Teska 26.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bryta jak cegly??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 26.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 guziki interesuje was dzialka w koscinie??? dzis sie dowiedzialam ze ktos chce sprzedac Teska Z glebi serducha dziekujemy bardzo Juz zdecydowalismy sie na ta drugą. Moze jakbysmy sie tam wczesniej pojawili....kto wie. Teraz juz klamka zapadla. Doceniam dobre checi Teska! dziekuje raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 26.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam Mam pytanko Mam POROTON 24 za 7,50 brutto-brac? Czy jest istotna roznica od porotherm? napewno import z niemiec, ja miałem w projekcie 25 (klasy 15Mpa) i wziąłem polski porotherm 25, chyba poroton 24 ma niższą klasę wytrzymałości - 12, a polski 15 - popatrz jak masz w projekcie, polecam strony http://www.wienerberger.pj i http://www.wienerberger.de, oczywiście ktoś może powiedzieć że 12Mpa to i tak za dużo , a tak poza tym to istne zdzierstwo hurtowni budowlanych, bo w lutym był chyba po 4,50 a w niemczech ceny podobno się nie zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bryta jak cegly??? Bardzo Ladne Jeszcze musze tylko wybrac dachowke .W poniedzialek zaczynam objazd po hurtowniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Szydas a jak sprawoja sie okna od Kowalskich drzwi tez u nich brales zanim przyjechali wymienić wkładki w drzwiach uważałem, że okna sprawują się znakomicie. ale oprócz wymiany zamków przy okazji sprawdzili i wyregulowali wszystko co się dało i... sprawują się jeszcze lepiej To bardzo dobrze ze jestes zadowolony . Robilam wyceny okien w 4 firmach i na rynku jest zmowa cenowa oferty roznia sie o ok 500 zl Musze jeszcze wybrac rolety jeśli chodzi o rolety zdecydowanie ODRADZAM firmę SPIN. to gwarancja kłopotów i niepotrzebnych nerwów za bardzo nieprzyzwoite pieniądze wszystko u nich wygląda pięknie do momentu realizacji..... Czy z jakoscia tez jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 26.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie I od razu proszę o pomoc. Staram się znaleźć listę rankingową wykonawców ze Szczecina i... nic z tego, czy mógłby mi ktoś podać jej adres? Właśnie jestem na etapie rozmów z kilkoma wykonawcami i chciałabym poczytać jakieś opinie na ich temat. Szczególnie interesuje mnie opinia o firmie rem-bud Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 26.04.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 witam grupke...... kurcze od poniedzialku pogoda sie bedzie psuc, ma padac i byc zdecydowanie zimniej.... yes, yes, yes, ide gonic ekipe i bedziemy strop zalewac mozesz dac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 26.04.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Azalka Gratuluje! Swietnie, ze w koncu znalazlas swoje miejsce na Ziemi! Grunt, ze masz ja zaklepana Wszytko inne sie pieknie ulozy. BO NIE MA INNEGO WYJSCIA :) Dzieki Wam bardzo za dobre slowko i wszystkim innym! Ja nie do konca jestem akurat ta dzialka zachwycona, to nie calkiem jest to, co mi sie marzylo. Mialo byc 1500-1800 pod lasem, a jest niecale 900 na polu Ale... mniej do grodzenia bedzie Wazne, ze las na tyle blisko, ze mozna pojsc na spacer, ze sucho, ze sasiedzi wygladaja na sympatycznych. Teska nie chciala wczesniej znalezc tej dzialki w Koscinie Widocznie tak mialo byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 27.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Azalka gratuluję!!!! A ja dzisiaj dostanę odpowiedź z gminy, czy mogę włączyć się do wodociągu-decyzja pozytywna leży u Pani Wójt na biurku i czeka na podpis:) Poza tym chciałam się pożegnać na tydzień, bo dzisiaj wyjedżamy na dłuuugi weekend na Słowację Powodzenia na budowach!!!! buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam cieplo w ostatni dzien roboczy tego tygodnia I od razu zadam dzikie pytanie budowlanego nowicjusza: majac umowe warunkowa moge sie zwracac o warunki przylaczy? Ile mnie to bedzie kosztowac? (wydanie warunkow, nie budowa przylacza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam jeszcze parę godzin w pracy i wolne Azalka z tego co pamiętam to wydanie warunków z gazowni i prądowni nic nie kosztuje, wodociągom dwa lata temu płaciłam za ten świstek 80 zł. a kanaliza to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam cieplo w ostatni dzien roboczy tego tygodnia I od razu zadam dzikie pytanie budowlanego nowicjusza: majac umowe warunkowa moge sie zwracac o warunki przylaczy? Ile mnie to bedzie kosztowac? (wydanie warunkow, nie budowa przylacza ) Warunki dostalam za darmo tylko musialam miec mapki i kopie aktu notarialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.04.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Monka jakie wolne jeszcze pare godzin i nadrabiam zaleglosci budowlane . No 1 majato bedzie wolne zamiast na pochod to z pieskiem ide na dlugiiiii spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 bryta no wolne...ale od pracy a nie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 27.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam cieplo w ostatni dzien roboczy tego tygodnia I od razu zadam dzikie pytanie budowlanego nowicjusza: majac umowe warunkowa moge sie zwracac o warunki przylaczy? Ile mnie to bedzie kosztowac? (wydanie warunkow, nie budowa przylacza ) Za wydanie warunkow przylacze wodociagowego Wodociagi Zachodniopomorskie zycza sobie 183,18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.04.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Warunki dostalam za darmo tylko musialam miec mapki i kopie aktu notarialnego Jaka mapke? Wypis i wyrys z rejestru gruntow starczy, czy musi byc plan zasadniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Warunki dostalam za darmo tylko musialam miec mapki i kopie aktu notarialnego Jaka mapke? Wypis i wyrys z rejestru gruntow starczy, czy musi byc plan zasadniczy? Byc moze potrzebna bedzie mapa do celow projektowych, a raczej na pewno akt notarialny, wiec poki nie jestes wlascicielem, nikt zapewne nie bedzie chcia z toba rozmawiac. Radze jednak zapytac ludzi z twojej przyszlej gminy, bo oni beda bardziej zorientowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 A mapa do celow projektowych moze byc potrzebna po to, by wodociagi czy inna energetyka mogly odnalezc swoja infrastrukture. Bo swoje mapy pewnie maja nieaktualne i lepiej przerzucic koszt zrobienia nowych map na inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mi mapki wystarczyly takie z wydzialu geodezji za 10 zl z pieczytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts