RomanW 16.04.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Roman, studniówkę organizujesz? Maggie!!! zaraz tam studniówkę! Kopię studnię .......... a nuż znajdą jakiś skarb np. tak ze 20 kg Au. Jednego chętnego do studni (oprócz mnie) już mam. Czekam dalej na chętnych do skorzystania z usług tego fachowca (szybciej przyjedzie do mnie), choć jak mówią junge Maedchen za Odrą: "Das Warten ist am schlimmsten" - czekanie jest najgorsze. I ja to rozumiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 16.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! Azalka kupuj działkę obok nas Nie no żartuję ... nie będę już Cię męczyła Łęgami Życzę dużo wytrwałości .... niedługo będziecie się cieszyć swoją działeczką... uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 16.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! Jezeli chcesz gaz wylacznie do ogrzewania, to mozesz go zastapic kominkiem + pompa ciepla + rekuperator. W przyszlosci tansze koszta eksploatacji. Najwazniejszy jest prad, bez tego nic nie da sie zrobic. Chociaz mala przydowmowa elektrownia wiatrowa jest mozliwa ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! Witam, brak gazu to - moim zdaniem jeszcze nie taki problem. Jak nie chcesz zbiornika gazu, to jest cała masa innych systemów ogrzewania - kominek z płaszczem, solary, pompa ciepła, gwc itd. itp, a gotowanie na płycie elektrycznej Podstawa to woda i prąd - bez tego ani rusz aha, jeśli bierzesz pod uwagę te działki w Dobrej przy wjeździe od Wołczkowa, to radzę sprawdzić odległość od planowanej obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.04.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja i tak sie licze z kominkiem jako ogrzewaniem, zdecydowanie! - ale myslalam, aby polaczyc oba systemy tzn gaz i kominek. Nie chce byc zalezna od pradu w przypadku, kiedy bede sobie chciala zagotowac herbate a cosik z Energetyka wysiadzie... albo wykapac sie latem w cieplej wodzie Podoba mnie sie ta dzialka, bardzo, jednak nie bede sie upierac za wszelka cene... Mamy juz mape zasadnicza terenu, pomaszeruje z nia do gazowni i energetyki, sie okaze, co sie da, a czego nie. No i jak zbywcy nie beda elastyczni z cena, to nie sadze, abym sie zdecydowala... A moze jest w tej samej okolicy jakis chlop, ktory sprzedalby dzialke za mniejsza kase? Jakomsik rolna - przeciez chyba mozna geodezyjnie wydzielic kawalek pola, jesli studium te tereny przeznacza pod budownictwo?? Wiesz co, Malgolinka - jeszcze troche i chyba sie przejade do tych Legow... Ale z tego co pamietam tam bylo "ino pole". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 16.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A czy ja mogę prosić o listę aktualną?Dziękuję gdzie budujesz w Dołujach? Dopiero mam zamiar budować.Osiedle po lewej stronie drogi do granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 16.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! to może prawa strona rzeczki Płonia piękna działeczka 1300 m pod lasem sosnowym cena 160 za metr wydane warunki zabudowy ,warunki na przyłącza również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Terska, woda i kanaliza to jedno - moge sobie zrobic studnie i minioczyszczalnie, ale brak gazu to juz kupa. Bez gazu nie ma mowy... Zadne butle, zbiorniki i baniaki nie wchodza w gre. Chorrrerrra, no! azalka....jak zrobisz oczyszczalnie w glinie i czesciowo torfie??? do tego chyba tam jest wysoki poziom wod gruntowych- dowiedz sie od innych czy taka oczyszcalnia byc tam moze....no i czy gmina da ci pozwolenie na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ofcbur priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 azalka przejedz sie na bociana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 iwonka od adasia krzaczorki beda na sobote moze byc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hmm....wieczorowa pora....szklaneczka jasieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A ja pracuje ciezko nad kredytem... Od czwartku obskoczylam osobiscie Millennium, Santandera i BPH, a dzis "zaliczylam" Money Expert. Troche sie boje, czy zdaze z kredytem na czas, nie wspominajac o tym, ze umieram ze strachu, czy mi wogole ten kredyt dadza. Zdolnosc kredytowa mamy niezla, ale sami wiecie, ze roznie moze byc... dzis sie dowiedzilalam, ze moze sie np. bankowi moje polko nie spodobac a na polko tabun chetnych... Z kredytem to jest tak, ze poki nie masz pozwolenia na budowe, zaden bank nie bedzie chcial z toba rozmawiac, a jak juz dostaniesz pozwolenie i bedziesz chciala budowac, to formalnosci w bankach przeciagaja sie w nieskonczonosc. Zapraszam do lektury ostatniego wpisu na moim blogu. Ku przestrodze Witajcie, Czytałem, czytałem ...Pprawie jak u Grisham'a PS. Marcin, widziałem Cię w Raiffeisen'enie. To az tak rozpoznawalny jestem? Ba! Jak się na takiego bloga z własnymi fotkami to się nie dziw, że potem, z nagła wchodzisz do grona celebrities Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 16.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 azalka przejedz sie na bociana Sprobuje zgwalcic chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 azalka przejedz sie na bociana Sprobuje zgwalcic chlopa gwałc, gwałć...moze bedzie bardziej ochoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. Maksiu zyje..no no co słychać???? mineło 3 lata jak mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. maksiu Joasia Jasia ma super szczeniaka wilczurka do oddania pod koniec maja....nie chcesz moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts