Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ?

rundapem :lol:

jesli to ma być pierwsze psikanie rundapem to proponuje dawkę dwa razy mocniejszą niż bedzie napisane na pudełku, efekt gwarantowany. po pierwszym razie w dawce wg instrukcji moje pokrzywy nawet nie zareagowały :D

pozdrawiam

m.

to kolejne laickie pytanie : jak użyję tego specyfiku, to mam zgrabić to zielsko i np. spalić ? I kiedy można na takiej ziemi siać trawę, sadzić drzewka itp ?

zgrabic??? hmm szybciej skopac:(:( jak tylko wszystko wyschnie to spokonie mozna sadzic, randap dziala tylko jak spryskasz nim rosliny....

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

no to gdzie w dolujach?

Jak podpisze przedwstepna u notariusza, to zdradze. Wczesniej mam pietra :)

hmm...

Teska, to juz jutro :) Mam nadzieje, ze przyjda... Pomalu popadam w paranoje i sie boje, ze wzieli czesc zadatku, nie wroca, ze biegly zle wyceni, ze bank nie da kredytu, ze cos zmienia, ze podkupia...

Wciaz nie moge spac, jak spie to przez sen pod nocach gadam - ostatnio pytalam mojego meza, ile ma slupkow byc na dzialce, zeby mi sie strop na glowe nie zawali?? Cokolwiek mialam na mysli, nie pamietam :D

W kazdym razie - ludzie mieli dwie dzialki, w ciagu dwoch dni juz ich nie maja...

A "moja" dzialeczka blisko Twojej uliczki, blisko :) Ale w Dolujach, nie w Koscinie :)

Witam środkowo

Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką :o imprezę suto zastawioną i polewaną ??

Nie chciałbym odstawać od ogółu 8), a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu :oops:

Jak to było u Was ?

grill (kiełbaski, kurczaczek) i oczywiscie coś mocniejszego :wink:

Witam środkowo

Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką :o imprezę suto zastawioną i polewaną ??

Nie chciałbym odstawać od ogółu 8), a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu :oops:

Jak to było u Was ?

Ale oni chyba jedzą i piją takie ilości że przymiar to trzeba założyć jak na wesele :o

Witam środkowo

Jak to było u Was ?

Ale oni chyba jedzą i piją takie ilości że przymiar to trzeba założyć jak na wesele :o

U mnie sprawę załatwił gar leczo + piwko (kupiłam kilka bezalkoholowych dla kierowców i tych właśnie zabrakło :lol: :lol: :lol: ), do tego jeszcze kiełbasa i chlebek a procenty były na wynos.

Witam środkowo

Jak to było u Was ?

troche tego poszło, tym bardziej, że po całym dniu pracy, myślałam, że za duzo, ale było ok, kupowalam gotowe w netto przyprawione kurczaki i 3 worki kielbasek grilowych. A co do czegos mocniejszego to jako jedyna nie pijąca 2 razy kursowałam po nastepne flaszeczki, a na dziendobry było 2x0,75l

Witam grupkę :)

Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? :roll: :roll: Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny

My byliśmy w tamtym roku z dzieciakami - Julka była zachwycona a Jasiowi było to obojętne (miał ze 2 miesiące hehehe )

Myślę, że warto tam pojechać - mała będzie napewno zachwycona (ile ma lat ??) tam oprócz safari jest wesołe miasteczko (przejedź się na żabkach a po powrocie zdaj relację hihihi 8) ) Ogólne wrażenie takie trochę "biedne" - nie jest to miejsce super odstawione... nawet przez pomyłkę można przejechać obok i nie zauważyć - trochę źle oznakowane :-? Ale przecież nie o to chodzi, żeby to był kolejny hipermarket :wink:

Sprawdźcie czy przypadkiem nie sprzedają jakiejś karmy dla zwierząt, bo osły, zebry i strusie to tylko od samochodu do samochodu śmigają, żeby włożyć głowę do środka i coś do żarcia wyżebrać :lol:

A kiedy ma urodziny ?? Moje też majowe ... dobry pomysł z tym Safari :)

Witam grupkę :)

Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? :roll: :roll: Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny

My byliśmy w tamtym roku z dzieciakami - Julka była zachwycona a Jasiowi było to obojętne (miał ze 2 miesiące hehehe )

Myślę, że warto tam pojechać - mała będzie napewno zachwycona (ile ma lat ??) tam oprócz safari jest wesołe miasteczko (przejedź się na żabkach a po powrocie zdaj relację hihihi 8) ) Ogólne wrażenie takie trochę "biedne" - nie jest to miejsce super odstawione... nawet przez pomyłkę można przejechać obok i nie zauważyć - trochę źle oznakowane :-? Ale przecież nie o to chodzi, żeby to był kolejny hipermarket :wink:

Sprawdźcie czy przypadkiem nie sprzedają jakiejś karmy dla zwierząt, bo osły, zebry i strusie to tylko od samochodu do samochodu śmigają, żeby włożyć głowę do środka i coś do żarcia wyżebrać :lol:

A kiedy ma urodziny ?? Moje też majowe ... dobry pomysł z tym Safari :)

a co to te żabki?? Ważne aby mała miala frajde, kończy 4 latka :lol: