monka 26.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 monka : a ty jakie masz drzwi zewnętrzne ? ja mam drewniane kupione u znajomego po okazyjnej cenie ale nie wiem jak się sprawują bo jeszcze nie są zamontowane witam grupę, ciepełko okrutne ma być dzisiaj właśnie walczę z PIT-em całe szczęście że mi nadpłata wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka hmm...musisz do gminy, bo tam gdzie kupujesz dzialke uzbrojenia niet...i przylacza wod-kan nie pozwola ci zrobic.... POZWOLA!!! Wlasnie dzownilam do gminy i do firmy, ktora zarzadza kanaliza, powiedzieli ze mam kupowac. Czy Ty chcesz, zeby moje biedne serce peklo??? azalka powiedzieli to jedno - zawsze lepiej mieć na piśmie. a jak z wodą bo z tego co wiem to teraz w Gminie są problemy z uzyskiwaniem warunków na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.04.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanko Mam POROTON 24 za 7,50 brutto-brac? Czy jest istotna roznica od porotherm? yyy, ja w marcu bralem po 4,51 netto we Frambudzie w Morzyczynie. Czy ceny az tak bardzo poszly w gore przez ten miesiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 witam grupke...... kurcze od poniedzialku pogoda sie bedzie psuc, ma padac i byc zdecydowanie zimniej.... yes, yes, yes, ide gonic ekipe i bedziemy strop zalewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety Ja mam na razie dwie wyceny na plastiki, rozniace sie ok. 1700zl. Chyba mam wieksze szczescie A swoja droga jakie firmy polecacie do okien PCV i rolet zewnetrznych? O MS juz wiem. Czy jest ktos inny warty uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja robilam wycene na drewniane .Zrobilam tez wycene na plastiki w okleinie i spodziewalam sie wiekszej roznicy a tu sie okazalo ze one tansze tylko o 1200 zl .Wiec robie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 azalka powiedzieli to jedno - zawsze lepiej mieć na piśmie. a jak z wodą bo z tego co wiem to teraz w Gminie są problemy z uzyskiwaniem warunków na wodę Wiem. Moj chlop sie dowiedzial jeszcze jak bylo o tym cicho sza. Dlatego sprawdzalam kazda dzialke, ktora byla brana pod uwage. Najblizszy sasiad dzialka w dzialke ma pozwolenie na wode, w niedlugim bardzo czasie bedzie ja do siebie ciagnal - jak zloze wniosek to dopisza mnie do niego (i wspolnie bedziemy ponosic koszta inwestycji . Wiem, ze na pismie lepiej byloby takie zapewnienia miec, ale nawet jakbym je wymalowane miala, to na 100% nigdy nie jestem pewna, prawda? A kobitki juz od tygodnia mi to sprawdzaja prawie codziennie, ze swieta cierpliwoscia i wyjatkowa zyczliwoscia. Moj maz juz sie niedlugo zagniezdzi w UG w Dobrej On tam naprawde codziennie jest, a ja 3x dziennie dzwonie. Te Panie sa swiete ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wiem. Moj chlop sie dowiedzial jeszcze jak bylo o tym cicho sza. o tym się mówi conajmniej od dwóch lat. Jak tak wszystko posprawdzałaś to kupuj ...wiadomo że 100% pewności nigdy nie ma. Chyba coś się pozmieniało w Gminie że te Panie takie świetne ja je troszkę inaczej wspominam może to zasługa nowej p. Wójt i jej podejścia do niektórych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalyKazio 26.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A co przeszkadza ci to , że proponuję komuś działkę jak jej szuka , ??? Czy o co ci chodzi ??? generalnie chodzi o to, że to forum to nie portal aukcyjny czy gazeta z ogłoszeniami. jeżeli już wykorzystujesz je do szukania klientów na swoje działki to ogranicz się chociaż do używania priva, bo nie wszyscy są tematem zainteresowani... może poza urzędem skarbowym To zaloz sobie swoje prywatne forum i zapros tylko swoich kumpli. Chlopina Przemo sprzedaje dzialki i podaje ich ceny, adresy i to jest bardziej interesujace niz to ze ktos nie ma coli na popitke do flaszki. Dzisja Przemo podaje gdzie sa dzialki a za jakis czas bedzie pisal gdzie komornik lub bank licytuje dom z dzialka. Po licytacji komornika hipoteka jest czysta z mocy prawa a bank sciga dluznika o reszte i juz tak do konca zycia. Przemo jest raczej pozyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja robilam wycene na drewniane .Zrobilam tez wycene na plastiki w okleinie i spodziewalam sie wiekszej roznicy a tu sie okazalo ze one tansze tylko o 1200 zl .Wiec robie drewniane Moje okna maja byc bialei i nie widze wiekszego sensu robienia bialych okien w drewnie. Boje sie malowania, choc moze zyskiem byla by izolacyjnosc cieplna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.04.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tak z ciekawosci zapytam: Co robiliscie z gruzem z budowy? Troche mi sie juz tego nazbieralo i zastanawiam sie jak toto zagospodarowac. Wrzucic pod chodnik lub inny podjazd? Zakopac? Wywiezc na wysypisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tak z ciekawosci zapytam: Co robiliscie z gruzem z budowy? Troche mi sie juz tego nazbieralo i zastanawiam sie jak toto zagospodarowac. Wrzucic pod chodnik lub inny podjazd? Zakopac? Wywiezc na wysypisko? ja mam wyrzucony na podjazd i na to poszedł tłuczeń. Mały kazio wyluzuj - jak ci się nasze forum nie podoba i dyskusje na nim to może też sobie zmień forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja robilam wycene na drewniane .Zrobilam tez wycene na plastiki w okleinie i spodziewalam sie wiekszej roznicy a tu sie okazalo ze one tansze tylko o 1200 zl .Wiec robie drewniane Moje okna maja byc bialei i nie widze wiekszego sensu robienia bialych okien w drewnie. Boje sie malowania, choc moze zyskiem byla by izolacyjnosc cieplna. Jak masz biale to oczywiscie plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jakie macie drzwi do garazu (u mnie zewnetrzne ) Gdzie w Szczecinie mozna takie cos pogladac . Co sadzicie o drzwiach Boryszew (nie widzialam ich w realu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalyKazio 26.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mały kazio wyluzuj - jak ci się nasze forum nie podoba i dyskusje na nim to może też sobie zmień forum Bardzo grzecznie zwrocilem uwage na fakt, ze Przemek Szczecin nie zasmieca, podaje krotkie i rzeczowe informacje. Wielkie dzieki mu za to. Jakis problem? No chyba nie komunikat RPP podniosl cisnienie. Ten i nastepny jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.04.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Mały kazio wyluzuj - jak ci się nasze forum nie podoba i dyskusje na nim to może też sobie zmień forum Bardzo grzecznie zwrocilem uwage na fakt, ze Przemek Szczecin nie zasmieca, podaje krotkie i rzeczowe informacje. Wielkie dzieki mu za to. Jakis problem? No chyba nie komunikat RPP podniosl cisnienie. Ten i nastepny jeszcze nie. Na forach zwykle obowiazuja jakies tam regulaminy, w tym przypadku jest podobnie http://forum.muratordom.pl/regulamin.htm. Wypowiedzi Przemek Szczecin naruszaja punkt 5d wiec uczestnicy forum moga miec prawo do pretensji. Z durgiej strony poszukujacy w tym przypadku dzialek sa zainteresowani takimi podpowiedziami. Jednak jak zauwazyl szydas,takie informacje moga byc przekazane na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bardzo grzecznie zwrocilem uwage na fakt, ze Przemek Szczecin nie zasmieca, podaje krotkie i rzeczowe informacje. Wielkie dzieki mu za to. Jakis problem? No chyba nie komunikat RPP podniosl cisnienie. Ten i nastepny jeszcze nie. błędna diagnoza Jak już tak bronisz Przemka (mi jego posty nie przeszkadzają) to nie zabraniaj nam rozmawiać na tematy na jakie mamy ochotę ...nawet jak to będzie cola do drinka. Nie uważam żeby to było bardzo grzeczne zwrócenie uwagi na fakt. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam was i mam pytanko. Czy możecie polecić jakąś solidną i atrakcyjną cenowo firmę do zrobienia nawodnienia, no i oczywiście najpierw projektu tego nawodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 bryta wysylam mms ,nie mam dalej...... Sluchaj czy ta cegle masz tez na slupie od tarasu bo to zdjecie jest w muratorze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts