azalka 13.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ofcbur, a w ktorym miejscu masz te dzialeczke? Jeszcze sie boje, czy wszystko uda mi sie sfinalizowac jak bym chciala, ale moze bedziemy somsiady. Dane do aktu notarialnego juz podalam... Znow nie moge spac - teraz dlatego, ze chce miec juz wszystko za soba i czarno na bialym, ze ta ziemia jest MOJA. Czy Twoja dzialka jest uzbrojona? Ile zaplacilas za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ofcbur, a w ktorym miejscu masz te dzialeczke w Koscinie? Jeszcze sie boje, czy wszystko uda mi sie sfinalizowac jak bym chciala, ale moze bedziemy somsiady. Dane do aktu notarialnego juz podalam... Znow nie moge spac - teraz dlatego, ze chce miec juz wszystko za soba i czarno na bialym, ze ta ziemia jest MOJA. Czy Twoja dzialka jest uzbrojona? Ile zaplacilas za metr? Czy kupilas dzialke od Panow i Pani K.? azalka.... no pusc pare...na ktorej ulicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.04.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ha! A zebym ja wiedziala! Tam nie ma ulic - lyse pole i krzaczory Boje sie za duzo pisac, bo jeszcze nic nie wyjdzie? A te dzialki z brzozkami w ktorym miejscu sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ha! A zebym ja wiedziala! Tam nie ma ulic - lyse pole i krzaczory Boje sie za duzo pisac, bo jeszcze nic nie wyjdzie? Okolice boiska. Jesli znacie nazwy jakie beda nosic tamtejsze ulice, to podajcie! A te dzialki z brzozkami w ktorym miejscu sa? aaa to ty w starej wsi chcesz kupic.... tam sie nie orientuje...ofc kupila na naszym osiedlu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 sparwdz dokladnie jak tam jest z uzbrojeniem...tzn w enei bo cos mi kolacze ze stara wiocha ma cos z trafo....ale nie chce cie wprowadzic w blad.... z forum bodajze gruśka tam sie buduje ( ktorys z tych dwoch domow) ona pewnie bardziej zorientowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ha! A zebym ja wiedziala! Tam nie ma ulic - lyse pole i krzaczory Boje sie za duzo pisac, bo jeszcze nic nie wyjdzie? Okolice boiska. Jesli znacie nazwy jakie beda nosic tamtejsze ulice, to podajcie! A te dzialki z brzozkami w ktorym miejscu sa? po lewej stronie przy wielkim zamieszkalym domu - pas samosiejej brzozek...w zeszlym roku am gdzie teraz staje dom karczowali wlasnie te dzialke...tam podjedz i zapytaj o inwestorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Na pewno sprawdze warunki uzbrojenia! Ale jak bedzie wiecej ludzi, to powinna Enea zadbac o trafo, czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Na pewno sprawdze warunki uzbrojenia! Ale jak bedzie wiecej ludzi, to powinna Enea zadbac o trafo, czyz nie? powinna.....ale to tylko tak ładnie brzmi....azalka a kiedy chcesz sie budowac??? wiesz jak to jest z ludzm??? wiekszosc czeka zeby im gratis uzbroic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ech znikam cos kupic na weekendzik, a pozniej udzielam sie ogrodniczo!!! za oknem wiosenka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.04.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jak sie obrobie z papierami, pozwoleniami i calym tym majdanem, to chce od razu ruszac. Wersja bardzo optymistyczna - jesien, pesymistyczna - wiosna. Istotne jest znalezienie naprawde dobrej ekipy, no i przede wszystkim ta dzialka Milego ogrodkowania! Chlop sie ze mna rozwiedzie, jak mu kaze znow dzis ze soba jechac brzozek szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam! Pogoda śliczna. Czeu tak nie było tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.04.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witajcie, podrzućcie mi prosze info ile teraz kosztuje zrobienie projektu przylacza gazowego. PLS! Witam, ja płaciłam 350 zł rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A u mnie od dzisiaj posadzki. Czy pod kominkiem (bez płaszcza) kładliście styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich I ja również rozglądam się za działeczką w rejonie Dobra-Dołuje-Wołczkowo. Za wszelkie informacje będę wdzięczna, a sama postaram się podzielić zdobywanymi wiadomościami (juz pojezdzilam, walke z wlascicielami dzialek zaczynam jutro). Moge tylko napisac, ze jeden pan w Dolujach zwariowal ze szczetem i chce za m2 dzialki (pelne uzbrojenie, fakt) 300zl. Drozej jak na Bezrzeczu... Sama natomiast poszukuję podpowiedzi, jaki jest koszt pociągnięcia przyłączy wszelakich (gaz, woda, kanaliza, prąd) na odcinku 150m. Czy ktoś mi podpowie, jaki jest koszt budowy studni i szamba? Znalazlam dzialke, w ktorej sie zakochalam, ale jest nieuzbrojona.. . I jeszcze jedno - czy ktos z Was sie orientuje, czy bank udzieli mi kredytu budowlanego na dzialke rolna-siedliskowa, hipoteka chyba jest? Mieszkanie planuje sprzedac pod koniec budowy i chcialabym zabazowac na kredycie. Sie rozpisalam )) Milego dnia wszystkim! Odpuść sobie tą działkę. 150 m to bardzo dużo jak na ciągnięcie wszystkich mediów. Koszt kilkadziesią tysięcy zł. A jeszcze nie wiesz czy tam gdzie są te media będzie Ci wolno się podłączyć. Musisz najpierw dostać warunki przyłączenia od gestorów żeby coś na ten temat powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 czekam na ekpie az sie zwolni moze czerwiec Zdecydowałeś sie na górali???? WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Odpuść sobie tą działkę. 150 m to bardzo dużo jak na ciągnięcie wszystkich mediów. Koszt kilkadziesią tysięcy zł. A jeszcze nie wiesz czy tam gdzie są te media będzie Ci wolno się podłączyć. Musisz najpierw dostać warunki przyłączenia od gestorów żeby coś na ten temat powiedzieć. Na pewno pojde do urzedow sie dowiedziec, zanim sie ostatecznie zdecyduje, jak to wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Azalka bierz męża i zajedźcie do Łęgów - zobaczysz, że się zakochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 13.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich serdecznie! Kto chce studnię za ok 200 PLN/mb + 300 filtr? Gość szybciej przyjedzie do mnie, jak będzie miał innych "spragnionych" (sic!) tańszej wody do mycia samochodu, teściowej, podlewania trawnika, czy też rozstrzygnięcia konkursu mokrej podkoszulki (z żoną, narzeczoną, prawie narzeczoną, sympatią, sąsiadką, koleżanką sąsiadki, lub po prostu z koleżanką z przedszkola). Pogoda sprzyja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 13.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Azalka bierz męża i zajedźcie do Łęgów - zobaczysz, że się zakochasz W mężu to jest już dawno zakochana! Jedź ze znajomym i .................. zobaczysz, że się zakochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts