Maggie 16.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Ja juz po urlopie i niestety pogoda mi nie dopisala . Widze ze pojawilo sie troche nowych osob Witaj, nawet sobie dzisiaj myślałam, że Cię tu dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . Zgrabny domek, a jak pytasz o konstruktywną krytykę to tak na gorąco mi się nasuwa: 1. zmieniłabym troszkę układ hallu na parterze - teraz goście z salonu i jadalni widzą dokładnie, kto wchodzi i wychodzi z łazienki . Może przedłużyć ścianę od wiatrołapu albo zrobić jakąś ażurową. 2. czy nie zmieściłyby się schody zabiegowe? Są jednak o niebo wygodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.04.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czy dysponuje ktoś może jakimiś zdjęciami poglądowymi lub dokładnym opisem wykonania połączenia newralgicznych pkt. podjazd do garażu, wejście do domu, wyjście na taras - DLA ŚCIANY DWUWARSTWOWEJ, chodzi mi o podjazd do garażu -> a ocieplenie ściany fundamentowej ->a posadzka w garażu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2007 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam grupę z rana, miłego dniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dwa szybkie pytania: 1. Ile kosztuje u nas impregnacja cisnieniowa? 2. Czy ktos zna firme, ktora bedzie w stanie zgarnac ladunek powrotny z podkarpackiego? sprobuj zadzwonic do firmy transportowej Cargo trans w płoni na nauczycelskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.04.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . generalnie niezły domek ale..zawsze sie zastanawiałam po co w domkach robia te balkony?????? po co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.04.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 17.04.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 I ja witam cieplo wszystkich I pytanko na dzien dobry: ogrzewanie sloneczne, jak to wyglada? W praktyce i cenowo? Czy cieplo z tych paneli da sie jakos magazynowac? Ktos ma jakies doswiadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.04.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . Bardzo fajny domek z duzym salonem Nie daj tylko nabrac sie na kosztorys bo nie ma on duzo wspolnego z rzeczywistoscia (tez mam projekt achonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Maggie, Teska , dzięki za uwagi . Balkonów raczej nie będzie, może ewentualnie nad wykuszem. Schody dwubiegowe da się zrobić , czytałem to u jednej forumowiczki, z tym kibelkiem to muszę pomysleć może faktycznie coś tymi ściankami pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.04.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Ja juz po urlopie i niestety pogoda mi nie dopisala . Widze ze pojawilo sie troche nowych osob Witaj, nawet sobie dzisiaj myślałam, że Cię tu dawno nie było Byl urlop od roboty i internetu i troche dziwnie tak bez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich . Ja juz po urlopie i niestety pogoda mi nie dopisala . Widze ze pojawilo sie troche nowych osob Witaj, nawet sobie dzisiaj myślałam, że Cię tu dawno nie było Byl urlop od roboty i internetu i troche dziwnie tak bez neta brakowało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.04.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . Bardzo fajny domek z duzym salonem Nie daj tylko nabrac sie na kosztorys bo nie ma on duzo wspolnego z rzeczywistoscia (tez mam projekt achonu ) Jeśli chodzi o kosztorys to od razu wydał mi się jakiś nie z tej epoki, zakładam do niego co najmniej +40%. Tyle myślę starczy bo budować będę najlepszym sposobem czyli gospodarczym , a i sporo wykończeniówki planuję wykonać we własnym zakresie. Powiedz czy kupowałaś projekt bezpośrednio w Archonie czy u jakiegoś przedstawiciela w Szczecinie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam! Mam pytanko z innej branży: poszukuję okulisty dla 3 miesięcznego dziecka (kontrola) najlepiej z prawobrzeża. Kto zna i może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wieczorkiem. Wkońcu po spędzeniu lat swietlnych przed kompem , przewertowaniu miliona katalogów, wybrałem sobie ot taki malutki skromny domeczek . Lada dzień bede zamawiał i to oznacza, że tez ładuję sie w to "bagno" zwane budową własnego domku. Jesli ktoś ma ochote to zerknijcie na projekcik link tutaj.. Wersja z aneksem 2g czyli garaz z dachem pulpitowym. Bardziej proszę o konstruktywną krytyke, bo achy i ochy juz czytałem na forum muratora . Bardzo fajny domek z duzym salonem Nie daj tylko nabrac sie na kosztorys bo nie ma on duzo wspolnego z rzeczywistoscia (tez mam projekt achonu ) Jeśli chodzi o kosztorys to od razu wydał mi się jakiś nie z tej epoki, zakładam do niego co najmniej +40%. Tyle myślę starczy bo budować będę najlepszym sposobem czyli gospodarczym , a i sporo wykończeniówki planuję wykonać we własnym zakresie. Powiedz czy kupowałaś projekt bezpośrednio w Archonie czy u jakiegoś przedstawiciela w Szczecinie?. Wysylkowo trwalo to z tydzien jak zmienilam projekt to odeslalam im i wymienili na nowy . Bardzo dobra obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 17.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Czy dysponuje ktoś może jakimiś zdjęciami poglądowymi lub dokładnym opisem wykonania połączenia newralgicznych pkt. podjazd do garażu, wejście do domu, wyjście na taras - DLA ŚCIANY DWUWARSTWOWEJ, chodzi mi o podjazd do garażu -> a ocieplenie ściany fundamentowej ->a posadzka w garażu ?! Tomadyna! Popatrz tu http://prezentacja.botament.pl/ - rysunki techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 17.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 hmm....wieczorowa pora....szklaneczka jasieczka Pięknie było wieczorkiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.04.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tomadyna, ty jako człowiek z branży informatycznej może jakieś info posiadasz? kto mi podłączy jakiś sensowny internet w Dobrej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts