bryta 25.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Szczecin 25.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ogromnie jestescie kochani z podpowiedziami! Bardzo dziekuje!!! Zerknij na http://www.kontakt-st.pl/szczecin/nieruchomosci/szc02sp.html Jest oferta np.: Dobra Szczecińska działki rolne siedliskowe od 800 do 1200 m kw., cena 80 zł za m kw. Kościno 1200 do 2200 m kw., cena 60 zł za m kw. Aha, to sa slawetne dzialki za boiskiem - od nich zaczelismy...Zalesione lub podmokle, kilkaset metrow trzeba ciagnac uzbrojenie, ktore niekoniecznie da sie podlaczyc, bo np. rury do kanalizy maja za mala przepustowosc. Woda chyba tez. W Dobrej po deszczach stoi woda. Gdyby obwodnica jednak nie powstala, chwycilabym dzialeczke na Salamandry pazurami. Ale ryzyko jest duze. Bo nawet gdyby za 10 lat mialy mi smigac 300 m kolo domu TIRy to... brrrrr. Na razie wciaz walcze z Dolujami... Uparta jestem wsciekle Mogę zaproponować Ci w Dołujach działkę nr 264 z aktualnym planem pod budownictwo jednorodzinne. Działka 800m2 , cena 144tyś. Teren równy i przepiękny.Przy ul. Perkoza Przemek Ps. Zerknij na gratka.pl , wystawione mam tam od wczoraj działki w Dobrej Szczecińskiej ,telefon do mnie jest podany w ogloszeniu na gratce Przemek, a Ty coś budujesz, czy tylko sprzedajesz działki? Bo w sumie na ogłoszenia to jest na forum osobny dział no wlasnie....Przemek sprzedaje tylko dzialki iz robil sobie chyba cos w rodzaju gratisowych ogloszen.... A co przeszkadza ci to , że proponuję komuś działkę jak jej szuka , ??? Czy o co ci chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.04.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.04.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A co przeszkadza ci to , że proponuję komuś działkę jak jej szuka , ??? Czy o co ci chodzi ??? generalnie chodzi o to, że to forum to nie portal aukcyjny czy gazeta z ogłoszeniami. jeżeli już wykorzystujesz je do szukania klientów na swoje działki to ogranicz się chociaż do używania priva, bo nie wszyscy są tematem zainteresowani... może poza urzędem skarbowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka prosze ze mnie tutaj zwierzatka nie robic i to doswiadczalnego . No dobrze. Twoj dom bedzie poligonem doswiadczalnym A tak powaznie to bardzo sie ciesze, bo jesli to, co obiecuja jest prawdziwe, to oferta bardzo jest korzystna. Ale ja pewnie jakis potomek niewiernego Tomasza jestem, dlatego chcialabym najpierw zobaczyc, dotknac, sprawdzic. Co by nie bylo, domek to bardzo duze pieniazki... Wybralismy Bodense z niemieckiej strony, wg norm Polskich bedzie mial ok. 125m2, z poddaszem uzytkowym, tylko jeszcze garaz do tego dolozymy. Hm, a adaptacja tego domku do polskich warunkow jest strawna cenowo? Tzn nie rozni sie zbytnio od tego, co oferuja z polskiej strony? Domeczek sympatyczny. Ja myslalam o bungalowie 108, uwielbiam parterowki, ale poniewaz moja (jesli Opatrznosc pozwoli) dzialeczka do wielkich nie nalezy, moze sie i skusze na pietrowke. Bo bardzo mi zalezy na jak najwiekszym ogrodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka prosze ze mnie tutaj zwierzatka nie robic i to doswiadczalnego . No dobrze. Twoj dom bedzie poligonem doswiadczalnym A tak powaznie to bardzo sie ciesze, bo jesli to, co obiecuja jest prawdziwe, to oferta bardzo jest korzystna. Ale ja pewnie jakis potomek niewiernego Tomasza jestem, dlatego chcialabym najpierw zobaczyc, dotknac, sprawdzic. Co by nie bylo, domek to bardzo duze pieniazki... Wybralismy Bodense z niemieckiej strony, wg norm Polskich bedzie mial ok. 125m2, z poddaszem uzytkowym, tylko jeszcze garaz do tego dolozymy. Hm, a adaptacja tego domku do polskich warunkow jest strawna cenowo? Tzn nie rozni sie zbytnio od tego, co oferuja z polskiej strony? Domeczek sympatyczny. Ja myslalam o bungalowie 108, uwielbiam parterowki, ale poniewaz moja (jesli Opatrznosc pozwoli) dzialeczka do wielkich nie nalezy, moze sie i skusze na pietrowke. Bo bardzo mi zalezy na jak najwiekszym ogrodku... azalka... wolalabym miec parterowke skoro uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 witam grupke...... kurcze od poniedzialku pogoda sie bedzie psuc, ma padac i byc zdecydowanie zimniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mam pytanko: jak sprawa wyglada z linia zabudowy od strony ulicy? Kiedy jest 4m a kiedy 6m? Czy ktos z Was potrafilby mi podac orientacyjny bardzo koszt budowy jednego m2 na dzien dzisiejszy (systemem "ekipie zlece" - jednej, lub kilku roznym) bez wykonczeniowki (armatura, podlagi, kafelki). Jak sie maja ceny szkieletorow do domkow murowanych? Do ktorego momentu oplacalna jest parterowka, a powyzej ktorego juz nie? Pytam o doswiadczenia Wasze wlasne. Panie kochane Koscino i okolice, czy mozecie mi podac orientacyjne warunki zabudowy odnoszace sie do domku (ilosc kondygnacji, kat nachylenia dachu). Czy sa wymagane obowiazkowo jakies kolory typu. czerwony dach? (W dobrej sasiad kolegi pomalowal swoj domek na intensywnie lososiowy. Serdecznie wspolczuje sasiadom, ktorzy na te chatke stale patrza ) Ile kosztuje 1 komin? Mam jeszcze 200 tysiecy pytan, ale to pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka... wolalabym miec parterowke skoro uwielbiam Zdecydowanie uwielbiam Mieszkalam z rodzicami w szeregowcu - 4 kondygnacje: piwnica, parter, pietro, poddasze. NIGDY WIECEJ!!! Wszystko na jednym poziomie docenia sie zwlaszcza, kiedy komus cos zlego sie przytrafi (zlamana nozka...) albo dojdzie do pewnego wieku... Wtedy nawet jeden niewinny stopien w salonie staje sie tortura... Aaaale - mam 3 psiaki, sporadycznie szczeniaczki i bardzo mi zalezy na placu zabaw dla tej czeredki. (Przyszli sasiedzi nie musza sie nas obawiac - psy sa malutkie, czysciutkie i nieszczekliwe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 kurcze...kto by skosil trawke????? tak mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jak sie maja ceny szkieletorow do domkow murowanych? Szkieletory wyższe ceny ale ta szybkość budowania. Ile kosztuje 1 komin? Ciekawe czy miałaś na myśli wentylacyjny 1 czy 4 kanałowy (400 zł. 8mb), a może o komin do kominka (3500 zł. 8 mb), a może komin systemowy do kotła (ca. 4500 zł. 8mb) Mam jeszcze 200 tysiecy pytan, ale to pozniej Tylko tyle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.04.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 witam tomadyna : super chatka ! monka : a ty jakie masz drzwi zewnętrzne ? Byłam wczoraj w firmie Kamar w Top Shoppingu i oglądałam drzwi stalowe firmy KMT, całkiem niezłe i cena dość atrakcyjna. Jeszcze muszę je prównać z Gerdą i coś zdecydować. Natomiast, moim zdaniem, najpiękniejsze są jednak drzwi drewniane. Pozdrawiam i witam wszystkich nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka hmm...musisz do gminy, bo tam gdzie kupujesz dzialke uzbrojenia niet...i przylacza wod-kan nie pozwola ci zrobic.... jedz do gminy i tam wszystkiego sie dowiesz...nie musisz byc wlascicielem dzialki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ciekawe czy miałaś na myśli wentylacyjny 1 czy 4 kanałowy (400 zł. 8mb), a może o komin do kominka (3500 zł. 8 mb), a może komin systemowy do kotła (ca. 4500 zł. 8mb) Juz pisze: chcialabym ograniczyc wydatki. W jakiejs madrej gazecie wyczytalam, ze najlepiej postawic jeden komin - a co sie gdzie nie przygladam, sa po trzy Czy wentylacyjny mozna polaczyc z kominem od kotla? Mam jeszcze 200 tysiecy pytan, ale to pozniej Tylko tyle ?? Alez ja sie dopiero rozkrecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka hmm...musisz do gminy, bo tam gdzie kupujesz dzialke uzbrojenia niet...i przylacza wod-kan nie pozwola ci zrobic.... jedz do gminy i tam wszystkiego sie dowiesz...nie musisz byc wlascicielem dzialki.... Teska, nie strasz mnie zawalem! Wiem, ze tam uzbrojenia nie ma, ale moj maz byl w gminie przedwczoraj i powiedzieli mu, ze dostaniemy pozwolenie na kanalize i na wode tez. Ze Doluje ptasie i zwierzece dostana... ze moze kupowac... A masz jakies newsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 bryta wysylam mms ,nie mam dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka hmm...musisz do gminy, bo tam gdzie kupujesz dzialke uzbrojenia niet...i przylacza wod-kan nie pozwola ci zrobic.... POZWOLA!!! Wlasnie dzownilam do gminy i do firmy, ktora zarzadza kanaliza, powiedzieli ze mam kupowac. Czy Ty chcesz, zeby moje biedne serce peklo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 bryta wysylam mms ,nie mam dalej...... Sluchaj czy ta cegle masz tez na slupie od tarasu bo to zdjecie jest w muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts