GUZIKI 13.04.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Czy wie ktos z Was moze, o dzialkach budowlanych na sprzedaz w Przesocinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.04.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jesli czegos sie dowiedz, daj znac Tak na wszelki wypadek. Ja po wstepnej euforii ze jest piekna wymarzona, mam gigantycznego dola....ze bedzie fatalnie, ze okradna, grunt podmoknie a wogole to bank nie da kredytu Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja po wstepnej euforii ze jest piekna wymarzona, mam gigantycznego dola....ze bedzie fatalnie, ze okradna, grunt podmoknie a wogole to bank nie da kredytu Takiego doła to przeżyjesz jeszcze kilkadziesiąt razy w ciągu budowy.Teraz działka, potem ....projekt masz?.....potem z czego ściany, jaki strop, jaka dachówka, jaka elewacja (styropian czy wełna), jaki kolor, jakie płytki, prysznic czy wanna, dwie umywalki czy jedna, jaka armatura, kominek - nowoczesny czy tradycyjny, jakie okna, jakie parapety, jakie drzwi - jaki kolor............dobra kończę jeszcze dostaniesz większego doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Szydas Mieszkacie juz? Cosik zdjec nie przybywa mieszkamy, warunki partyzanckie... zdjęć nie przybywa bo nam aparat ktoś za....ił a internet tylko w pracy albo przez komórkę - już widzę rachunek, ale przelewy trzeba robić... mieszkacie???? no prosze....długo? od poprzedniego poniedziałku i jak sie mieszka mimo partyzantki teraz rozumiem jestes w pracy??? mieszka się.... FAJNIE a teraz oczywiście w pracy szydasku, jak ja Ci zazdroszczę, ja też tak chcę, nawet na betonach, ale u siebie. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witajcie, już mogę oficjalnie na forum pisać, ponieważ dzisiaj o 16:) staliśmy się z mężem właścicielami działki w Kościnie-pozdrawiam Teskę moją sąsiadkę i muszę dodać, że to trochę dzięki niej działka kupiona, bo skorzystaliśmy z namiarów przez nią podanych. Teraz czeka nas mnóstwo papierkowej roboty ale mamy nadzieję zacząć na całego już we wrześniu/październiku. pozdrawiam całą grupę Witaj Ofcbur, i gratulacje z zakupu. A Teska to dobra kobitka, ma wiedzę w zakresie budowania, bo praktycznie sama dom wybudowała. Napewno podzieli się doswiadczeniem z Wami jak coś Napewno musicie juz rozejrzec sie za wykonawstwem stanu surowego (o ile to juz nie jest za poźno), bo wrzesień blizej jak sądzicie, a o ekipę to teraz bardzo trudno. witam w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jezus Maria, luidzie powariowali... W ub. tygodniu cena za metr od Agrowestu byla 150-180 dzis juz 180-200zl. Poszaleli! Dajcie namiary na te Police i Tanowo i wszystko co sie da, za jakies rozsadne pieniadze! Wszystko co się da mówisz. Ja moge Ci podpowiedzieć, że są też fajne działeczki (kompletnie uzbrojone) w okolicach Klinisk (Rurzyca). Nie wiem jak cenowo, ale napewno jeszcze do przełknięcia, wiec jeżeli masz ochotę pooglądać to podjedź do Rurzycy. Jedziesz w kierunku Dąbia, za Dąbiem odbijasz na Załom, (mijasz Didi), potem Pucice (mijasz Delfa, Pawła), potem Kliniska (też tam już sa "nasi") i Rurzyca. Odległaścia się nie przerażaj bo to tylko tak na początku sie wydaje, ale zapewniam Cię dojazd świetny (można też autostradą polecieć). Ja jadę z centrum 20 minut. Jak coś to ja jestem dzisiaj (po południu) i jutro "u siebie", i służe swoim nr telefonu na priv. pozdrawionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja mam pytaie: Agrowest robi drogi osiedlowe w cenie tejze dzialeczki czy tez zapewnia ich zrobienie, ale doplacic za droge trzeba osobno? azalka fajne dzialki sa w rurzycy i po 70zł azalka, o widzisz, Teska tez to potwierdza, że Rurzyca to dobra oferta. Teska była w czwartek u mnie i była zachwycona. No chyba, że Guzikom by to odpowiadało. Też służe telefonem do siebie jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Może komuś obiło sie o uszy i wie, czy ktos sprzedaje dom. Znajomy chce kupić gotowca. Za wszelkie informacje będe wdzięczna! W dalszym ciągu mam do sprzedania membranę dachową!!!!!!!!!!!! Witaj, znajomy musiałby sobie zrobić wycieczkę w okolicach Załom, Pucice, Kliniska, tam , jak jedziesz droda to wisi kilka informacji o sprzedaży domów. Koło Delfa w Załomiu też jest do sprzedania dom (jak juz nie sprzedany). pozdrowionka Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 alez sie narobiła obecnie trawnik sie podlewa nawozik rozsypany, kwiatki posadzone....meble ogrodowe umyte...jutro ksiazka , piwko i lezaczek A gości zapraszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 14.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja po wstepnej euforii ze jest piekna wymarzona, mam gigantycznego dola....ze bedzie fatalnie, ze okradna, grunt podmoknie a wogole to bank nie da kredytu Takiego doła to przeżyjesz jeszcze kilkadziesiąt razy w ciągu budowy.Teraz działka, potem ....projekt masz?.....potem z czego ściany, jaki strop, jaka dachówka, jaka elewacja (styropian czy wełna), jaki kolor, jakie płytki, prysznic czy wanna, dwie umywalki czy jedna, jaka armatura, kominek - nowoczesny czy tradycyjny, jakie okna, jakie parapety, jakie drzwi - jaki kolor............dobra kończę jeszcze dostaniesz większego doła oj, święta racja, Nasz forumowy LIDER Didi wie coś na ten temat. Buduje drugą budowę i w 100 % ma rację. Ja to juz po prostu rzygam (sorki za określenie) kaflami, podłogami i białym montażem. Chciałabym wybrać jak najlepiej pod względem ekonomicznym, wizualnym i praktycznym. I co, i nic, wybieram i nie moge się na nic zdecydowac. Łeb mi juz puchnie, a castoramy i inne tego typu hurtownie i składy to znam na pamięć. Wykończenie wnętrz miało być takie przyjemne, a ja sił już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.04.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Pracowicie witam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja po wstepnej euforii ze jest piekna wymarzona, mam gigantycznego dola....ze bedzie fatalnie, ze okradna, grunt podmoknie a wogole to bank nie da kredytu Takiego doła to przeżyjesz jeszcze kilkadziesiąt razy w ciągu budowy.Teraz działka, potem ....projekt masz?.....potem z czego ściany, jaki strop, jaka dachówka, jaka elewacja (styropian czy wełna), jaki kolor, jakie płytki, prysznic czy wanna, dwie umywalki czy jedna, jaka armatura, kominek - nowoczesny czy tradycyjny, jakie okna, jakie parapety, jakie drzwi - jaki kolor............dobra kończę jeszcze dostaniesz większego doła oj, święta racja, Nasz forumowy LIDER Didi wie coś na ten temat. Buduje drugą budowę i w 100 % ma rację. Ja to juz po prostu rzygam (sorki za określenie) kaflami, podłogami i białym montażem. Chciałabym wybrać jak najlepiej pod względem ekonomicznym, wizualnym i praktycznym. I co, i nic, wybieram i nie moge się na nic zdecydowac. Łeb mi juz puchnie, a castoramy i inne tego typu hurtownie i składy to znam na pamięć. Wykończenie wnętrz miało być takie przyjemne, a ja sił już nie mam. Niestety część takich decyzji podejmuje się potem na szybko, byleby mieć z głowy i tak zostanie pewnie na lata. Chociaż ... kafelki, parapeti i inne duperelki można z czasem zmienić (albo się przyzwyczaić), ale lokalizacji to już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Może komuś obiło sie o uszy i wie, czy ktos sprzedaje dom. Znajomy chce kupić gotowca. Za wszelkie informacje będe wdzięczna! W dalszym ciągu mam do sprzedania membranę dachową!!!!!!!!!!!! Witaj, znajomy musiałby sobie zrobić wycieczkę w okolicach Załom, Pucice, Kliniska, tam , jak jedziesz droda to wisi kilka informacji o sprzedaży domów. Koło Delfa w Załomiu też jest do sprzedania dom (jak juz nie sprzedany). pozdrowionka Iwonka Sąsiad mojej koleżanki buduje dom na sprzedaż na Osowie (ul. Nektarowa - odchodzi od ul. Pod Urwiskiem). Piękna okolica i fajne małe osiedle ale ta cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 14.04.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dobra Szczecińskacena za metr 135 zł . powierzchnia 1230 m.obowiązujący plan zagosp. przestrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam serdecznie Szczecinian i "Okoliczników"...w szczególności z okolic Wołczkowa Już trochę "wypatrzyłam" swoje ślepia śledząc to co dzieje się na forum, sporo tu cennych informacji. Tymczasem Teska...(wiem wiem już o tym było ale umkneło mi gdzieś) ten dach...jaka to dachówka ?? Dziś moja druga połowa nawiozła mi połowę hurtowni dachówek (Koramic lub ewentualnie Roben), ale jak to wszystko rozłożyliśmy to czar prysł...Ni jak nie ten kolor ! Zdradz mi raz jeszcze tajemnicę proszę. A jeszcze rok rok temu czytając niektóre posty dotyczące wyborów, myślałam sobie...ehh też coś, a ja pójdę sobie wybiorę sobie i "se kupię" ! Aż strach pomyśleć, że po drodze są jeszcze okna, drzwi, glazura, panele....brrr Ehh...dobrej nocy moja dachowka to esówka podwójna Euronita kolor brazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 alez sie narobiła obecnie trawnik sie podlewa nawozik rozsypany, kwiatki posadzone....meble ogrodowe umyte...jutro ksiazka , piwko i lezaczek A gości zapraszasz? pewnie.....piwko wypiałm....jedno....i mi sie w głowie zakołowało i ogrodniczo znow...nie wytrzymałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 witajcie wieczorowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 14.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 mam /miałem bo skończyli błyskawicznie/ ekipę od kanalizacji zewnetrznej. Brzmi jak bajka lub reklama - szybko fachowo i niedrogo. Info na priv - działają w okolicach Mierzyna - Dołuj.Szkoda że tak mało takich prawdziwych fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 14.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam mam /miałem bo skończyli błyskawicznie/ ekipę od kanalizacji zewnetrznej. Brzmi jak bajka lub reklama - szybko fachowo i niedrogo. Info na priv - działają w okolicach Mierzyna - Dołuj. Szkoda że tak mało takich prawdziwych fachowców Na liste do Klausa z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts