Teska 25.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 słuszna uwaga ! a co z tym zielskiem : polać je czymś, czy nie ? rundapem jesli to ma być pierwsze psikanie rundapem to proponuje dawkę dwa razy mocniejszą niż bedzie napisane na pudełku, efekt gwarantowany. po pierwszym razie w dawce wg instrukcji moje pokrzywy nawet nie zareagowały pozdrawiam m. to kolejne laickie pytanie : jak użyję tego specyfiku, to mam zgrabić to zielsko i np. spalić ? I kiedy można na takiej ziemi siać trawę, sadzić drzewka itp ? zgrabic??? hmm szybciej skopac:( jak tylko wszystko wyschnie to spokonie mozna sadzic, randap dziala tylko jak spryskasz nim rosliny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 witam bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 monka jade do tej hurtowni dzis.....zobaczymy co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to gdzie w dolujach? Jak podpisze przedwstepna u notariusza, to zdradze. Wczesniej mam pietra hmm... Teska, to juz jutro Mam nadzieje, ze przyjda... Pomalu popadam w paranoje i sie boje, ze wzieli czesc zadatku, nie wroca, ze biegly zle wyceni, ze bank nie da kredytu, ze cos zmienia, ze podkupia... Wciaz nie moge spac, jak spie to przez sen pod nocach gadam - ostatnio pytalam mojego meza, ile ma slupkow byc na dzialce, zeby mi sie strop na glowe nie zawali?? Cokolwiek mialam na mysli, nie pamietam W kazdym razie - ludzie mieli dwie dzialki, w ciagu dwoch dni juz ich nie maja... A "moja" dzialeczka blisko Twojej uliczki, blisko Ale w Dolujach, nie w Koscinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? grill (kiełbaski, kurczaczek) i oczywiscie coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 witam, przymierzam się do zakupu drzwi zewnętrznych. O drewnianych słyszałam negatywne opinie : drwano pracuje, wypacza się, rozsycha, łuszczy.Jakie są Wasze opinie ? Kto z Was ma drzwi PCV lub stalowe ? Gdzie je kupiliście ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? grill (kiełbaski, kurczaczek) i oczywiscie coś mocniejszego Ale oni chyba jedzą i piją takie ilości że przymiar to trzeba założyć jak na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam, jeśli ktoś potrzebuje drzwi budowlane z ościeżnicą (drzwi 80cm, otwór 90cm) to miałabym takowe do przekazania w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? grill (kiełbaski, kurczaczek) i oczywiscie coś mocniejszego Ale oni chyba jedzą i piją takie ilości że przymiar to trzeba założyć jak na wesele U mnie sprawę załatwił gar leczo + piwko (kupiłam kilka bezalkoholowych dla kierowców i tych właśnie zabrakło ), do tego jeszcze kiełbasa i chlebek a procenty były na wynos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? grill (kiełbaski, kurczaczek) i oczywiscie coś mocniejszego Ale oni chyba jedzą i piją takie ilości że przymiar to trzeba założyć jak na wesele troche tego poszło, tym bardziej, że po całym dniu pracy, myślałam, że za duzo, ale było ok, kupowalam gotowe w netto przyprawione kurczaki i 3 worki kielbasek grilowych. A co do czegos mocniejszego to jako jedyna nie pijąca 2 razy kursowałam po nastepne flaszeczki, a na dziendobry było 2x0,75l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktos wie, co to powstaje koło euroklinkieru na obotryckiej, bo ja wczoraj duże oczy zrobiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Maggie : jakie Ty masz drzwi zewnętrzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.04.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 martelia, Gerdę GWX20 dzióbek, słyszałam, że Leroy-Merlin, chociaż wydaje mi się, że miało być gdzieś bliżej Golisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.04.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam grupkę Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny My byliśmy w tamtym roku z dzieciakami - Julka była zachwycona a Jasiowi było to obojętne (miał ze 2 miesiące hehehe ) Myślę, że warto tam pojechać - mała będzie napewno zachwycona (ile ma lat ??) tam oprócz safari jest wesołe miasteczko (przejedź się na żabkach a po powrocie zdaj relację hihihi ) Ogólne wrażenie takie trochę "biedne" - nie jest to miejsce super odstawione... nawet przez pomyłkę można przejechać obok i nie zauważyć - trochę źle oznakowane Ale przecież nie o to chodzi, żeby to był kolejny hipermarket Sprawdźcie czy przypadkiem nie sprzedają jakiejś karmy dla zwierząt, bo osły, zebry i strusie to tylko od samochodu do samochodu śmigają, żeby włożyć głowę do środka i coś do żarcia wyżebrać A kiedy ma urodziny ?? Moje też majowe ... dobry pomysł z tym Safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam grupkę Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny My byliśmy w tamtym roku z dzieciakami - Julka była zachwycona a Jasiowi było to obojętne (miał ze 2 miesiące hehehe ) Myślę, że warto tam pojechać - mała będzie napewno zachwycona (ile ma lat ??) tam oprócz safari jest wesołe miasteczko (przejedź się na żabkach a po powrocie zdaj relację hihihi ) Ogólne wrażenie takie trochę "biedne" - nie jest to miejsce super odstawione... nawet przez pomyłkę można przejechać obok i nie zauważyć - trochę źle oznakowane Ale przecież nie o to chodzi, żeby to był kolejny hipermarket Sprawdźcie czy przypadkiem nie sprzedają jakiejś karmy dla zwierząt, bo osły, zebry i strusie to tylko od samochodu do samochodu śmigają, żeby włożyć głowę do środka i coś do żarcia wyżebrać A kiedy ma urodziny ?? Moje też majowe ... dobry pomysł z tym Safari a co to te żabki?? Ważne aby mała miala frajde, kończy 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 martelia, Gerdę GWX20 dzióbek, słyszałam, że Leroy-Merlin, chociaż wydaje mi się, że miało być gdzieś bliżej Golisza moze i golisza, ja tam ulic nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts