Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

do kobiet:)

gdzie mozna kupic jakas fajna kreacje :) na wesele potrzebuje....

Teska a co to ma być? sukienka? kostium?

Ja przeważnie do pracy kupuję w hutrowni Multimoda na ul. Celnej.

Mają tam różne rzeczy więc na wesele pewnie też by się coś znalazło.

a ktorym miejscu na celnej???

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

pierwszy skręt w prawo za mostem Długim na terenie dawnej Certy a potem Lodimexu to jest bodajże druga brama tego kompleksu. Na miejscu wisi reklama. Podam ci telefon na wszelki wypadek, możesz zadzwoonić i się podpytać czy mają coś na taką imprezę tel. 091 8144344

pierwszy skręt w prawo za mostem Długim na terenie dawnej Certy a potem Lodimexu to jest bodajże druga brama tego kompleksu. Na miejscu wisi reklama. Podam ci telefon na wszelki wypadek, możesz zadzwoonić i się podpytać czy mają coś na taką imprezę tel. 091 8144344

dzieki.Zadzwonie ,zapytam......w tym roku mam do odbebnienia dwa wesela...poki co :lol:

Jesli uda mi sie wreszcie dojsc do budowy domku, planuje postawic sobie parterowa chatke - bugalow.A mnie wlasnie znajoma podeslala adres webowy angielskiej pracowni projektowej - http://www.scandia-hus.co.uk

Ohhhh, jak one mi sie podobaja... (trzeba ogladac zdjecia realizacji, nie malunki). Mam nadzieje ze podesla mi katalog projektow gotowych :D

Czy ktos u nas projektuje w tym stylu? Ale GOTOWE - na indywidualny nie mamy kasiory :oops:

Hej.

Poszukuję działki budowlanej na lewobrzeżu. Jeśli coś wiecie to proszę o kontakt. Mój e-mail to [email protected]

Pozdrawiam.

jeżeli masz pieniądze to kupno działki na lewobrzeżu nie stanowi problemu... :roll:

Jeśli nie masz... to też ... tylko kawałeczek dalej :wink:

Azalko w takim razie niestety nie pomogę :( ... ja katalogi przeglądałam pod kątem właśnie wsiowych z poddaszem :wink: :D

Azalko w takim razie niestety nie pomogę :( ... ja katalogi przeglądałam pod kątem właśnie wsiowych z poddaszem :wink: :D

Zalezy, co kto rozumie przez wsiowa ;)

Ja np. to: http://www.promopack.pl/oferta/wiejski_dworek/index.htm

albo http://www.promopack.pl/oferta/dom_nad_jeziorem_wielenskim/index.htm

Nie ciem takiej ;) chociaz wystroj/klimat wnetrz maja superowy, a wior osikowy na dachu tez jest super.

mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa...:( nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę.....

Piotrze...wiesz może jak wygląda sytuacja pozwoleń w Policach, my składamy dokumenty w poniedziałek. Czy warto sie do kogoś uśmiechać, czy oni tacy literalnie przepisowi...ile ma trwać tyle potrwa...czy może są "czepialscy" (ile już takich historii słyszałam, jak to całymi rodzinami sprawdzali dokumentację...a jednak zawsze do czegoś się przyczepili... :x

wszystko zależy do kogo trafi projekt, jedni są czepialscy, inni mniej. W zeszłym tygodniu jak tam byłam po pieczątkę że pozwolenie jest ostateczne, to biurka zawalone projektami :roll: I syszałam, że teraz miesiąc czekania to cud. Podobnie jest w enei w wydawaniu warunków, spóżnienie bardzo duże

Zalezy, co kto rozumie przez wsiowa ;)

Ja np. to: http://www.promopack.pl/oferta/wiejski_dworek/index.htm

albo http://www.promopack.pl/oferta/dom_nad_jeziorem_wielenskim/index.htm

Nie ciem takiej ;) chociaz wystroj/klimat wnetrz maja superowy, a wior osikowy na dachu tez jest super.

Oooo to prawdziwe wiejskie chałupki :D podobają mi się ale też takiej bym nie chciała :wink: ... no chyba, że jakiś letniskowy w górach... 8)

Mój styl wsiowo-miejski widać w linku poniżej :lol:

mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa...:( nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę.....

Zapomnij. Sezon budowlany w pelni i masz marne szanse na znalezienie ekipy, ktora bedzie miala wolne moce przerobowe w tym roku. Co nie znaczy, ze nie mozesz szukac ;)

Alez sie dzisiaj wkur...

GE Money odrzucil moj wniosek o kredyt. Pierwsza decyzja byla pozytywna, tylko kazali doniesc zaswiadczenie z ZUS o skladkach, bo "podobno" nie potrafili sie dodzwonic to ksiegowosci mojej firmy. Potem zazyczyli sobie innego zaswiadczenia z ZUS, bo tamto im sie nie spodobalo. Po doniesieniu drugiego wydali decyzje odmowna, bo "podobno" ZUS nie potwierdzil im wydania takiego pisma. Noz sie w kieszeni otwiera. Jakby nie mogli od razu powiedziec, ze nie chca mi udzielic kredytu. Omijajcie ten "bank" z daleka.

Ja wiem, ze gotowe parterowki sa! Mam sporo katalogow gotowych projektow. Ale takie wlasnie, w lekko rustykalnym stylu... a przy tym estetyczne, a nie przasno-wsiowe albo skansenowe. Ktos takie ma?

wyjasniej co rozumiesz przez przasnio wsiowe......

bungalow w rustykalnym stylu?????