maksiu 16.04.2007 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. maksiu Joasia Jasia ma super szczeniaka wilczurka do oddania pod koniec maja....nie chcesz moze widziałem opis na gg Joaski, narazie niestety nie mamy miejsca dla psa, jeszcze nie mieszkam w nowym domku, wogóle to mam wrazenie ze nigdy nie skoncze budowy, im blizej konca tym mam więcej ochoty rozwalac pewne rzeczy i zrobić je od nowa. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. maksiu Joasia Jasia ma super szczeniaka wilczurka do oddania pod koniec maja....nie chcesz moze widziałem opis na gg Joaski, narazie niestety nie mamy miejsca dla psa, jeszcze nie mieszkam w nowym domku, wogóle to mam wrazenie ze nigdy nie skoncze budowy, im blizej konca tym mam więcej ochoty rozwalac pewne rzeczy i zrobić je od nowa. m. przestan...czytam na biezaco twoj dziennik....i nie marudzic ino sie wprowadzac....szybciutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. Maksiu zyje..no no co słychać???? mineło 3 lata jak mieszkamy a no to już latka zlecialy... no tak dziecko urosło. nie wiadomo kiedy... a tak w ogóle to mały ten świat.. ostanio byłem naprawiać komputer u .... twojego elektryka :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. maksiu Joasia Jasia ma super szczeniaka wilczurka do oddania pod koniec maja....nie chcesz moze widziałem opis na gg Joaski, narazie niestety nie mamy miejsca dla psa, jeszcze nie mieszkam w nowym domku, wogóle to mam wrazenie ze nigdy nie skoncze budowy, im blizej konca tym mam więcej ochoty rozwalac pewne rzeczy i zrobić je od nowa. m. przestan...czytam na biezaco twoj dziennik....i nie marudzic ino sie wprowadzac....szybciutko.... najwczesniej to jesien przyszłego roku, to wariant bardzo optymistyczny.... tym bardziej ze w najblizsza sobote bede znowu rozwalał ścianke łazience... jest ...hmmm ... powiedzmy ze nie urzekła mnie jej historia :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. Maksiu zyje..no no co słychać???? mineło 3 lata jak mieszkamy a no to już latka zlecialy... no tak dziecko urosło. nie wiadomo kiedy... a tak w ogóle to mały ten świat.. ostanio byłem naprawiać komputer u .... twojego elektryka :D pozdrawiam m. no prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem grupę.... zapytam zaczepnie.... co słychać? chwalić się.... :D pozdrawiam m. maksiu Joasia Jasia ma super szczeniaka wilczurka do oddania pod koniec maja....nie chcesz moze widziałem opis na gg Joaski, narazie niestety nie mamy miejsca dla psa, jeszcze nie mieszkam w nowym domku, wogóle to mam wrazenie ze nigdy nie skoncze budowy, im blizej konca tym mam więcej ochoty rozwalac pewne rzeczy i zrobić je od nowa. m. przestan...czytam na biezaco twoj dziennik....i nie marudzic ino sie wprowadzac....szybciutko.... najwczesniej to jesien przyszłego roku, to wariant bardzo optymistyczny.... tym bardziej ze w najblizsza sobote bede znowu rozwalał ścianke łazience... jest ...hmmm ... powiedzmy ze nie urzekła mnie jej historia :D m. ech....... fakt Małgosi to juz idzie do przedszkola? cos mi kołacze ze juz powinna chodzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 najwczesniej to jesien przyszłego roku, to wariant bardzo optymistyczny.... tym bardziej ze w najblizsza sobote bede znowu rozwalał ścianke łazience... jest ...hmmm ... powiedzmy ze nie urzekła mnie jej historia :D m. ech....... fakt Małgosi to juz idzie do przedszkola? cos mi kołacze ze juz powinna chodzic:) chodzi.. tzn. nie bardzo chce...ale nie ma wyjścia.. musi chodzić :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 16.04.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 azalko,,, na priv przesłalem Ci mój nr tel. mogę pokazać Ci działeczki które mi zostały i dokumenty z mapkam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Ja juz po urlopie i niestety pogoda mi nie dopisala . Widze ze pojawilo sie troche nowych osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keram8 16.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam wszystkich.ja zaczalem obsypywac fundamenty.mysle ze do konca kwietnia bede mial stan zero gotowy.pozdrawiam budujacych i wybudowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 16.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dwa szybkie pytania: 1. Ile kosztuje u nas impregnacja cisnieniowa? 2. Czy ktos zna firme, ktora bedzie w stanie zgarnac ladunek powrotny z podkarpackiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 16.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, I niestety wykiszkowala mnie umowiona ekipa tynkarzy Tak wiec solidnych tynkarzy przyjme - NATYCHMIAST !!! czy to ktoś z listy????? Boja z jednm tez jestem po słowie i zeby mnie nie też nie wy...... WITAM witam, Na liscie jeszcze nie widnieje, ale z pomoca Klausa juz wkrotce sie na niej znajdzie z odpowiednim wpisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 iwonka od adasia krzaczorki beda na sobote moze byc???? pewnie że moze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś-czy doszedł priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 16.04.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 J Wiesz co, Malgolinka - jeszcze troche i chyba sie przejade do tych Legow... Ale z tego co pamietam tam bylo "ino pole". Jedź, jedź... zdziwisz się ... ino pole było jeszcze 4 lata temu ...chociaż my akurat będziemy się budować w miejscu gdzie na razie jest łączka i piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś-czy doszedł priv? oj, doszedl dopiero teraz zauważylam, zaraz Ci odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 16.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś-czy doszedł priv? oj, doszedl dopiero teraz zauważylam, zaraz Ci odpisze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 16.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Iwonka i Adaś-czy doszedł priv? oj, doszedl dopiero teraz zauważylam, zaraz Ci odpisze ok Miraska, już odpisałam, jak coś to pisz, jak masz skypa to podaj namiar to pogadamy, będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 2. Czy ktos zna firme, ktora bedzie w stanie zgarnac ladunek powrotny z podkarpackiego? napisz do delfa na pw, pamiętam, że ona miała jakiś kontakt do firmy spedycyjnej i parę miesięcy temu załatwiała podobny transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts