bimbelt 18.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ojej... Wspolczuje Ci bardzo! Iznow zaczynam sie bac, ze jakby co - nie dostane pieniedzy... Tyle ze my bedziemy przynajmniej do dwoch bankow skladac... Ja tez zlozylem wnioski do dwoch bankow i na szczescie z drugiego otrzymalem decyzje pozytywna. Tutaj tylko oprocentowanie nie takie, jak mowili w Expanderze, ale jeszcze z nimi negocjuje. Mam nadzieje, ze uda sie w tym tygodniu zamknac ten temat, bo pieniadze potrzebne "na wczoraj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Alez sie dzisiaj wkur... GE Money odrzucil moj wniosek o kredyt. Pierwsza decyzja byla pozytywna, tylko kazali doniesc zaswiadczenie z ZUS o skladkach, bo "podobno" nie potrafili sie dodzwonic to ksiegowosci mojej firmy. Potem zazyczyli sobie innego zaswiadczenia z ZUS, bo tamto im sie nie spodobalo. Po doniesieniu drugiego wydali decyzje odmowna, bo "podobno" ZUS nie potwierdzil im wydania takiego pisma. Noz sie w kieszeni otwiera. Jakby nie mogli od razu powiedziec, ze nie chca mi udzielic kredytu. Omijajcie ten "bank" z daleka. pociesze, że mi odmówiły 4 banki, łącznie z expanderem, czekam na decyzje jeszcze jednego i daje sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jedno już odbębniłam a drugie mnie w czerwcu czeka ja mam 2 czerwiec i 29 wrzesien wrocław to chyba dwie kreacje potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 odpowiedz powyżej umskneła... chciałam tylko rzecz... szczęściara...ostatnia pieczątka a nam pozostaje tylko optymizm ja to szczęście miałam w zeszłym roku, teraz tylko pieczatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.04.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja wiem, ze gotowe parterowki sa! Mam sporo katalogow gotowych projektow. Ale takie wlasnie, w lekko rustykalnym stylu... a przy tym estetyczne, a nie przasno-wsiowe albo skansenowe. Ktos takie ma? wyjasniej co rozumiesz przez przasnio wsiowe...... bungalow w rustykalnym stylu????? Ja tez nie bardzo zrozumialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Alez sie dzisiaj wkur... GE Money odrzucil moj wniosek o kredyt. Pierwsza decyzja byla pozytywna, tylko kazali doniesc zaswiadczenie z ZUS o skladkach, bo "podobno" nie potrafili sie dodzwonic to ksiegowosci mojej firmy. Potem zazyczyli sobie innego zaswiadczenia z ZUS, bo tamto im sie nie spodobalo. Po doniesieniu drugiego wydali decyzje odmowna, bo "podobno" ZUS nie potwierdzil im wydania takiego pisma. Noz sie w kieszeni otwiera. Jakby nie mogli od razu powiedziec, ze nie chca mi udzielic kredytu. Omijajcie ten "bank" z daleka. pociesze, że mi odmówiły 4 banki, łącznie z expanderem, czekam na decyzje jeszcze jednego i daje sobie spokój Ja tez nie wiem czy dostane kredyt najwyzej bedzie to budowa z mniejszym rozmachem i troche wolniejsza ale za to wolnosc finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Azalko w takim razie niestety nie pomogę ... ja katalogi przeglądałam pod kątem właśnie wsiowych z poddaszem Zalezy, co kto rozumie przez wsiowa Ja np. to: http://www.promopack.pl/oferta/wiejski_dworek/index.htm albo http://www.promopack.pl/oferta/dom_nad_jeziorem_wielenskim/index.htm Nie ciem takiej chociaz wystroj/klimat wnetrz maja superowy, a wior osikowy na dachu tez jest super. azalka....to nie bungalow a wsiowa rezydencja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jedno już odbębniłam a drugie mnie w czerwcu czeka ja mam 2 czerwiec i 29 wrzesien wrocław to chyba dwie kreacje potrzebne eee tam...moze byc jedna....bo na drugim weselu zupelnie inni goscie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 rece opadaja z gaciami na te wiadomosc....postow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wyjasniej co rozumiesz przez przasnio wsiowe...... bungalow w rustykalnym stylu????? Przaśno-wsiowe to wlasnie takie, do jakich podeslalam linki. Raczej ciezko wstawic w zabudowe miejskiego osiedla - beda wygladaly nie na miejscu. Najlepiej komponuja sie na wioseczce wlasnie. Bungalow to inaczej parterowka (tak przynajmniej okreslaja domek parterowy "reszta swiata"). Dla mnie "lekko rustykalna" - to bedzie cegla, lupany kamien, drewno - ale rownoczesnie zgrabna, elegancka bryla. Na przyklad to: http://www.scandia-hus.co.uk/cs18.htm (plotek w miescie tez pewnie musialby byc inny, on jest wlasnie przasno-wsiowy, ale mnie akurat szalenie sie podoba). http://www.scandia-hus.co.uk/cs21.htm - to tez jest rustykalne wykonczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wyjasniej co rozumiesz przez przasnio wsiowe...... bungalow w rustykalnym stylu????? Przaśno-wsiowe to wlasnie takie, do jakich podeslalam linki. Raczej ciezko wstawic w zabudowe miejskiego osiedla - beda wygladaly nie na miejscu. Najlepiej komponuja sie na wioseczce wlasnie. Bungalow to inaczej parterowka (tak przynajmniej okreslaja domek parterowy "reszta swiata"). Dla mnie "lekko rustykalna" - to bedzie cegla, lupany kamien, drewno - ale rownoczesnie zgrabna, elegancka bryla. Na przyklad to: http://www.scandia-hus.co.uk/cs18.htm (plotek w miescie tez pewnie musialby byc inny, on jest wlasnie przasno-wsiowy, ale mnie akurat szalenie sie podoba). http://www.scandia-hus.co.uk/cs21.htm - to tez jest rustykalne wykonczenie. ok wiem co to bungalow....jakoby w takowym mieszkam na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 azalka....to nie bungalow a wsiowa rezydencja jest Bungalowy (znaczy sie parterowki) tyz maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 znow cos sie stało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 azalka....to nie bungalow a wsiowa rezydencja jest Bungalowy (znaczy sie parterowki) tyz maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja tez nie bardzo zrozumialam Oj, jak Wam to wytlumaczyc... Znacie francuskie domy, takie np. z Prowansji? Duuuzo kamienia - wzglednie cegly - czasem troche tynku, drewno. We wnetrzach kamien, drewno, barania skorka ) ale rownoczesnie przyzwoite podlogi i wrazenie czystosci. Obowiazkowo kominek. Nie ultra nowoczesne, ale nie klasycznie "wsiowa rezydencja" I wszystko w parterze Paniali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 18.04.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ok wiem co to bungalow....jakoby w takowym mieszkam na wsi Szczesliwy z Ciebie czlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja tez nie bardzo zrozumialam Oj, jak Wam to wytlumaczyc... Znacie francuskie domy, takie np. z Prowansji? Duuuzo kamienia - wzglednie cegly - czasem troche tynku, drewno. We wnetrzach kamien, drewno, barania skorka ) ale rownoczesnie przyzwoite podlogi i wrazenie czystosci. Obowiazkowo kominek. Nie ultra nowoczesne, ale nie klasycznie "wsiowa rezydencja" I wszystko w parterze Paniali?? Wiem wiem o co ci chodzi po prostu sielskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 18.04.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja tez nie bardzo zrozumialam Oj, jak Wam to wytlumaczyc... Znacie francuskie domy, takie np. z Prowansji? Duuuzo kamienia - wzglednie cegly - czasem troche tynku, drewno. We wnetrzach kamien, drewno, barania skorka ) ale rownoczesnie przyzwoite podlogi i wrazenie czystosci. Obowiazkowo kominek. Nie ultra nowoczesne, ale nie klasycznie "wsiowa rezydencja" I wszystko w parterze Paniali?? Wiem wiem o co ci chodzi po prostu sielskie klimaty sielskie klimaty... mnie to też podaba się mur pruski... wypielęgnowane żywopłoty... ale do tego trza mieć hektary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalyKazio 18.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Oj, jak Wam to wytlumaczyc... Znacie francuskie domy, takie np. z Prowansji? Nie, nie znamy My mamy takie byle jakie i jestesmy happy. Tu wiekszosc mieszkala lub mieszka w kawalerce w wiezowcu z wielkiej plyty, ale teraz moze jak reszta swiata mieszkac w ustawnym studio 20m2 w apartamentowcu na osiedlu Sloneczne. Oj przepraszam Sunlight Town. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A kostka granitowa, kupowana gdzieś dalej od Szczecina i 2 x taniej. Jak jesteś zainteresowana to zapytam męża o szczegóły i namiary. adria, ja też jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts