monka 25.04.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 zazdroszczę bacardi mam tylko coli brak a ja się pochwalę całkiem niespodziewanie odkryłam dzisiaj na koncie zwrot vatu ze Skarbówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 25.04.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Teska za dobrze Ci Ja niestety zaliczyłam atak żołądka przed chwilką więc z drinka nici, ale co się odwlecze............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo. Dziś kontrolnie (jak co dzień) pojechałem na budowę, patrzę ...... a tu dom stoi http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/IMG_2378.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W zasadzie zaczynam raczkowac. Chcialam sie przywitac z grupa szczecinska, do ktorej mam nadzieje w krotce dolacze pelna para:) W poniedzialek w moje...18 (hehe) urodziny podpisalismy z mezem umowe przedwstepna kupna dzialki w Dobrej Szczeciskiej za "jedyne" 170zl/m2, ale za to uzbrojona. Teraz konczymy zbierac dokumentacje do banku na kredyt. I jak sinusoida, momentami wpadam w euforie, a za chwilke wpadam w dolek i zastanawiam sie czy dobrze robimy, kredyt kosmiczny bedzie, obydwoje jestesy zieloni w dziedzinie budowania, podpisalismy umowe na budowe domu z firma ktora wchodzi na polski rynek, jest tyle niewiadomych, ale klamka apadla teraz jestem na etapie szukania osoby badz firmy, ktora zajmuje sie kompletowaniem dokumentow do uzyskania pozwolenia na budowe i szukam namiaru na dobrego, niedrogiego geodete. To moze tyle tytulem wstepu. Witam wszystkich jeszcze raz Marta a ja, jako bliski znajomy wyżej podpisanych apeluję o udzielenie daleko idącej pomocy we wszystkich możliwych aspektach :D :D no i oczywiście witajcie na foum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 25.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 W zasadzie zaczynam raczkowac. Chcialam sie przywitac z grupa szczecinska, do ktorej mam nadzieje w krotce dolacze pelna para:) W poniedzialek w moje...18 (hehe) urodziny podpisalismy z mezem umowe przedwstepna kupna dzialki w Dobrej Szczeciskiej za "jedyne" 170zl/m2, ale za to uzbrojona. Za uzbrojona teraz to normalnie darmocha! A w ktorym miejscu Dobrej ja macie? Zakupilismy dzialke przy stadionie czy boisku (zwal jak zwal) podpisalismy umowe na budowe domu z firma ktora wchodzi na polski rynek, jest tyle niewiadomych, ale klamka apadla Czy piszesz o Town&Country? Witam Cie cieplutko i ja - forumowy nuworysz Tak dokladnie Na razie mam problem z ustaleniem kosztorysu do banku z nimi, bo nie chca (nie moga) zawyzyc, a wiemy, ze kwota w umowie nie jest ostateczna, bo dojdzie garaz i tu mam problem...pewnie nie pierwszy O znajoma dusza WITAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 tomadyna - wyglada imponujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 zazdroszczę bacardi mam tylko coli brak a ja się pochwalę całkiem niespodziewanie odkryłam dzisiaj na koncie zwrot vatu ze Skarbówki no i jak??? zwrot ze skarbowki...a coli nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 25.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo. Dziś kontrolnie (jak co dzień) pojechałem na budowę, patrzę ...... a tu dom stoi Gratualacje, to wiecha juz pewna na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Teska za dobrze Ci Ja niestety zaliczyłam atak żołądka przed chwilką więc z drinka nici, ale co się odwlecze............. pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo. Dziś kontrolnie (jak co dzień) pojechałem na budowę, patrzę ...... a tu dom stoi http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/IMG_2378.JPG super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no i jak??? zwrot ze skarbowki...a coli nie ma???? no tak się złożyło dzisiaj juz nie miałam siły nigdzie jechać najwyżej będzie inny zestaw z sokiem Tomadyna gratulacje !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nooo, tylko pewnie spora częśc Forumowiczów wyjeżdża. Zawsze w takich okresach mam wrażenie, że Szczecin pustoszeje i tylko ja jeżdżę wciąż do pracy. Nie martw sie, ja tez bede pracowac To juz jest nas dwoje w robocie Hm, ale pewnie nie jeździsz tą samą trasą, co ja? Bo na mojej zawsze wyjątkowo pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 podpisalismy umowe na budowe domu z firma ktora wchodzi na polski rynek, jest tyle niewiadomych, ale klamka zapadla Czy piszesz o Town&Country? Witam Cie cieplutko i ja - forumowy nuworysz Tak dokladnie Na razie mam problem z ustaleniem kosztorysu do banku z nimi, bo nie chca (nie moga) zawyzyc, a wiemy, ze kwota w umowie nie jest ostateczna, bo dojdzie garaz i tu mam problem...pewnie nie pierwszy O jak milo! To ktos bedzie robic za kroliczka doswiadczalnego Ja sie mocno zastanawiam nad ich oferta, ale nie podpisze umowy, zanim zobacze jakis ich produkt. Pisz tu duzo, bardzo bym chciala wszystko wiedziec i byc na biezaco!!! A ktory domek wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie martw sie, ja tez bede pracowac To juz jest nas dwoje w robocie Hm, ale pewnie nie jeździsz tą samą trasą, co ja? Bo na mojej zawsze wyjątkowo pusto. Nie wiem, ktora jezdzisz Ale w dni miedzyswiateczne o poranku na mojej tez tlumow nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no to dobra,nastepny mam drinka też bym chciała dzień pełen wrażeń...trzeba to jakoś odreagować mam bacardi z cola Tez bym sie napila a tu terminy od 7 z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam wieczorkowo. Dziś kontrolnie (jak co dzień) pojechałem na budowę, patrzę ...... a tu dom stoi http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/IMG_2378.JPG super Piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 25.04.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 azalka prosze ze mnie tutaj zwierzatka nie robic i to doswiadczalnego Wiem, ze u kogos juz beda ruszac z budowa, wiec jak cos to pierwsza nie bede. Do pozwolenia na budowe daleka droga przed nami Ale cene na 12 miesiecy mam zagwarantowana bez zmian Wybralismy Bodense z niemieckiej strony, wg norm Polskich bedzie mial ok. 125m2, z poddaszem uzytkowym, tylko jeszcze garaz do tego dolozymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 25.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 WitamMam pytankoMam POROTON 24 za 7,50 brutto-brac?Czy jest istotna roznica od porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanko Mam POROTON 24 za 7,50 brutto-brac? Czy jest istotna roznica od porotherm? to zależy - czy kupujesz poroton roebena, czy poroton wienerbergera, na polskim rynku zwany porothermem generalnie różnice nieistotne, porotherm ma nieco większe bloczki. gdzieś na forum jest crash test pustaków ceramicznych autorstwa chyba Klausa.... jak na porotherm cena jest ok, nie wiem jak z porotonem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 25.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanko Mam POROTON 24 za 7,50 brutto-brac? Czy jest istotna roznica od porotherm? to zależy - czy kupujesz poroton roebena, czy poroton wienerbergera, na polskim rynku zwany porothermem generalnie różnice nieistotne, porotherm ma nieco większe bloczki. gdzieś na forum jest crash test pustaków ceramicznych autorstwa chyba Klausa.... jak na porotherm cena jest ok, nie wiem jak z porotonem....chodzi o Poroton robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts