nie aby w miejscu gdzie developer budynki stawia ?! chyba STEED albo coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam piateczkowo....i dzis jest 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 13.04.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wszystkim, którzy szukają działek, kibicujemy mocno i trzymamy kciuki żeby się udało.My poszukiwaliśmy działki od listopada, w międzyczasie 4 działki zostały nam podkupione, jedna nawet przed samym aktem notarialnym, uffff było sporo nerwów. W końcu jak pisałam udało się kupić działkę w Kościnie, teraz złożyliśmy wszystkkie wnioski o warunki przyłączeń mediów, pewnie poczekamy z miesiąc (jeszcze:))i będziemy mogli składać o warunki zabudowy w gminie. W przypadku tej działki sprzedający nas zapewniał że działka na pewno będzie nasza, dlatego wystąpiliśmy wcześniej (nie mając jeszcze aktu notarialnego) o te przyłączenia. Dobrze, że działka jest w gminie Dobra, bo mamy jeszcze jedną działkę w gminie Kołbaskowo i mimo, że w studium jest przeznaczona pod budownictwo jednorodzinne, wójt na spotkaniu powiedział że w ciągu najbliższych 5 lat nie ma szans na budowę-byliśmy w szoku! Ekipę mamy zamówioną na przełom września i października, mam nadzieję że się wyrobimy. Pozdrawiam piątkowo (13!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 13.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam,a jak długo się czeka w Policach na pozwolenie?Ustawowo,czy może krócej?My jeszcze czekamy na warunki kanalizy(1,5mies) i prądu(2 mies).Potem adaptacja-mam nadzieję,że szybka.Zastanawiam się czy do września zdążymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts