Teska 18.04.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 do kobiet:) gdzie mozna kupic jakas fajna kreacje na wesele potrzebuje.... Teska a co to ma być? sukienka? kostium? Ja przeważnie do pracy kupuję w hutrowni Multimoda na ul. Celnej. Mają tam różne rzeczy więc na wesele pewnie też by się coś znalazło. a ktorym miejscu na celnej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a ktorym miejscu na celnej??? pierwszy skręt w prawo za mostem Długim na terenie dawnej Certy a potem Lodimexu to jest bodajże druga brama tego kompleksu. Na miejscu wisi reklama. Podam ci telefon na wszelki wypadek, możesz zadzwoonić i się podpytać czy mają coś na taką imprezę tel. 091 8144344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a ktorym miejscu na celnej??? pierwszy skręt w prawo za mostem Długim na terenie dawnej Certy a potem Lodimexu to jest bodajże druga brama tego kompleksu. Na miejscu wisi reklama. Podam ci telefon na wszelki wypadek, możesz zadzwoonić i się podpytać czy mają coś na taką imprezę tel. 091 8144344 dzieki.Zadzwonie ,zapytam......w tym roku mam do odbebnienia dwa wesela...poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jedno już odbębniłam a drugie mnie w czerwcu czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jesli uda mi sie wreszcie dojsc do budowy domku, planuje postawic sobie parterowa chatke - bugalow.A mnie wlasnie znajoma podeslala adres webowy angielskiej pracowni projektowej - http://www.scandia-hus.co.uk Ohhhh, jak one mi sie podobaja... (trzeba ogladac zdjecia realizacji, nie malunki). Mam nadzieje ze podesla mi katalog projektow gotowych Czy ktos u nas projektuje w tym stylu? Ale GOTOWE - na indywidualny nie mamy kasiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Azalko mnóstwo jest projektów gotowych parterówek. Biura przysyłają bezpłatne katalogi - wystarczy napisać do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz 18.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Hej.Poszukuję działki budowlanej na lewobrzeżu. Jeśli coś wiecie to proszę o kontakt. Mój e-mail to [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja wiem, ze gotowe parterowki sa! Mam sporo katalogow gotowych projektow. Ale takie wlasnie, w lekko rustykalnym stylu... a przy tym estetyczne, a nie przasno-wsiowe albo skansenowe. Ktos takie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.04.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Hej. Poszukuję działki budowlanej na lewobrzeżu. Jeśli coś wiecie to proszę o kontakt. Mój e-mail to [email protected] Pozdrawiam. jeżeli masz pieniądze to kupno działki na lewobrzeżu nie stanowi problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Hej. Poszukuję działki budowlanej na lewobrzeżu. Jeśli coś wiecie to proszę o kontakt. Mój e-mail to [email protected] Pozdrawiam. jeżeli masz pieniądze to kupno działki na lewobrzeżu nie stanowi problemu... Jeśli nie masz... to też ... tylko kawałeczek dalej Azalko w takim razie niestety nie pomogę ... ja katalogi przeglądałam pod kątem właśnie wsiowych z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Azalko w takim razie niestety nie pomogę ... ja katalogi przeglądałam pod kątem właśnie wsiowych z poddaszem Zalezy, co kto rozumie przez wsiowa Ja np. to: http://www.promopack.pl/oferta/wiejski_dworek/index.htm albo http://www.promopack.pl/oferta/dom_nad_jeziorem_wielenskim/index.htm Nie ciem takiej chociaz wystroj/klimat wnetrz maja superowy, a wior osikowy na dachu tez jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 18.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa... nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę..... Piotrze...wiesz może jak wygląda sytuacja pozwoleń w Policach, my składamy dokumenty w poniedziałek. Czy warto sie do kogoś uśmiechać, czy oni tacy literalnie przepisowi...ile ma trwać tyle potrwa...czy może są "czepialscy" (ile już takich historii słyszałam, jak to całymi rodzinami sprawdzali dokumentację...a jednak zawsze do czegoś się przyczepili... wszystko zależy do kogo trafi projekt, jedni są czepialscy, inni mniej. W zeszłym tygodniu jak tam byłam po pieczątkę że pozwolenie jest ostateczne, to biurka zawalone projektami I syszałam, że teraz miesiąc czekania to cud. Podobnie jest w enei w wydawaniu warunków, spóżnienie bardzo duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 18.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 odpowiedz powyżej umskneła... chciałam tylko rzecz... szczęściara...ostatnia pieczątka a nam pozostaje tylko optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Zalezy, co kto rozumie przez wsiowa Ja np. to: http://www.promopack.pl/oferta/wiejski_dworek/index.htm albo http://www.promopack.pl/oferta/dom_nad_jeziorem_wielenskim/index.htm Nie ciem takiej chociaz wystroj/klimat wnetrz maja superowy, a wior osikowy na dachu tez jest super. Oooo to prawdziwe wiejskie chałupki podobają mi się ale też takiej bym nie chciała ... no chyba, że jakiś letniskowy w górach... Mój styl wsiowo-miejski widać w linku poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mój styl wsiowo-miejski widać w linku poniżej Iii, to stylizowany miastowy )) Bardzo estetyczny domek, ale duuuuzyyyy.... Moj maz chcialby cos takiego: http://www.domexpert.pl -> bungalow 108. No, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.04.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mam problem - ucieszyłem sie że w końcu projekt złożony na pozwolenie do polic i mogę realnie szukać już ekipy na lipiec - sierpień a tu klops!!!! dwóch wykonawców na których liczyłem zawiodło, klaus sie do mnie nie odzywa... nie mam do kogo dzwonić!!!! podzielcie sie namiarami - potrzebuje wykonawcę stanu surowego dopiero za 3-4 miesięce - może już ktoś z Was zwolni ekipę..... Zapomnij. Sezon budowlany w pelni i masz marne szanse na znalezienie ekipy, ktora bedzie miala wolne moce przerobowe w tym roku. Co nie znaczy, ze nie mozesz szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Alez sie dzisiaj wkur...GE Money odrzucil moj wniosek o kredyt. Pierwsza decyzja byla pozytywna, tylko kazali doniesc zaswiadczenie z ZUS o skladkach, bo "podobno" nie potrafili sie dodzwonic to ksiegowosci mojej firmy. Potem zazyczyli sobie innego zaswiadczenia z ZUS, bo tamto im sie nie spodobalo. Po doniesieniu drugiego wydali decyzje odmowna, bo "podobno" ZUS nie potwierdzil im wydania takiego pisma. Noz sie w kieszeni otwiera. Jakby nie mogli od razu powiedziec, ze nie chca mi udzielic kredytu. Omijajcie ten "bank" z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ojej... Wspolczuje Ci bardzo! Iznow zaczynam sie bac, ze jakby co - nie dostane pieniedzy... Tyle ze my bedziemy przynajmniej do dwoch bankow skladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jedno już odbębniłam a drugie mnie w czerwcu czeka ja mam 2 czerwiec i 29 wrzesien wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja wiem, ze gotowe parterowki sa! Mam sporo katalogow gotowych projektow. Ale takie wlasnie, w lekko rustykalnym stylu... a przy tym estetyczne, a nie przasno-wsiowe albo skansenowe. Ktos takie ma? wyjasniej co rozumiesz przez przasnio wsiowe...... bungalow w rustykalnym stylu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts