Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam Grupę po długiej długiej nieobecności. Chciałam się Was zapytać czy jeszcze jest Lista Wykonawców, wchodziłam w jeden link u kogoś, ale się nie otwiera. A pilnie poszukuję brukarzy do położenia kostki, bo mnie jedna ekipa zrobiła w konia :evil:

Pozdrawiam serdecznie,

adria

rzeczywiście dawno cię nie było...jak się mieszka?

Jeśli potrzebujesz listę to musisz napisać e-maila do Klausa.

Jaką kostkę kładziesz u siebie i ile kosztowała?

rzeczywiście dawno cię nie było...jak się mieszka?

Jeśli potrzebujesz listę to musisz napisać e-maila do Klausa.

Jaką kostkę kładziesz u siebie i ile kosztowała?

Dzięki Monka za instrukcję - zawsze mogę na Ciebie liczyć :lol:

Mieszka się super, choć pewnie jak każdy już bym wiele zmian poczyniła. A jak tam u ciebie, ty zdaje się jeszcze nie mieszkasz?

Dzięki Monka za instrukcję - zawsze mogę na Ciebie liczyć :lol:

Mieszka się super, choć pewnie jak każdy już bym wiele zmian poczyniła. A jak tam u ciebie, ty zdaje się jeszcze nie mieszkasz?

:lol: zawsze do usług :wink:

no jeszcze nie mieszkam ale mam nadzieję że ten upragniony moment nastąpi w krótkim czasie :roll:

na kostkę granitową a zwłaszcza na jej położenie pewnie nie będzie mnie już stać :roll:

Witam wszystkich w srode. Dzis jedziemy znow w teren - mam nadzieje! - plany byly takie i na wczoraj, ale moja druga polowka zapomniala o autocasco.

A ja grzebiac po necie odkrylam, ze trzy sliczne dzialki w moim zasiegu finansowym i w pozaanym przeze mnie terenie wlasnie sie sprzedaly.

Alesmy sie pozarli, mowie Wam! ;) :lol:

Normalnie az sie boje myslec, co to bedzie, kiedy ruszy budowa! (Jesli sie do tego czasu nie pomordujemy) :o

Witam wszystkich w srode. Dzis jedziemy znow w teren - mam nadzieje! - plany byly takie i na wczoraj, ale moja druga polowka zapomniala o autocasco.

A ja grzebiac po necie odkrylam, ze trzy sliczne dzialki w moim zasiegu finansowym i w pozaanym przeze mnie terenie wlasnie sie sprzedaly.

Alesmy sie pozarli, mowie Wam! ;) :lol:

Normalnie az sie boje myslec, co to bedzie, kiedy ruszy budowa! (Jesli sie do tego czasu nie pomordujemy) :o

Z tymi dzialkami teraz kupujacy maja rzeczywiscie kiepsko ceny sa straszne i nie chca sprzedawac :lol:

Witam!

Gdzie mogę kupić najtaniej zieloną siatkę na ogrodzenie????????????

Firma Karo z Goleniowa , Chyba Teleport 2000 na Chopina .

Castorama tez ma tanio (betafence firmowa )

Dziękuję - sprawdziłam i:

Karo - ma najdrożej

Teleport - ceny średnie

Castorama - najtaniej

Teraz trzeba zobaczyć jaka jakość tych najtańszych

Witam!

Karo - ma najdrożej

Teleport - ceny średnie

Castorama - najtaniej

To sie pozmienialo zima Karo mialo najtaniej :lol:

Witam :)

Witam!

Karo - ma najdrożej

Teleport - ceny średnie

Castorama - najtaniej

Znajomi ostatnio kupili właśnie w Castoramie - też szukali i tam było najtaniej. Dopiero będą robić to ogrodzenie ... może się odezwą bo bywają na forum :)

mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa...:( nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę.....

Piotrze...wiesz może jak wygląda sytuacja pozwoleń w Policach, my składamy dokumenty w poniedziałek. Czy warto sie do kogoś uśmiechać, czy oni tacy literalnie przepisowi...ile ma trwać tyle potrwa...czy może są "czepialscy" (ile już takich historii słyszałam, jak to całymi rodzinami sprawdzali dokumentację...a jednak zawsze do czegoś się przyczepili... :x

mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa...:( nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę.....

Piotrze...wiesz może jak wygląda sytuacja pozwoleń w Policach, my składamy dokumenty w poniedziałek. Czy warto sie do kogoś uśmiechać, czy oni tacy literalnie przepisowi...ile ma trwać tyle potrwa...czy może są "czepialscy" (ile już takich historii słyszałam, jak to całymi rodzinami sprawdzali dokumentację...a jednak zawsze do czegoś się przyczepili... :x

wszystko zależy do kogo trafi projekt, jedni są czepialscy, inni mniej. W zeszłym tygodniu jak tam byłam po pieczątkę że pozwolenie jest ostateczne, to biurka zawalone projektami :roll: I syszałam, że teraz miesiąc czekania to cud. Podobnie jest w enei w wydawaniu warunków, spóżnienie bardzo duże