Przemek Szczecin 20.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 czy jest chętny na działkę w Wąwelnicy ??5400 m2 po 25zł / m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 czy jest chętny na działkę w Wąwelnicy ?? 5400 m2 po 25zł / m2 Przemek.....napisz z jakiego biura jestes.....tak bedzie oki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 20.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 jakiego biura ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 20.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 azalka... dziwnie sie ten twoj chłopina zachowuje....czy on chce dzialke kupic??? czy to ty go naciskasz??? Wiesz, on taki jest. On niby chce, ale "nie bedzie jezdzic trzy razy w to samo miejsce". Najlepiej niech sie samo zrobi (vide: żona), bedzie super. Projekt domku - sama, miejsce na dzialke - sama, wszycko sama. KOSZMAR!!! Nawet nie wiecie, jak trudno... Aczkolwiek jak juz go zmusic i sie czegos podejmie, to jest nieprawdopodobnie skuteczny - wlezie przez dziurke od klucza i samego diabla namowi na kapiel w wodzie swieconej. Wiec zostawiam go "na trudne czasy".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 azalka... dziwnie sie ten twoj chłopina zachowuje....czy on chce dzialke kupic??? czy to ty go naciskasz??? Wiesz, on taki jest. On niby chce, ale "nie bedzie jezdzic trzy razy w to samo miejsce". Najlepiej niech sie samo zrobi (vide: żona), bedzie super. Projekt domku - sama, miejsce na dzialke - sama, wszycko sama. KOSZMAR!!! Nawet nie wiecie, jak trudno... Aczkolwiek jak juz go zmusic i sie czegos podejmie, to jest nieprawdopodobnie skuteczny - wlezie przez dziurke od klucza i samego diabla namowi na kapiel w wodzie swieconej. Wiec zostawiam go "na trudne czasy".... znaczy sie chłopina ma dobrze! byłas na tych łegach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 20.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Do którego elementu domu dobieraliście kolor cegły klinkierowej na obudowę kominów ? Do kolory dachówki czy podbitki czy też okien ?? ja do dachówki ... ale wzięłam cieniowana tam na wszelki wypadek jakby sie za bardzo zlewało... wg mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 no wiesz..to normalne zaden zachodni bank nie da ci kredytu jak masz nieruchomosc gdzies tam....... niestety....ale nasze banki jak masz zdolnosc chetnie ci kredyt dadza....wiec czemu sie martwisz?????? O to chodzi, ze wczesniej dali nam taka informacje (o tym ze bedzie kredyt, nieruchomosci nie trzeba). I ja, glupia pipka, uwierzylam. Wytlumaczylam to sobie, ze u nich zabezpieczenia kredytow zaczynaja sie od powazniejszych kwot (sama sie teraz zastanawiam nad soba i swoim tokiem myslenia ). A stresa mam dlatego, bo mamy spisana umowe przedwstepna, w ktorej jest zaznaczone, ze z reszta kasy mamy sie uwinac w ciagu miesiaca. Ogole mam wrazenie, ze bedzie dobrze. Ostatnio tez takowe mialam..... Bedzie dobrze. Musi byc. Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie dobrze .U mnie z kredytem nie za ciekawie bo banki panicznie boja sie firm dzialajacych w EU .A u mnie wklad wlasny jest duzy 250 tys a kwote chcialam 200 tys . Tylko ze jestem przygotowana psychocznie ze nie musza mi dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 azalka... dziwnie sie ten twoj chłopina zachowuje....czy on chce dzialke kupic??? czy to ty go naciskasz??? Wiesz, on taki jest. On niby chce, ale "nie bedzie jezdzic trzy razy w to samo miejsce". Najlepiej niech sie samo zrobi (vide: żona), bedzie super. Projekt domku - sama, miejsce na dzialke - sama, wszycko sama. KOSZMAR!!! Nawet nie wiecie, jak trudno... Aczkolwiek jak juz go zmusic i sie czegos podejmie, to jest nieprawdopodobnie skuteczny - wlezie przez dziurke od klucza i samego diabla namowi na kapiel w wodzie swieconej. Wiec zostawiam go "na trudne czasy".... Z moim bylo podobnie a teraz chodzi i oglada nasze budujace sie fundamenty i widze ze cieszy sie jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 20.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie dobrze .U mnie z kredytem nie za ciekawie bo banki panicznie boja sie firm dzialajacych w EU .A u mnie wklad wlasny jest duzy 250 tys a kwote chcialam 200 tys . Tylko ze jestem przygotowana psychocznie ze nie musza mi dac Dziwny ten ich tok myslenia Przeciez musialas z czegos te 250tys uzbierac! To i tym bardziej uzbierasz nastepne 200tys! Z tego, co piszesz wynika, ze juz jakies banki odmowily Ci kredytu, tak? (daj Boze, ze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ) Czy tylko wiesz jakie sa ich obawy, a jeszcze nie probowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie dobrze .U mnie z kredytem nie za ciekawie bo banki panicznie boja sie firm dzialajacych w EU .A u mnie wklad wlasny jest duzy 250 tys a kwote chcialam 200 tys . Tylko ze jestem przygotowana psychocznie ze nie musza mi dac Dziwny ten ich tok myslenia Przeciez musialas z czegos te 250tys uzbierac! To i tym bardziej uzbierasz nastepne 200tys! Z tego, co piszesz wynika, ze juz jakies banki odmowily Ci kredytu, tak? (daj Boze, ze mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ) Czy tylko wiesz jakie sa ich obawy, a jeszcze nie probowalas? Na razie sprobowalam w DB zlozylam papiery z dwa tyg. temu . Najpierw napisali ze kredyt na takich warunkach (chcialam 10 lat ) nie maga mi dac . Pozniej ja im powiedzialam ze to trudno bede musiala wziasc papiery z powrotem . A na to ich pracownik ze nie wiedza jak czytac moje dokumenty ( nie rozumieja ksiegowego niemieckiego i prosza abym wytlumaczyla o co tam chodzi ) Wiec sama nie wiem dadza albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 20.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na razie sprobowalam w DB zlozylam papiery z dwa tyg. temu . Najpierw napisali ze kredyt na takich warunkach (chcialam 10 lat ) nie maga mi dac . Pozniej ja im powiedzialam ze to trudno bede musiala wziasc papiery z powrotem . A na to ich pracownik ze nie wiedza jak czytac moje dokumenty ( nie rozumieja ksiegowego niemieckiego i prosza abym wytlumaczyla o co tam chodzi ) Wiec sama nie wiem dadza albo nie No to moim zdaniem bedzie dobrze! W DB nie rozumieja niemieckiego W sumie czego ja sie czepiam! To tak samo, jakbym liczyla na to, że w Expanderze oprocz wskazania banku, doloża mi karnet do fitness klubu na zajecia z ekspanderem. Tak czy owak -czuje, ze dostaniesz to co chcesz i tyle! o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 20.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na razie sprobowalam w DB zlozylam papiery z dwa tyg. temu . Najpierw napisali ze kredyt na takich warunkach (chcialam 10 lat ) nie maga mi dac . Pozniej ja im powiedzialam ze to trudno bede musiala wziasc papiery z powrotem . A na to ich pracownik ze nie wiedza jak czytac moje dokumenty ( nie rozumieja ksiegowego niemieckiego i prosza abym wytlumaczyla o co tam chodzi ) Wiec sama nie wiem dadza albo nie No to moim zdaniem bedzie dobrze! W DB nie rozumieja niemieckiego W sumie czego ja sie czepiam! To tak samo, jakbym liczyla na to, że w Expanderze oprocz wskazania banku, doloża mi karnet do fitness klubu na zajecia z ekspanderem. Tak czy owak -czuje, ze dostaniesz to co chcesz i tyle! o. albo musisz pogadac ze swoim ksiegowym. Naj mu nagane, ze jest niezrozumaly dla polskich bankowcow. hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tomadyna, ty jako człowiek z branży informatycznej może jakieś info posiadasz? kto mi podłączy jakiś sensowny internet w Dobrej? Swego czasu przesłuchałem nadajniki u Peterza i finalnie znaleźliśmy jakiegoś dostawcę, jednak nie pamiętam kto to był - PETERZ pewnie zaraz rzuci namiarami. Rzadko zaglądam .. ale zaglądam i rzucam szydas - są dwa maszty w Dobrej : na ośrodku zdrowia (vis-a-vis remizy ) .. a drugi na ul.Granicznej 10 (na stodole ) i właśnie na ten się namierzam . Po sprawdzeniu przez tomadynę sygnału i zlokalizowaniu providera, kupiłem antenę kierunkową i router na Allegro. Drzewiej dostawcą sygnału była firma Danmax, która trochę kiepsko serwisowała instalacje .. ALE w styczniu Danmax odsprzedał maszt firmom : Baza Partner (http://www.bazapartner.pl/) i GroszNet (http://www.grosznet.pl/) - działającym w zgodzie i porozumieniu . Podpisałem umowę .. a że miałem swój już zainstalowany sprzęt, dostęp do sieci uzyskałem zaraz po wizycie serwisanta .. - resztą zajął się mój brat .. i mam szaleństwo ten na ośrodku to grosznet, niestety był technik i stwierdził, że nie ma szans ze względu na drzewa, które zasłaniają antenę co do drugiego masztu jeszcze nie dotarłem do źródeł, ale w domu żadnego sygnału nie łapię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 20.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A ja mam dzisiaj fajny poranek, bo udalo mi sie wszystko zalatwic. Mam juz zamowiona dachowke, z ktora sa juz obecnie nie zle problemy, a moj kierownik uruchomil swoje kontakty i zalatwil szalunki. Jak wszystko dobrze pojdzie, to na majowke bede mial juz strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A ja mam dzisiaj fajny poranek, bo udalo mi sie wszystko zalatwic. Mam juz zamowiona dachowke, z ktora sa juz obecnie nie zle problemy, a moj kierownik uruchomil swoje kontakty i zalatwil szalunki. Jak wszystko dobrze pojdzie, to na majowke bede mial juz strop To bardzo fajnie .Jaka wybrales dachowke i czy kupowales okna dachowe . U mnie zasypuja fundament .I czekam caly czas na bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tomadyna, ty jako człowiek z branży informatycznej może jakieś info posiadasz? kto mi podłączy jakiś sensowny internet w Dobrej? Swego czasu przesłuchałem nadajniki u Peterza i finalnie znaleźliśmy jakiegoś dostawcę, jednak nie pamiętam kto to był - PETERZ pewnie zaraz rzuci namiarami. Rzadko zaglądam .. ale zaglądam i rzucam szydas - są dwa maszty w Dobrej : na ośrodku zdrowia (vis-a-vis remizy ) .. a drugi na ul.Granicznej 10 (na stodole ) i właśnie na ten się namierzam . Po sprawdzeniu przez tomadynę sygnału i zlokalizowaniu providera, kupiłem antenę kierunkową i router na Allegro. Drzewiej dostawcą sygnału była firma Danmax, która trochę kiepsko serwisowała instalacje .. ALE w styczniu Danmax odsprzedał maszt firmom : Baza Partner (http://www.bazapartner.pl/) i GroszNet (http://www.grosznet.pl/) - działającym w zgodzie i porozumieniu . Podpisałem umowę .. a że miałem swój już zainstalowany sprzęt, dostęp do sieci uzyskałem zaraz po wizycie serwisanta .. - resztą zajął się mój brat .. i mam szaleństwo ten na ośrodku to grosznet, niestety był technik i stwierdził, że nie ma szans ze względu na drzewa, które zasłaniają antenę co do drugiego masztu jeszcze nie dotarłem do źródeł, ale w domu żadnego sygnału nie łapię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 20.04.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ulamach stare wysipisko jest za Dołujami w pole jest taka polna droga w kierunku Bobolina .Widziałam osobiscie te plany. I sycko sie zgadza Pol km ochronna, poz niej iles tam skazonej i jest. Na mapach oznaczone jako zwirowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.04.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 witam grupke piątkowo i od razu pytanko, wybiera sie ktoś na spotkanie forumowe do warszawy 19 maja?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts