matam 25.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Witam grupkę Czy ktos był na safarii pod Gorzowem, warto pojechać??? Chciałabym małej zrobic wycieczke na urodziny My byliśmy w tamtym roku z dzieciakami - Julka była zachwycona a Jasiowi było to obojętne (miał ze 2 miesiące hehehe ) Myślę, że warto tam pojechać - mała będzie napewno zachwycona (ile ma lat ??) tam oprócz safari jest wesołe miasteczko (przejedź się na żabkach a po powrocie zdaj relację hihihi ) Ogólne wrażenie takie trochę "biedne" - nie jest to miejsce super odstawione... nawet przez pomyłkę można przejechać obok i nie zauważyć - trochę źle oznakowane Ale przecież nie o to chodzi, żeby to był kolejny hipermarket Sprawdźcie czy przypadkiem nie sprzedają jakiejś karmy dla zwierząt, bo osły, zebry i strusie to tylko od samochodu do samochodu śmigają, żeby włożyć głowę do środka i coś do żarcia wyżebrać A kiedy ma urodziny ?? Moje też majowe ... dobry pomysł z tym Safari a co to te żabki?? Ważne aby mała miala frajde, kończy 4 latka My bylismy jak nasza miala 3 lata (prawie dwa lata temu) i byla bardzo zadowolona, dodatkowo trafilismy na pore karmienia zwierzat. Najbardziej podobalo sie naszej malej jak karmila kozy. Karme kupuje sie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 a co to te żabki?? Ważne aby mała miala frajde, kończy 4 latka Moja też 4 latka A żabki to.... fajne są to taka kolejka z wagonikami-żabkami... jakby Ci przyszło do głowy żeby z małą jechać to posadź ją koniecznie od środka, usiądź na ukos wagonika i przytul mocno i żadnych kapeluszy i innych fruwających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Najbardziej podobalo sie naszej malej jak karmila kozy. Karme kupuje sie na miejscu. Te kozy to świruski... mojej zeżarły ubranie Jak dopadły ją dwie takie to nie mogłam ich oderwać od małej a każda ciągnęła w przeciwną stronę Ubranko całe w dziurach lepiej ubierz ją w coś czego nie będziesz żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich O malo nie napisalam wieczorowa pora .To chyba przepracowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Najbardziej podobalo sie naszej malej jak karmila kozy. Karme kupuje sie na miejscu. Te kozy to świruski... mojej zeżarły ubranie Jak dopadły ją dwie takie to nie mogłam ich oderwać od małej a każda ciągnęła w przeciwną stronę Ubranko całe w dziurach lepiej ubierz ją w coś czego nie będziesz żałowała Moje zonce zaczely jesc sukienke bo ja dlugo sie przymierzalem do zrobienia zdjecia. Ale jak ja za to dostalem po glowie. A sukienka po kozach byla ... zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Najbardziej podobalo sie naszej malej jak karmila kozy. Karme kupuje sie na miejscu. Te kozy to świruski... mojej zeżarły ubranie Jak dopadły ją dwie takie to nie mogłam ich oderwać od małej a każda ciągnęła w przeciwną stronę Ubranko całe w dziurach lepiej ubierz ją w coś czego nie będziesz żałowała dzieki za rade, a zabkami napewno sie przejedziemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.04.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktos wie, co to powstaje koło euroklinkieru na obotryckiej, bo ja wczoraj duże oczy zrobiłam??? na pewno Leroy-Merlin otwarcie ma byc jakos niedlugo! przynajmniej nie bede sie musial przebijac do Castoramy przez cale miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalyKazio 25.04.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktos wie, co to powstaje koło euroklinkieru na obotryckiej, bo ja wczoraj duże oczy zrobiłam??? Porotherm 25 Cena w Euroklinkierze juz od dawna wyzsza od tej z cennika http://www.wienerberger.pl po podwyzce z 1.04.2007. Taki kubelek zimnej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czy ktos wie, co to powstaje koło euroklinkieru na obotryckiej, bo ja wczoraj duże oczy zrobiłam??? na pewno Leroy-Merlin otwarcie ma byc jakos niedlugo! przynajmniej nie bede sie musial przebijac do Castoramy przez cale miasto to pewnie na otwarcie jakies promocje będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 witam, przymierzam się do zakupu drzwi zewnętrznych. O drewnianych słyszałam negatywne opinie : drwano pracuje, wypacza się, rozsycha, łuszczy.Jakie są Wasze opinie ? Kto z Was ma drzwi PCV lub stalowe ? Gdzie je kupiliście ? pozdrawiam moje drzwi drewniane na pewno pracują, ale na pewno nie paczą się, rozsychają ani nie łuszczą.... ani nie zmieniają koloru pod wpływem słońca, nie odształcają się przy różnicy temperatury między domem a dworem. a tak poza tym pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to gdzie w dolujach? Jak podpisze przedwstepna u notariusza, to zdradze. Wczesniej mam pietra hmm... Teska, to juz jutro Mam nadzieje, ze przyjda... Pomalu popadam w paranoje i sie boje, ze wzieli czesc zadatku, nie wroca, ze biegly zle wyceni, ze bank nie da kredytu, ze cos zmienia, ze podkupia... Wciaz nie moge spac, jak spie to przez sen pod nocach gadam - ostatnio pytalam mojego meza, ile ma slupkow byc na dzialce, zeby mi sie strop na glowe nie zawali?? Cokolwiek mialam na mysli, nie pamietam W kazdym razie - ludzie mieli dwie dzialki, w ciagu dwoch dni juz ich nie maja... A "moja" dzialeczka blisko Twojej uliczki, blisko Ale w Dolujach, nie w Koscinie azalka....skoro blisko mojej uliczki to tylko koscino....nie moze tak byc zeby bylay doluje koscino i znow doluje.....no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam środkowo Czy u Was także ekipa w związku z wiechą liczyła na niewiadomo jak wielką imprezę suto zastawioną i polewaną ?? Nie chciałbym odstawać od ogółu , a jednocześnie nie chciałbym tworzyć nowego zawyżonego standardu Jak to było u Was ? hmm.. u mnie bylo normalnie, robilam do spolki z sasiadka- grill, kielbaski chyba jedna flaszka 1 l , oni sami kupili sobie piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 martelia, Gerdę GWX20 dzióbek, słyszałam, że Leroy-Merlin, chociaż wydaje mi się, że miało być gdzieś bliżej Golisza ja mam gerdy GSX z witrazem - nie polecam na poludniowa strone ogolnie drzwi sa oki, bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 hmm.. u mnie bylo normalnie, robilam do spolki z sasiadka- grill, kielbaski chyba jedna flaszka 1 l , oni sami kupili sobie piwko 1L na głowę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 hmm.. u mnie bylo normalnie, robilam do spolki z sasiadka- grill, kielbaski chyba jedna flaszka 1 l , oni sami kupili sobie piwko 1L na głowę ?? Tomek zartujesz????? na 4 chlopa co ty...pozniej sami sobie kupili pifffkoo tzn mieli je w autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 monka ta hurtownia jest super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 monka ta hurtownia jest super!!!!!! cieszę się a teraz się spowiadaj co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 monka ta hurtownia jest super!!!!!! cieszę się a teraz się spowiadaj co kupiłaś zakiet taki ekri , do tego byly spodnice dluzsze krotsze...ale jakies takie dziwne wiec dobiore sobie spodnie do zakietu,no i taka przezroczysta bluzke.....na duzo guziczkow z przodu.... no i super ze karta mozna placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to super niech się dobrze nosi też się muszę rozejrzeć za czymś na ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 azalka....skoro blisko mojej uliczki to tylko koscino....nie moze tak byc zeby bylay doluje koscino i znow doluje.....no ale Po jednej stronie glownej drogi asfaltowej jest obreb Doluje, po drugiej - Koscino Mam swiezutki wyrys to wiem A jak gmina to rozwiaze ostatecznie - nie mam pojecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts