martelia 24.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ? rundapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.04.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No, dzialka na razie zaklepana, za dwa dni notarialna przedwstepna. Pozniej banki... I jesli los pozwoli, to zostane ptasia wloscianka-dolujanka ale nie perkozianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a moze jakies forumowe spotkanie by zrobic?????? doskonaly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ? rundapem jesli to ma być pierwsze psikanie rundapem to proponuje dawkę dwa razy mocniejszą niż bedzie napisane na pudełku, efekt gwarantowany. po pierwszym razie w dawce wg instrukcji moje pokrzywy nawet nie zareagowały pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No, dzialka na razie zaklepana, za dwa dni notarialna przedwstepna. Pozniej banki... I jesli los pozwoli, to zostane ptasia wloscianka-dolujanka ale nie perkozianka no to gdzie w dolujach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a moze jakies forumowe spotkanie by zrobic?????? doskonaly pomysl tylko gdzie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 pytanko do znawcow... ma teraz testowa 90 dniowa wersje programu Corel Paint Shop Pro X .....potrzebuje do zdjec i takich tam dupereli....dla amatora...czy warto toto kupic czy sa jakies bardziej proste programy??? Moja bratanica potarfi zrobić ze zdjęciem cudo ..........na paint - tak, tym zwykłym gdzie ja myślałam, że tylko dzieci mogą się nim bawić Didi zwyklym czyli jakim??? wchodzisz w: programy - akcesoria i tam masz paint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 24.04.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam serdecznie. Tymczasem siedze w gazetach budowlanych. a co Jak nie teraz, to pozniej sie ta wiedza przyda Azalka. teraz w gazetach budowlanych jest mnostwo informacji o kolektorach slonecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 witam budujacych i pobudowanych.nasz domek powoli powstaje w Bobolinie.fundamenty wymurowane .Teraz trzeba zasypac zagescic i wylac chudziak.mam ladny duzy kamien polny.oddam za darmo,moze jest ktos chetny.pozdrawiam. ja jestem chetna na pare kamieni I ja też! Nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 W garazu. Na prawde jest z tym az taki problem? Jest jakis sposob, zeby nie przemarzalo? No, to problem mniejszy. Tam nie potrzebujesz wysokich temperatur, a i przemarzaniem możesz się tak mocno nie przejmowac. Poza tym rzadko bywają u nas ekstremalnie niskie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Dla mnie to już niemal południe. Jak człowiek wstaje do małego człowieka po szóstej, to do dziewiątej jest już zajechany. Boszszsze, a jeśli wstaje o szóstej do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Droga Grupo, witam cieplo. Chyba moja decyzja dzialkowa zapadla. Dzis jak wszystko pojdzie ok wplacam zadatek. Trzymajcie mocno lapeczki, bardzo Was prosze, zeby sie wszystko udalo!!! Trzese sie jak galaretka... Gratulacje. To gdzie ta działka, bo chyba przegapiłam info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 no to gdzie w dolujach? Jak podpisze przedwstepna u notariusza, to zdradze. Wczesniej mam pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo Ja też się piszę na spotkanie forum-owe Teoretycznie można i u mnie na działce - sąsiad zaczął już budować. Jednak najbliższy weekend mam już zajęty - bo w sobotę planowana WIECHA Oczywiście w galerii aktualne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ? rundapem jesli to ma być pierwsze psikanie rundapem to proponuje dawkę dwa razy mocniejszą niż bedzie napisane na pudełku, efekt gwarantowany. po pierwszym razie w dawce wg instrukcji moje pokrzywy nawet nie zareagowały pozdrawiam m. to kolejne laickie pytanie : jak użyję tego specyfiku, to mam zgrabić to zielsko i np. spalić ? I kiedy można na takiej ziemi siać trawę, sadzić drzewka itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo Ja też się piszę na spotkanie forum-owe Teoretycznie można i u mnie na działce - sąsiad zaczął już budować. Jednak najbliższy weekend mam już zajęty - bo w sobotę planowana WIECHA Oczywiście w galerii aktualne zdjęcia A może w maju, w którąś sobotę? Może 19 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to gdzie w dolujach? Jak podpisze przedwstepna u notariusza, to zdradze. Wczesniej mam pietra hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo Ja też się piszę na spotkanie forum-owe Teoretycznie można i u mnie na działce - sąsiad zaczął już budować. Jednak najbliższy weekend mam już zajęty - bo w sobotę planowana WIECHA Oczywiście w galerii aktualne zdjęcia no prosze:::::::::: super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts