Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Na razie sprobowalam w DB zlozylam papiery z dwa tyg. temu . Najpierw napisali ze kredyt na takich warunkach (chcialam 10 lat ) nie maga mi dac .

Pozniej ja im powiedzialam ze to trudno bede musiala wziasc papiery z powrotem . A na to ich pracownik ze nie wiedza jak czytac moje dokumenty ( nie rozumieja ksiegowego niemieckiego :o i prosza abym wytlumaczyla o co tam chodzi )

Wiec sama nie wiem dadza albo nie :wink:

:lol: :lol: :lol: No to moim zdaniem bedzie dobrze! W DB nie rozumieja niemieckiego :D W sumie czego ja sie czepiam! To tak samo, jakbym liczyla na to, że w Expanderze oprocz wskazania banku, doloża mi karnet do fitness klubu na zajecia z ekspanderem. :-? :) Tak czy owak -czuje, ze dostaniesz to co chcesz i tyle! o. :)

expander to kicha....mowie bo oni dostaja prowizje od zlapanego klienta, a ja myslalam ze to rzeczywiscie niezlaezny doradca jest....nas wlasnie taki niezlezny chcial wpakowac w dodoatkowe koszty - prowizji , wiekszy procencik ,rece opadaja....

guziki idzcie do millenium do oddzialu kolo rynku na pogodnie do pana Kacpra...jest oki

Do którego elementu domu dobieraliście kolor cegły klinkierowej na obudowę kominów ? Do kolory dachówki czy podbitki czy też okien ??

ja do koloru dachowki...mam ryflowany burgund, super cegła...kolorystycznie oczywiscie..pozniej murowane bylo ogrodzenie z tej cegły...

Ja tez do koloru dachowki :lol:

Tzn macie w kolorach zbliżonych do dachówki ?

P.S.

Wczoraj w nocy wiatr przewrócił mi na budowie część ścian szczytowych :evil: :x

ja mam dachowke brazowa, a cegly na kominie burgund ryfolowany....w zaleznosci jak pada slonce tak ona wyglada,od burgunda, po braz, szrosc ipp.. w kazdym razie nie zlewa sie z dachem.

jak cos zapraszam do obejrzenia.sasiadka ma dach ceglasty i tez ma takowa cegle, tylko nie ryflowana...

Dziendoberek wszystkim

WALKA O DZIAŁKE - etap wciaz pierwszy...

Chyba sie zglosze forumowego do psychologa dyzurnego. Serio. Ktorejs z kolei nocy budze sie po godzinie snu i pokutuje do rana, a w krotkich chwilach odpoczynku snia mi sie koszmary. Nigdy czegos takiego nie mialam :cry:

Wylazi stres "dzialkowy"...

Jezdzilismy wczoraj po okolicy, od domku do domku, jak domokrazca.

Legi jednak odpadaja - cholera, daleko. Mam syna, ktory musi codziennie do szkoly. I jest to starsza mlodziez w wieku towarzyskim, nie moge go skazac na takie wygnanie... ;)

Aha, a na tej tablicy w Dolujach o komitecie uzbrojenia dzialek jest blad w numerze telefonu. To juz mistrzostwo swiata! Bidny ten czlek, do ktorego wszyscy dzwonia...

Pocieszcie mnie, ze Wyscie tez dlugo szukali... PROSZE :wink:

Witam sobotnio. Na mojej ulicy facet ma działke do sprzedania coś ok 870m2. Uzbrojenie full komplet tylko cena wybiega jakby troche w przyszłość tj. skromne 300 zł/m2 :o . Ale jak ktoś byłby chętny to mogę dać namiary

Rzeczywiście poszedł w tą przyszłość, jak odrzutowiec. :wink:

Do którego elementu domu dobieraliście kolor cegły klinkierowej na obudowę kominów ? Do kolory dachówki czy podbitki czy też okien ??

ja do koloru dachowki...mam ryflowany burgund, super cegła...kolorystycznie oczywiscie..pozniej murowane bylo ogrodzenie z tej cegły...

P.S.

ja mam dachowke brazowa, a cegly na kominie burgund ryfolowany....w zaleznosci jak pada slonce tak ona wyglada,od burgunda, po braz, szrosc ipp.. w kazdym razie nie zlewa sie z dachem.

jak cos zapraszam do obejrzenia.sasiadka ma dach ceglasty i tez ma takowa cegle, tylko nie ryflowana...

Czy ten burgund to Robena , Czy masz moze z niego ogrodzenie .Chetnie zobaczyla bym jakas fotke . :lol:

Dziendoberek wszystkim

WALKA O DZIAŁKE - etap wciaz pierwszy...

Chyba sie zglosze forumowego do psychologa dyzurnego. Serio. Ktorejs z kolei nocy budze sie po godzinie snu i pokutuje do rana, a w krotkich chwilach odpoczynku snia mi sie koszmary. Nigdy czegos takiego nie mialam :cry:

Wylazi stres "dzialkowy"...

Jezdzilismy wczoraj po okolicy, od domku do domku, jak domokrazca.

Legi jednak odpadaja - cholera, daleko. Mam syna, ktory musi codziennie do szkoly. I jest to starsza mlodziez w wieku towarzyskim, nie moge go skazac na takie wygnanie... ;)

Pocieszam my tez dlugo szukalismy z 5 lat ale z dzialeczki jestesmy bardzo zadowoleni (po drodze bylo mnostwo wycieczek i przetargi )

Aha, a na tej tablicy w Dolujach o komitecie uzbrojenia dzialek jest blad w numerze telefonu. To juz mistrzostwo swiata! Bidny ten czlek, do ktorego wszyscy dzwonia...

Pocieszcie mnie, ze Wyscie tez dlugo szukali... PROSZE :wink:

Witam sobotnio :)

Azalka w takim razie jak masz takiego dużego chłopaka to jak najbliżej miasta... ja też bym się nie odważyła w takiej sytuacji wywieźć takiego na wieś... jeszcze by mnie dziecko znienawidziło :lol:

Moje są malutkie także tam będą miały raj na ziemi :D .... duże dzieciaki to już ciężej wywieźć z miasta 8)

300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta...

Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam.

Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/

Czy to musi byc Lewobrzeze fajnie buduje sie Kobylanka i ma swietny dojazd do Sz-na

P.S.

Czy ten burgund to Robena , Czy masz moze z niego ogrodzenie .Chetnie zobaczyla bym jakas fotke . :lol:

mam tez i ogrodzenie....podaj na privka tel to mmsem wysle:)