Teska 21.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta... Agrowest wlasnie dobil do 200 zl - ktos tu mial kupiona dzialeczke na Lawendowej. To tam. Ja sie za chwilke poddam. Albo kupie za stowke i poczekam, albo zlamie sie na 180 tys na dzialke i tez bede czekac, bo mi wiele na budowe nie zostanie :/ przeciez kredyt bierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 21.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 przeciez kredyt bierzesz??? No biore. Ale tez nie wezme go przeciez w nieskonczonosc A co wezme wiecej na dzialke, to zostanie mniej na dom. Takie naczynia polaczone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam! Ale się wczoraj uśmiałam. Za artykuł, który kilka lat temu napisałam dla muratora przyszło mi do wypełnienia ........oświadczenie lustracyjne . W poniedziałek zadzwonię do nich czy to nie pomyłka przypadkiem. ja dostałam wczoraj i nie wiem cholerka co z tym fantem zrobic...widnieje tam data wrzesien 2004 rok ciekawe czy Joasia jasia dostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam! Ale się wczoraj uśmiałam. Za artykuł, który kilka lat temu napisałam dla muratora przyszło mi do wypełnienia ........oświadczenie lustracyjne . W poniedziałek zadzwonię do nich czy to nie pomyłka przypadkiem. ja dostałam wczoraj i nie wiem cholerka co z tym fantem zrobic...widnieje tam data wrzesien 2004 rok ciekawe czy Joasia jasia dostała... Moze im sie pryma aprylis pomylil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 21.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Bryta spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam! Ale się wczoraj uśmiałam. Za artykuł, który kilka lat temu napisałam dla muratora przyszło mi do wypełnienia ........oświadczenie lustracyjne . W poniedziałek zadzwonię do nich czy to nie pomyłka przypadkiem. ja dostałam wczoraj i nie wiem cholerka co z tym fantem zrobic...widnieje tam data wrzesien 2004 rok ciekawe czy Joasia jasia dostała... jak w poniedziałek się dowiem czy to faktycznie mam wypełnić to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Bryta spójrz na priv Zobacz czy doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 21.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Na razie sprobowalam w DB zlozylam papiery z dwa tyg. temu . Najpierw napisali ze kredyt na takich warunkach (chcialam 10 lat ) nie maga mi dac . Pozniej ja im powiedzialam ze to trudno bede musiala wziasc papiery z powrotem . A na to ich pracownik ze nie wiedza jak czytac moje dokumenty ( nie rozumieja ksiegowego niemieckiego i prosza abym wytlumaczyla o co tam chodzi ) Wiec sama nie wiem dadza albo nie No to moim zdaniem bedzie dobrze! W DB nie rozumieja niemieckiego W sumie czego ja sie czepiam! To tak samo, jakbym liczyla na to, że w Expanderze oprocz wskazania banku, doloża mi karnet do fitness klubu na zajecia z ekspanderem. Tak czy owak -czuje, ze dostaniesz to co chcesz i tyle! o. expander to kicha....mowie bo oni dostaja prowizje od zlapanego klienta, a ja myslalam ze to rzeczywiscie niezlaezny doradca jest....nas wlasnie taki niezlezny chcial wpakowac w dodoatkowe koszty - prowizji , wiekszy procencik ,rece opadaja.... guziki idzcie do millenium do oddzialu kolo rynku na pogodnie do pana Kacpra...jest oki Ja tylo tak napisalam Nie korzystamy z uslug Expandera. Fakt, ze myslelismy o tym , ale dalismy sobie z nim spokoj. Ale Twoja opinia, bardzo pokrywa sie przewazajaca opinia o Expanderze i innych firmach tego typu. Na stronie internetowej Expandera i na dole masz wymienione banki, z ktorymi wspolpracuje. Nawet na tym etapie, juz wyrozniaja poszczegolne banki, piszac ich nazwe w innym kolorze lub pogrubiona czcionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 21.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Kochani, gdzie ja moge znalezc informacje tym, jak bedzie przez Dobra (i nie tylko) biegla obwodnica Szczecina?? PILNE Azalka zerknij tutaj http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? A kiedy startujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? Sprawy kredytowe mnie dobijaja. W piatek spotkalem sie z przedstawicielem Raiffeisena, by podpisac papiery, a ten mnie na wstepie poinformowal, ze cofneli decyzje o obnizeniu oprocentowania, bo cos tam zle przeliczyli. Mam wrazenie, ze w bankach pracuja same matoly, ktore liczyc nie umieja. Najgorsze jest to, ze jestem skazany na ten bank, bo nie mam juz czasu by zalatwic kredyt w innym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? A kiedy startujesz Umówiłem się z ekipąna ostatni tydzień czerwca. Jeśli uda się znaleźć materiały. Dziś objechałem kilka hurtowni i jesli chodzi o BK to ... nie jest dobrze Wszyscy mówili, że poprawiło się w ceramice, mozna zafiksować cenę i dostawa w ciagu miesiąca (o ceny nie pytałem). Powaznie się także zasanawiam nad zmianą BK na kermazytobeton. Może ktos z forumowiczów budował tym materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? Sprawy kredytowe mnie dobijaja. W piatek spotkalem sie z przedstawicielem Raiffeisena, by podpisac papiery, a ten mnie na wstepie poinformowal, ze cofneli decyzje o obnizeniu oprocentowania, bo cos tam zle przeliczyli. Mam wrazenie, ze w bankach pracuja same matoly, ktore liczyc nie umieja. Najgorsze jest to, ze jestem skazany na ten bank, bo nie mam juz czasu by zalatwic kredyt w innym banku Z tymi matolami to masz racje bo u mnie tez nie moga polapac sie w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojechałem dzisiaj na budowę, a tam jednego otworu okiennego brak, drugi jest, choc go byc nie powinno, a same otwory nie zostaly podwyzszone, a mialy byc. Ja rozumiem, ze ekipa chce szybko postawic sciany, ale na projekt tez powinni czasem spojrzec Witam wszystkich! Szok! Może i dobrze, że PC nie chciał mi pokazać wzoru umowy i rozstalismy się w przyjaźni ... PS. A jak tam sprawy kredytowe? A kiedy startujesz Umówiłem się z ekipąna ostatni tydzień czerwca. Jeśli uda się znaleźć materiały. Dziś objechałem kilka hurtowni i jesli chodzi o BK to ... nie jest dobrze Wszyscy mówili, że poprawiło się w ceramice, mozna zafiksować cenę i dostawa w ciagu miesiąca (o ceny nie pytałem). Powaznie się także zasanawiam nad zmianą BK na kermazytobeton. Może ktos z forumowiczów budował tym materiałem? Apa ostatnio miala troche Ytonga mozna bylo wyciagnac za 8,6 brutto + transport ale nie wiem czy to jest aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czy w scianie, w ktorej nie mialo byc okna mozna zrobic wstawke z luksferow? Zastanawiam sie czy nie wykorzystac powstalego otworu. Tylko nie wiem czy nie bedzie problemow z odbiorem budynku, bo przeciez zmieni sie wyglad elewacji. Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Czy w scianie, w ktorej nie mialo byc okna mozna zrobic wstawke z luksferow? Zastanawiam sie czy nie wykorzystac powstalego otworu. Tylko nie wiem czy nie bedzie problemow z odbiorem budynku, bo przeciez zmieni sie wyglad elewacji. Jak myslicie? Moze ta zmiane wpisac kierownik budowy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 21.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Azalka zerknij tutaj http://www.obejscie-zachodnie.szczecin.pl Pozdrawiam. Dzieki!!! Zawsze mozna na Was liczyc!!! Bylam dzisiaj na ul. Salamandry - las miedzy Dobra a Wolczkowem - gdzie sprzedaja dzialeczki czesciowo uzbrojone po 130 zl. Przepiekne. Miejsce cudowne, idealne. Laka pod lasem, spokoj i cisza. Marzenie nie tylko mieszczucha. Az serce sie kraje, ze wlasnie tamtedy pobiegnie obwodnica... Jakies 300-500m od tychze dzialek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 21.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 300 zl m2 zdecydowanie mnie przerasta...Agrowest wlasnie dobil do 200 zl to i ja w takim razie podniosłem na 140 za metr na te co mi jeszcze zostały do sprzedania. Uzbrojenie wyniesie jakieś 10-14 zł za metr , to w sumie będzie po jakieś ponad 150 zł , a nie jak Agrowest 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts